Plus de 350 000 personnes recommandent tophelp

Promenade, famille d'accueil, petsitter, pension canine, visite pour votre animal à Dendermonde

Dendermonde, les principales villes

Garde d'animaux Wetteren
Garde d'animaux Hamme
Kjenta, promenade chien Dendermonde 9200

Hallo ik ben Kjenta en ik ben 15 jaar ik ben geboren in Dendermonde ik studeer 2 voeding, verzorging en haartooi ik heb al ervaring met 3 honden in Spanje ik hou van honden zelf heb ik ook een hond ze wordt echt verwend tot en met en als ik op jou hond mag oppassen of gaan wandelen draag ik er zorg voor alsof het mijn hond is ik ben echt dol op honden en andere dieren ze zijn echt heel speciaal ze ijn jou beste vriend(in) want ze kunnen jou geheim nooit verklappen tenzij jou hond kan schrij...
Matheus, promenade chien Dendermonde 9200

Ik ben Matheus, ik kom uit brazilie en woon nu in Dendermonde. Ik kam om te leven met mijn echtgenoote onlangs in België. Ik volg Nederlandse lessen, maar ik spreek goed Engels, Spaans en Portugees. Ooit had ik in mijn huis een paar met jonge, een andere hond. 3 vogels, ik zorgde ook voor honden en katten van familieleden. Ik ben attent en heb geen problemen met welk dier of welke service dan ook. Ik ben flexibel voor alle dagen en tijden. Bedankt voor je aandacht.
Anke, promenade chien Dendermonde 9200

Hallo! Ik ben Anke en woon in Dendermonde. Ik hou van honden en pas heel graag op ze. Ik kan ze kammen, wassen, eten geven, mee spelen en gaan wandelen. Het zou leuk zijn wat meer ervaring op te doen! Bij interesse of vragen kunt u me altijd bereiken.
Anke, famille accueil chien Dendermonde

Hallo, mijn naam is Anke. Ik hou ontzettend veel van dieren! Zelf heb ik heel wat huisdiertjes (Een hondje, 4 waterschildpadden en een katje). Dus heb ik heel wat ervaring met dieren. Ook heb ik al een heel aantal keer op andermans huisdieren gepast, zowel in mijn eigen huis als in het huis van de diertjes zelf. Graag wil ik jou helpen om met een gerust hart jouw beestje aan mij toe te vertrouwen.
Mi-lin, promenade chien - 9200 Dendermonde

Hallo, Ik ben Mi-Lin en ik ben 15 jaar. Ik hou heel veel van dieren. Ik heb zelf een hond waar ik op moet passen: wandelen, eten geven, wassen, ... En dat zou ik graag ook voor jullie huisdieren doen.
Elise, promenade chien - 9200 Dendermonde

Ik hou van dieren en heb zelf een kat en een hond. Ik ga graag gaan wandelen. Ik wil graag voor alle dieren zorgen. Ik ben een dierenvriend.
Laura, promenade chien Dendermonde 9200

Ik ben Laura, 23 jaar en ik ben zeer graag omringd door dieren. Ik heb mijn voorliefde voor katten en honden. Zelf ik heb al voor katten en honden gezorgd van mijzelf en van andere mensen, zowel van familie als van vrienden/kennissen. Ik hou ervan om dieren te entertainen en te onderhouden. Ik speel graag met de dieren en ik zorg voor iemand anders zijn/haar dier(en) met heel mijn hart en ziel, zoals ik voor mijn eigen dieren zorg. Ik wandel ook graag met de hond(en).

Ik ben femke en ben 17 jaar oud. Ik heb zelf een hond een pitbull basil. Ik heb ook al katten en vissen en vogels en schildpaden gehad. Ik ben een echte dierenvriend. Ik speel graag me de dieren en ga graag met ze wandelen. Ook meerdere dieren per persoon zijn ook geen probleem. Ook voor als jullie op vakantie zijn om soms eens te gaan kijken is ook geen probleem. Dieren bij mezelf thuis is wel wat moeilijker maar het valt te bespreken over welk dier het gaat.
Georgia, pension chien Dendermonde 9200

Hallo! Mijn naam is Georgia en ik ben vegetarish. Ik hou van dieren en ik heb veel ervaring met honden en katten. Ze houden meestal van mij. Grote honden zijn voor mij geen probleem. Groetjes!