Plus de 350 000 personnes recommandent tophelp

Promenade, famille d'accueil, petsitter, pension canine, visite pour votre animal à Beringen

Hasselt, les principales villes

Garde d'animaux Hasselt
Garde d'animaux Sint-Truiden
Marie, promeneur chien Beringen 3581

Ik ben een echte dierenvriend, ik ben zelf ook opgegroeid met dieren. Ik rij al 10 jaar paard en heb twee honden, een labrador en een labradoedel. Ik zorg goed voor deze en ga er heel graag mee wandelen of spelen.
Romanie, promeneur chien Beringen 3583

Dag families, Ik ben een echte dierenvriend. Zoekt u iemand die af en toe de hond uitlaat, of wilt u eens een dagje op stap zonder het huisdier? Dan hou ik het graag gezelschap.
Auke, garde chien Beringen

Dag baasjes Prijs hangt er vanaf hoe ver het rijden is Ik ben Auke en hou van dieren Ook heb ik zelf dieren En doe ik mijn uiterste best. Ook zorg ik dat u dier het naar zijn zin heeft bij mij moet u zicht geen zorgen maken u dier zit goed bij mij Zelf heb ik twee honden vissen een schildpad baardagamen en Hamsters thuis . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Silvia, promenade chien - 3583 Beringen

Ik heb een Duitse herdershond Ik ben een dierenvriend sinds ik klein was en ik heb de beschikbaarheid om zowel te lopen als voor ze te zorgen
Hannelore, promenade chien Beringen 3583

Hallo ik ben Hannelore Ik hou absoluut van dieren en al zeker honden! Ik ben opgegroeid met een familie die veel dieren bezit (veel honden, paarden, katten, schapen... ) en ben dus graag bezig hiermee. Zelf heb ik spijtig genoeg geen huisdieren omdat mijn woonomstandigheid dit niet toe laat. Daarom pas ik graag op andermans dieren. Voordat ik mij hierop inschreef, paste ik soms op de hond van mijn vriendin ( soms voor een paar dagen andere keren voor een paar weken) of ging ik wandelen me...
Auke, famille accueil chien - 3583 Beringen

Dag baasjes Ik ben Auke Mijn passie is met dieren spelen /verzorgen ook wandel ik graag met dieren En zorg voor de beste zorg voor jou dier Zelf heb ik ook huisdieren
Rhûne, promeneur chien Beringen 3580

Ik kan heel goed met dieren omgaan. We zijn zelf een puppy aan het opleiden dus ik kan zeker uitwerpselen opruimen. Ik ben niet snel vies van iets. Wandelen, lopen en knuffelen met uw trouwe vriend doe ik met veel plezier. Dieren eten geven kan ik ook. Ik heb bijna 9 jaar ervaring met paardrijden en overweeg het om een eigen paard te kopen. Met paarden omgaan, verzorgen en eventueel bereiden doe ik met veel plezier.
Jade, promenade chien Beringen

Hallo ik ben jade Ik heb zelf thuis huisdieren 2 honden en 1 kat en heb ook nog vele andere dieren gehad. Zelf heb ik ook een jaar dierenzorg gevolgd maar wegens omstandigeheden ben ik er jammer genoeg moeten mee stoppen.