La configuration graphique du site ne s'est pas correctement chargé sur votre appareil (problème CSS). Tophelp.be ne fonctionnera pas correctement.

Veuillez svp nous contacter par email ines@topnanny.be ou via le tchat du site pour nous signaler ce problème.

Efficace

Tous les jours, des milliers de nouvelles annonces.

En confiance

Profils complets, vérifications, avis : recrutez sereinement.

...et c’est gratuit !

Se contacter et se rencontrer gratuitement ? Ici c’est possible :-)

Gratuit !

Se contacter et se rencontrer gratuitement ? Ici c’est possible :-)

Efficace

Tous les jours, des milliers de nouvelles annonces.

En confiance

Profils complets, vérifications, avis : recrutez sereinement.

Hallo, Ik ben Kenzië. In 2011 ben ik afgestudeerd als schilder- decorateur. Hierbij heb ik ook een opleiding afgerond in 2014 als beeldhouwer en ben ik actief bezig met teken en woordkunst. Ik heb al aan enkele tentoonstellingen meegedaan zowel in België als in Nederland. voor meer vragen mag je me altijd contacteren.

Hallo ben Armin ben een20 jarige jongen man. Ik kook al heel mijn leven en heb paar jaar onderwijs gehad voor kunst en heb vroeger zelf tekeningen verkocht. Ben een heel vriendelijk en eerlijk persoon.

Ik ben Tinne, 20 jaar en ik ben studente SRW aan de UCLL in Leuven. Ik dans sinds mijn 7 jaar en sindsdien heb ik verschillende stijlen gedaan. 6 jaar geleden ben ik begonnen met het dansen van Disco. En sinds 4 jaar zit ik in het wedstrijdteam van Dansstudio Shake in Westerlo. Sinds 2018 ben ik ook leerkracht bij Danscentrum Movere in Heist-op-den-Berg. Ik geef hier de prédans (kinderen van de laatste kleuterklas en eerste leerjaar) en heb ook al 2 kampen meegelopen waar ik zowel hip...

Hallo Mijn naam is Ann en zou mezelf omschrijven als discrete, mature, creatieve, consequente en zorgzaam persoon. In 1985 studeerde ik af als regentes huishoudkunde en heb meer dan 30 jaar ervaring in het onderwijs met kinderen van middelbare leeftijd ( 11 - 15 jaar). Als regentes huishoudkunde ben ik uiteraard ook een goede kok, lekker en gezond koken is een passie die ik zeer graag doorgeef aan volwassenen of aan de kids. Een verjaardagsfeestje met een workshop koken of samen met de ki...