Plus de 350 000 personnes recommandent tophelp

Promenade, famille d'accueil, petsitter, pension canine, visite pour votre animal à Deinze

Gent, les principales villes

Garde d'animaux Gent
Garde d'animaux Evergem
Justine, promenade chien Deinze

Hallo, Ik ben Justine, 20 jaar en afgestudeerd in Secundair Onderwijs in de richting STW (Sociaal Technische Wetenschappen). Ik heb 4 jaar lesgegeven op een hondenschool, dus omgaan met honden is voor mij zeker geen probleem. Zelf heb ik thuis 2 honden, 1kat, 1 konijn en 1 kanarievogel rondlopen. Aangezien ik zelf over redelijk wat dieren beschik ben ik niet van plan om thuis op dieren te passen. Niet omdat ik dit niet zou willen maar omdat dit niet mogelijk is met mijn nogal jaloerse ho...
Yana, promenade chien - 9800 Deinze

Ik ben Yana , 21 jaar. Zelf kan ik thuis geen dieren ontvangen omdat onze hond (bij mijn vriend zijn ouders) er niet tegen kan. Maar ik heb ook nog 3 konijnen. Bij mijn mama had ik ook altijd een hond en een kat. Ik ben een dierenvriend en hou er van om met ze te knuffelen en te spelen. Het zou leuk zijn om in mijn regio een gezin te vinden die mij kan helpen om een centje te laten bij verdienen door op hun dieren te passen.
Kaat, garde chien Deinze 9800

Hoi! Ik ben Kaat, een derdejaarsstudente verpleegkunde van 19 jaar, wonend in Deinze. Ikzelf heb thuis een heleboel gelukkige diertjes: vier honden, drie schildpadden, twee parkieten en een aantal kippen. Zoals je kan zien dus een hele hoop ervaring als het op verzorging van dieren aankomt. Ik kijk er dan ook naar uit om jullie diertjes te verzorgen als jullie niet vrij zijn!

Ik ben verzot op dieren, dus heeft u iemand nodig om op ze te passen, bent u absoluut bij het juiste adres!