La configuration graphique du site ne s'est pas correctement chargé sur votre appareil (problème CSS). Tophelp.be ne fonctionnera pas correctement.

Veuillez svp nous contacter par email ines@topnanny.be ou via le tchat du site pour nous signaler ce problème.

Efficace

Tous les jours, des milliers de nouvelles annonces.

En confiance

Profils complets, vérifications, avis : recrutez sereinement.

...et c’est gratuit !

Se contacter et se rencontrer gratuitement ? Ici c’est possible :-)

Gratuit !

Se contacter et se rencontrer gratuitement ? Ici c’est possible :-)

Efficace

Tous les jours, des milliers de nouvelles annonces.

En confiance

Profils complets, vérifications, avis : recrutez sereinement.

Hallo, ik ben Laura. Ik ben 16 jaar. Ik doe mijn vijfde jaar kantoor en logistiek op SJB in Zonhoven. Ik ben heel goed in Engels en beetje in Frans. Ik zou graag iemand helpen met deze talen omdat ik er vroeger ook veel hulp bij gehad heb. Ik help mijn zusje soms ook net als mijn broertjes ze zijn 12, 11 en 8. Soms letten ze wel niet op, ik heb door als iemand met mijn voeten speelt en grijp dan ook wel in op mijn manier.

Bonjour, je m’appelle Alizée. Je suis une jeune française de 21 ans. Je suis actuellement en stage à Bruxelles. J’ai beaucoup d’expérience avec les enfants. Je suis titulaire d'une licence (bachelor) en sciences humaines et suis actuellement en master. Mon expérience en tant que professeur est celle d'une grande soeur qui a toujours voulu aider ses deux jeunes soeurs à faire leurs devoirs, d'autant que celles-ci ont des besoins particuliers. Je suis une personne très patiente et je m'atta...

Beste ouders/kinderen/..., Ik ben Kiara en ik ben 16 jaar oud. Ik ben creatief en zelfstandig. Aangezien ik goed ben in Engels, zou ik hier graag iets mee doen. Dit in de zin van (bij)les geven of helpen met huiswerk. Ik heb vroeger onder anderen Amerikaanse en Britse vrienden gehad waardoor ik de taal goed beheers. Ook heb ik in de klas al vaak een lesje mogen geven tijdens de Engelse les. Dit verliep altijd goed en de klas vond dat ik het super deed! Ik vind de Engelse taal leuk en wil dit ...

Ik bied mijn diensten aan als babysitter en onthaalmoeder, maar ook als bijlesleraar. Mijn ervaring als onderwijzeres heeft me het vertrouwen gegeven om alle vakken te onderwijzen die gerelateerd zijn aan het lager onderwijs. Ik ben enthousiast om kinderen te helpen groeien en te leren, of het nu gaat om oppassen, zorgen voor een warme omgeving of het bieden van extra ondersteuning bij hun schoolvakken.

Hallo! Ik ben Davine uit Hasselt. Ik heb tijdens mijn humaniora talen gestudeerd wat dus wil zeggen dat ik mijn talen zeer goed beheers. Vooral Engels kan ik zeer goed. Daarom dat ik het ook leuk zou vinden om hierin bijles te geven. Ik studeer momenteel leerkracht lager onderwijs dus ik geef heel graag les!

Hallo! Ik zal me kort even voorstellen. Ik ben Inke, 18 jaar en woon in Leopoldsburg. Ik heb Moderne Talen gestudeerd in het middelbaar en al reeds een jaar Engels aan de universiteit van Antwerpen en ik heb ook al reeds een maand in Engeland gewoond. Ik zou dus zeker kunnen helpen voor Engels op het niveau van het middelbaar.

Wil jij het Nederlands, Frans, Engels, Duits of Spaans vloeiender kunnen spreken, begrijpen en/of schrijven en lezen? Als polyglot en gediplomeerd talenleerkracht kan ik jouw spreekdurf helpen verhogen. Ik sta als docent geregistreerd en gaf al les in het Engels, het Spaans en Nederlands voor anderstaligen (NT2) voor taaltrainingsbureaus Elohim, Eurospeak, Het Bijlesbureau en Het Bijleshuis.

Je m'appelle Nos, je suis une jeune espagnole. Je suis dentiste mais maintenant j'étudie un master pour être professeure. Le plus important à l'heure de travailler une langue c'est faire une bonne immersion, ne pas travailler seulement les heures qu'on sera ensemble, et aussi recevoir tout le temps communication à la langue à apprendre.