La configuration graphique du site ne s'est pas correctement chargé sur votre appareil (problème CSS). Tophelp.be ne fonctionnera pas correctement.

Veuillez svp nous contacter par email ines@topnanny.be ou via le tchat du site pour nous signaler ce problème.

Efficace

Tous les jours, des milliers de nouvelles annonces.

En confiance

Profils complets, vérifications, avis : recrutez sereinement.

...et c’est gratuit !

Se contacter et se rencontrer gratuitement ? Ici c’est possible :-)

Gratuit !

Se contacter et se rencontrer gratuitement ? Ici c’est possible :-)

Efficace

Tous les jours, des milliers de nouvelles annonces.

En confiance

Profils complets, vérifications, avis : recrutez sereinement.

Bonjour, Je suis Maureen je suis étudiante en école d'ingénieur et je suis en vacances chez mes parents à Escoire jusqu'en Août. Je travaille au Leclerc le matin, ce qui fait que je suis disponible l'après-midi et le week-end. Je cherche un petit boulot en complément afin de financer mes études sur Toulouse pour la rentrée ! J'ai deux chats et j'aime beaucoup les animaux en général! J'ai déjà de l'expérience sur nounoutop avec des gardes d'enfants et aides aux devoirs! Si mon profil ...

Goedemiddag Mijn naam is Tatjana. Ik help u graag om voor uw dier te zorgen. Ik kan ze voeren, lopen enzovoort. Ik hou van dieren en voordat ik thuis een verscheidenheid aan dieren had: een hond, een kat, hamsters, een papegaai, gevogelte en zelfs een egel. Neem altijd contact met ons op.

Hi my name is Gabriela, i am 24 years old, it would be an honor for me to take care of your puppy! I love dogs, in my native country I have a beautiful sharpey, I also had a German shepherd, we can have a fun day!

Hallo, Ik ben Hilde, 53 jaar en heb 2 volwassen zonen Ik hou van dieren. Ik ben geduldig en heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Als jullie me graag willen leren kennen, aarzel dan niet me te contacteren. Misschien tot binnenkort!

Ik ben Ina , een spontane en sociale studente Orthopedagogie. Zelf heb ik een hond en een hamster waar ik dagelijks voor zorg. Ik ben een grote dierenfan en wil hen ook het beste geven van wat ik te bieden heb! Ik ben beschikbaar na mijn stage tijdens weekdagen en om het weekend op zaterdag en zondag. Hopelijk kunnen jullie extra handen gebruiken!

Beste, Ik ben Claudia en ik ben in 2017 afgestudeerd als logopediste aan de KUL. Daarna heb ik mijn MANAMA Science in Deglutology behaald. Ik heb zelf een kat als huisdier (Tommie een 13- jarige kater). Vroeger ben ik de trotse eigenaar geweest van Hamsters en vissen. Hiermee wil ik graag een centje bijverdienen.

Ik ben een 17 jarige studente aan de UA die voor nu en dan is een bijbaan zoekt tussen mijn studies door. Ik heb een enorme passie voor dieren (heb zelf honden, paarden, katten...) en met kinderen kan ik ook goed overweg. Mocht u interesse hebben in mijn diensten, aarzel niet om mij te contacteren!

Hallo iedereen, Mijn naam is Saffira een half jaar geleden ben ik met mijn vriend samen in Neerpelt komen wonen. Door dat ik binnenkort halftijds naar school ga gaan zit ik momenteel zonder werk en dus veel thuis. Ik wou deze gelegenheid gebruiken om mij bezig te houden met iets dat ik graag doe, voor dieren zorgen! Zelf ben ik opgegroeid tussen dieren van honden en katten naar vissen, parkieten, hamsters en leguanen. Ik heb dus zeker de nodige ervaring, maar ik sta altijd open om bi...

Hoi . Ik ben een alleenstaande mama van een zoontje van 4 jaar oud Elias . Ik heb zelf altijd een Stafford gehad die onlangs is heengegaan wat ons heel veel verdriet en gemis heeft achtergelaten .. We hebben ook nog 2 poesjes genaamd Lilly & Angel ❤️ 2 zusjes die we gered hebben . En we zouden ze niet meer kunnen missen . . Ik en mijn zoontje zijn beiden grote dierenliefhebbers zowel honden als katten . En zouden heel graag op jullie hartjes letten of een grote wandeling gaan...

