La configuration graphique du site ne s'est pas correctement chargé sur votre appareil (problème CSS). Tophelp.be ne fonctionnera pas correctement.

Veuillez svp nous contacter par email ines@topnanny.be ou via le tchat du site pour nous signaler ce problème.

Efficace

Tous les jours, des milliers de nouvelles annonces.

En confiance

Profils complets, vérifications, avis : recrutez sereinement.

...et c’est gratuit !

Se contacter et se rencontrer gratuitement ? Ici c’est possible :-)

Gratuit !

Se contacter et se rencontrer gratuitement ? Ici c’est possible :-)

Efficace

Tous les jours, des milliers de nouvelles annonces.

En confiance

Profils complets, vérifications, avis : recrutez sereinement.

Ik heb de microben om te poetsen ik poetsen heel er graag Ik hou van properheid Ik strijk ook heel graag vind het leuk Boodschappen doorn doe ik ook graag kom je in contact met andere mensen Ik help mensen heel erg graag niet iedereen kan het zelf doen door werken of ouderdom of door te druk leven weet hoe het is en niet gemakkelijk is soms om alleen te doen Ik ben er graag om mensen te helpen en er te zijn contact is belangrijk

Hey, ik ben charlotte Ik ben een heel zelfstandige, Vriendelijke, rustige persoon. Ik hou van kuisen , boodschappen doen.... Ik ben graag bezig met kindjes en hou van huisdieren Ik kan een helpende hand zijn in uw gezin. U kan me altijd contacteren Vriendelijke groeten Charlotte .

Je suis un homme honnête sérieux et je travaille comme agent de gardiennage . Je travaille 4/5 j'ai de Jour livre et ce pour sa que je cherche de travail .

Met behulp van mijn studie Industrieel Ingenieur Elektromechanica heb ik ondervonden wat mijn interesses en sterktes zijn. Ik geef intussen 6 jaar wekelijkse bijlessen aan studenten uit zowel het middelbaar als hoger onderwijs. Vakken als mechanica, elektriciteit, wiskunde en fysica breng ik met plezier over aan studenten die dat nodig hebben.

beste, ik heb professionele ervaring in de schoonmaaksector, en zie steeds werk. Ik ben flexibel wanneer het gaat om taken en uren, en sta zeker klaar om bij te staan waar nodig. Ik ben geduldig, stressbestendig, stipt en werk steeds nauwkeurig. alvast bedankt

Turnhout, les principales villes

Autres annonces

Autour de Grobbendonk