La configuration graphique du site ne s'est pas correctement chargé sur votre appareil (problème CSS). Tophelp.be ne fonctionnera pas correctement.

Veuillez svp nous contacter par email ines@topnanny.be ou via le tchat du site pour nous signaler ce problème.

Efficace

Tous les jours, des milliers de nouvelles annonces.

En confiance

Profils complets, vérifications, avis : recrutez sereinement.

...et c’est gratuit !

Se contacter et se rencontrer gratuitement ? Ici c’est possible :-)

Gratuit !

Se contacter et se rencontrer gratuitement ? Ici c’est possible :-)

Efficace

Tous les jours, des milliers de nouvelles annonces.

En confiance

Profils complets, vérifications, avis : recrutez sereinement.

Ik ben Laura, ik ben 16 jaar. Ik ga zelf nog wel na school. Ik ben zelf thuis een grote hulp met de verbouwingen en het huishouden. Mijn ouders zijn pas begonnen met verbouwen en ik help waar mogelijk. Mijn moeder is pas geopereerd ik heb toen 2 maanden het huishouden op me genomen. Ik kan ook eventueel kleine gerechten maken. Ik heb ook al een tuin onderhouden gedaan en weet een beetje ditjes en datjes voor klusjes of de tuin. Ik ga ook vaak zelf boodschappen doen voor mama.

Graag stel ik me eventjes voor Mijn naam is Samira , ben 23 jaar oud. Graag kom ik u helpen waar u hulp nodig hebt. Ik sta overal voor open en ben niet bang voor een spin :) of vieze handen Ik kom me graag bij u voorstellen, onder het genot van een kopje thee. Tot snel!

ik ben een spontante vrolijke en energieke meid die graag met kinderen werkt en voor de hele familie zorgt. ik ben woensdag donderdag en vrijdag de gehele dag beschikbaar. ik ben zeer creatief, sportief en hou erg van uitdagingen. ik ben correct streng maar tegelijk ook een echte 'best friend' voor de kids. een echte aanpakker en houd van zorgen voor andere. een kennismaking kost niets ;) de koffie staat klaar!

Hallo, Ik ben al even actief bezig met het zijn van onderhoudsman van verschillende gebouwen scholen rusthuisen etc. Ik heb een kennis van schilderen en kleine klusjes meestal werk ik met een totaal prijs

Siamo una coppia Italiana résidente in belgio. E vogliamo trasferirci in zona lago di garda. Io sono di desenzano del garda. Abiamo visto il annucio Che vuoi Richiedete una coppia custode à lonato. Siamo molto interesati e vogliamo sapere come procéder. Distinti saluti, Marco

Maaseik, les principales villes

Autres annonces

Autour de Bree