La configuration graphique du site ne s'est pas correctement chargé sur votre appareil (problème CSS). Tophelp.be ne fonctionnera pas correctement.

Veuillez svp nous contacter par email ines@topnanny.be ou via le tchat du site pour nous signaler ce problème.

Efficace

Tous les jours, des milliers de nouvelles annonces.

En confiance

Profils complets, vérifications, avis : recrutez sereinement.

...et c’est gratuit !

Se contacter et se rencontrer gratuitement ? Ici c’est possible :-)

Gratuit !

Se contacter et se rencontrer gratuitement ? Ici c’est possible :-)

Efficace

Tous les jours, des milliers de nouvelles annonces.

En confiance

Profils complets, vérifications, avis : recrutez sereinement.

Ik heb afgelopen jaar de opleiding dansdocent afgerond op het CIOS in Sittard. Al vanaf kleins af aan is dans mijn passie en ik vind het geweldig dit over te brengen op anderen. Ik ben 3 jaar geleden begonnen met eigen groepen les te geven in verschillende verenigingen. Ik geef les aan alle soorten leeftijdsgroepen, van de kleinsten tot ouderen. De stijlen waarin ik lesgeef zijn jazzdans, moderne dans, musicaldans, kinderdans en conditielessen.

Hallo, ik ben Laura. Ik ben 16 jaar. Ik zit op SJB zonhoven kantoor en logistiek. Mijn vijfde jaar is net begonnen en we krijgen een hoop informatica. Onder informatica versta ik (Word, Excel, Access, PowerPoint). Ik ben er redelijk goed in maar soms moet ik het ook terug opfrissen of even uitzoeken. Maar sommige dingen heb ik ook pas geleerd en zit er nog vers in dus. Ik leer ook blind typen en vind het fijn om te doen en soms mensen versteld te laten staan als ik dat doe met max 5 vingers.

Ik wil graag mensen helpen om nieuwe dingen te leren. Ik studeer kunst op unief niveau, dus deze kennis kan ik zeker delen. Voornamelijk Tekenen, schilderen, knutselen en fotographie zijn dingen waar ik sterk in ben. Verder ben ik ook goed in schrijven (kortverhalen of poëzie) en typographie. Heb al enkele jaren ervaring met koken en bakken voor groep, alsook dansen. Ik kan ook helpen in bepaalde delen van informatica, vooral dingen zoals het internet, games, word, powerpoint en alle p...