Hey lieve iedereen. Mijn naam is Dorien en ik ben 28 jaar. Ik ben een grote dierenvriend. Vertrouwen tussen dier en het baasje van het dier vind ik heel belangrijk zodat alles goed verloopt en er geen misverstanden kunnen gebeuren. Ik ben een persoon met heel veel geduld en op mij kunt u rekenen. Respect tussen het dier en het baasje vind ik ook belangrijk dat er goeie afspraken gemaakt worden om eventuele misverstanden te vermijden. Hopelijk tot snel! Lieve dieren groetjes D...

hallo, ik ben emily 14 jaar oud, maar redelijk volwassen. ik hou van dieren en doet dit met plezier! als ik daar dan een zakcentje kan mee verdienen is dat wel leuk. hopelijk tot binnenkort! emily

Ik heb zelf hondjes ik ben lief voor ze komen niets te kort mogen altijd en overal mee Ze krijgen alles ze zijn mijn kindjes Mijn hondjes zijn mijn alles Nooit alleen spelen graag veel mee wandelen in de zomer mee gaan zwemmen mee op vakantie mogen in bed mee slapen Komen overeen met andere hondjes Ik bied bij mij thuis opvang aan Als je weg moet of op als je op vakantie gaat ook terwijl je werken bent ik heb hele dagen tijd Tot hoors

Hey, ik ben Charlotte Ik heb 20 jaar Ik heb ook een hond & ik zou jou hond ook zoveel mogelijk verzorgen als mijn hond Liefst zijn eigen omgeving, Ik kan op jou hond passen, wandelen.. De liefde geven dat hij|zij nodig heeft, Tot snel.

Hallo ik ben axana Ik heb zelf 3 honden Een bordeaux dog een chit tsu en een mengeling tussen 3 honden Ik xil honden uitlaten maar ze mogen niet te hard trekken aan het touw of naar andere honden gaan ik ben zelf maar 14 en weeg maar 45 kilo dus als de hond naar een andere hond zou trekken die wat zwaarder ik gaat de hond eerder wandelen met mij dan ik met de hond ik wil ze na het wandelen ook eten/drinken geven

Heeft u geen tijd om met uw hond te gaan wandelen en bent u op zoek naar iemand die een wandeling kan gaan doen met hem? Ik heb zelf jaren een beagle gehad en zie honden heel graag.

Hallo hallo, Ik ben Lisa Wyns. Ik ben 23 jaar en ik kan jullie helpen met jullie beestjes. Zelf heb ik jaren lang honden en katten gehad. Van shih tzu tot berner sennen. Katten hadden we vaak onze eigen nestjes. Nu woon ik sinds 1 jaar op mezelf en zorg ik voor mijn lieve kat Jack en mijn konijn Baileys en mijn goudvis Oscar. Ik hoop dat we snel van elkaar horen zodat we elkaar misschien kunnen verder helpen. Hopelijk tot snel, Met vriendelijke groetjes, Lisa Wyns. Regio te Lier.

Hoi, Mijn naam is Evy, 26 jaar uit Schoten. Naast een enorm groot hart voor kinderen, ben ik een echte dierenvriend. Ik heb zelf een kat en hond geadopteerd en doe vrijwilligerswerk voor verwaarloosde honden en katten uit Spanje en Roemenië. Ik kan met alle rassen (groot en klein) overweg. Laat u uw trouwe viervoeter niet graag alleen? Ik zal hem/ haar met veel plezier gezelschap houden. Hopelijk tot snel!

Hallo, ik ben Kaily en ik kom graag in contact met dieren. Ikzelf heb een hond gehad en 3 hamsters waarvan ik er nu nog 1 heb. Ik zou heel graag bevoorbeeld met je hond eens willen gaan wandelen. Of ook eens een speelpleziertje doen met je huisdier. Daar sta ik mij helemaal voor open!

Hallo, Ik ben Naomi, ik ben 17 jaar. Ik zou het super leuk vinden om op jullie dieren te letten. Ikzelf heb vele honden en paarden en knaagdieren (gehad) . vertrouwen jullie mij jullie viervoeters toe? Laat het me dan maar weten!

Hallo ik ben ima en ik woon in mortsel. Ik ga naar school in boechout en zit op het Sint-Gabriël College. Ik word dit jaar 15 en ik ga graag met dieren voornamelijk honden wandelen! Ik heb zelf twee katten en zes vissen en zou graag een hond willen maar dat is niet mogelijk in mijn huis. Groetjes Ima

Hallo ik ben Line. Ik ben 15 jaar en ik hou veel van dieren. Zelf heb ik geen huisdieren, maar ik vind het zeer leuk om met de hond van mijn vake, die naast mij woont, te spelen.

Turnhout, les principales villes

Autres annonces

Autour de Grobbendonk