La configuration graphique du site ne s'est pas correctement chargé sur votre appareil (problème CSS). Tophelp.be ne fonctionnera pas correctement.

Veuillez svp nous contacter par email ines@topnanny.be ou via le tchat du site pour nous signaler ce problème.

Efficace

Tous les jours, des milliers de nouvelles annonces.

En confiance

Profils complets, vérifications, avis : recrutez sereinement.

...et c’est gratuit !

Se contacter et se rencontrer gratuitement ? Ici c’est possible :-)

Gratuit !

Se contacter et se rencontrer gratuitement ? Ici c’est possible :-)

Efficace

Tous les jours, des milliers de nouvelles annonces.

En confiance

Profils complets, vérifications, avis : recrutez sereinement.

Ik ben een professionele kunstenaar, afgestudeerd aan The Art Academy London. Ik kan lesgeven in zowel theorie als praktijk (verven, tekenen en collage) onderwijzen. Ik heb kennis over de stijlen: Abstract, Abstract Expressionisme, Klassiek, Kubisme, Impressionisme en Modernisme. Als praktijk kan ik de volgende lessen aan bieden: abstractie, figuur, collage, compositie, luminositeit, picturale ruimte, portret en structuur. Iedereen heeft zijn eigen interesses, zijn eigen manier van k...

Ik ben 20 jaar en heb gestudeerd aan De! KUNSThumaniora te Antwerpen en heb 6 jaar schilderen en waarnemingstekenen gevolgd door verschillende schilders en tekenaars. Ik heb tijdens mijn studie vaak ook bijles gegeven aan jongeren die nieuw waren en geen ervaring hadden. Het moederschap heeft ervoor gezorgd dat mijn studie is beëindigd wat volgens de school een zwaar verlies was. Ik geef graag schilderles maar kan mensen ook de basis leren voor anatomie en hoe men met verschillende mediums...

Ik studeer momenteel mijn laatste jaar in het middelbaar af maar ga daarna voor bachelor Lager onderwijs gaan. Ik heb ervaring met kinderen spelen en helpen met huiswerk. Mijn richting (handel) geeft dat ik veel van software op de computer weet. (word, excel, powerpoint, audacity, videopad...)

I have worked for international organisations in various capabilities and been involved in training adults as well as coaching at office-level.I also have home-based teaching experience.

Ik ben een leerkracht lager onderwijs. Momenteel ben ik samen met onze kinderen thuis omdat ik hen huisonderwijs geef. Ik ben flexibel en vrij vaak beschikbaar. Zoekt u iemand om bijlessen te geven aan uw kind, of om zijn/haar huiswerk te begeleiden, dan doe ik dat met plezier.

Hallo Mijn naam is Ann en zou mezelf omschrijven als discrete, mature, creatieve, consequente en zorgzaam persoon. In 1985 studeerde ik af als regentes huishoudkunde en heb meer dan 30 jaar ervaring in het onderwijs met kinderen van middelbare leeftijd ( 11 - 15 jaar). Als regentes huishoudkunde ben ik uiteraard ook een goede kok, lekker en gezond koken is een passie die ik zeer graag doorgeef aan volwassenen of aan de kids. Een verjaardagsfeestje met een workshop koken of samen met de ki...

Diseñadora gráfica, pintora. Creativa, buen nivel cultural, viajera, con conocimientos de música, pintura, cocina, arte manual y reciclaje. Responsabilidad y dedicación.