La configuration graphique du site ne s'est pas correctement chargé sur votre appareil (problème CSS). Tophelp.be ne fonctionnera pas correctement.

Veuillez svp nous contacter par email ines@topnanny.be ou via le tchat du site pour nous signaler ce problème.

Efficace

Tous les jours, des milliers de nouvelles annonces.

En confiance

Profils complets, vérifications, avis : recrutez sereinement.

...et c’est gratuit !

Se contacter et se rencontrer gratuitement ? Ici c’est possible :-)

Gratuit !

Se contacter et se rencontrer gratuitement ? Ici c’est possible :-)

Efficace

Tous les jours, des milliers de nouvelles annonces.

En confiance

Profils complets, vérifications, avis : recrutez sereinement.

Hey, ik ben Amelia. Ik heb zelf 2 honden, een labrador en een cavalier en ik heb ook paar visjes gehad vroeger. Ik ben bijna 15 en zou graag met dieren spelen en werken!

Ik ben een meisje van 18 dat enorm veel van dieren houdt. Ook houd ik van beweging, zoals wandelen. Zelf heb ik geen hond, wel een kat. Graag zou ik met uw hond gaan wandelen, dan heeft u meer tijd voor andere dingen, maar heeft uw huisdier toch de nodige beweging gehad.

Altijd heb ik al honden in mijn leven gehad. Toen ik klein was ben ik opgegroeid met een beagle die gestorven is toen ik twaalf was. Toen hebben we een jaartje zonder hond gezeten en hebben we nadien een hondje (york x jack russel)overgenomen van mensen die deze weg deden. Zij hadden hem van het asiel. Enkele jaren later hebben we er een tweede hondje (york) bij gehaald van een nestje dat in het asiel was afgezet. Nu hebben we hier twee blije en gelukkige hondjes rond lopen die alle liefde ...

Ik ben een jongedame van 19 jaar. Zelf heb ik thuis een hond (golden retriever) en kat en kippen. Ik heb een aantal konijnen gehad. Het eerste heb ik gevonden in de tuin, maar het was ziek en heeft niet zo lang meer geleefd. De volgende twee heb ik geadopteerd. Daarvan is er een ontsnapt uit zijn hok en de andere ook overleden aan ziekte. Regelmatig pas ik op de kippen en katten van mijn buren.

Mechelen, les principales villes

Autres annonces

Autour de Duffel