La configuration graphique du site ne s'est pas correctement chargé sur votre appareil (problème CSS). Tophelp.be ne fonctionnera pas correctement.

Veuillez svp nous contacter par email ines@topnanny.be ou via le tchat du site pour nous signaler ce problème.

Efficace

Tous les jours, des milliers de nouvelles annonces.

En confiance

Profils complets, vérifications, avis : recrutez sereinement.

...et c’est gratuit !

Se contacter et se rencontrer gratuitement ? Ici c’est possible :-)

Gratuit !

Se contacter et se rencontrer gratuitement ? Ici c’est possible :-)

Efficace

Tous les jours, des milliers de nouvelles annonces.

En confiance

Profils complets, vérifications, avis : recrutez sereinement.

bonjour je peut m'occuper de vos annimaux genre venir les nourrir , les promener :-) j'ai 4 chiens , 2 chats , des rats donc je suis habitué des animaux ? je m'y connais et je les aimes

Ik ben een enthousiaste en zorgzame babysitter ( ook voor dier ). Ik spreek Engels, Frans en Nederlands. Ik ben comfortabel met huisdieren en ik kijk ernaar uit om uw huisdier te leren kennen en samen plezier te hebben. Neem gerust contact met me op om een kennismakingsgesprek in te plannen.

Ik ben Laura (16). Ik heb 2 honden, 2 konijnen en 3 vissen. Ik zou kooidieren in huis kunnen nemen honden en katten gaan niet zo goed bij mij thuis. Ik ben wel bang voor spinnen maar normaal de rest van de dieren mag geen probleem zijn. Ik heb al eens 4 honden gehad dus ik kan ook met meerdere dieren. De prijs is bespreekbaar omdat niet elk dier even makkelijk te handelen is of omdat het misschien 5 dieren zijn. Ik ben zelf een grote dierenvriend. en hoop een overeenkomst te kunnen maken.

Beste graag stel ik mij even voor mijn naam is caroline 32 jaar en gek van dieren . Van de kleinste muis tot het grootste paard ... Elk dier vind ik geweldig. Een echte dieren vriend. Zelf heb ik al jaren ervaring in het werken met dieren . Van vrijwilligers werk in het asiel tot redding en opvang . Zelf heb ik ook een aantal huisdieren die mijn leven heel fijn en gezellig maken . Ook ben ik in het bezit van een groot huis met tuin. Graag zou ik mij aanbieden om uw lieveling te v...

Ik ben Gwenny en ben 19 jaar. Ik heb zelf 1 hond en 3 katten waar ik voor zorg. ik heb al sinds ik geboren was contact met honden en katten en kan goed met ze overweg. Ik heb ook al eens voor een konijn en een papegaai gezorgd.

Hallo Ik ben Janaa Ik ben 19 jaar en woon in Hasselt. Ik ben een actieve babysitter, maar ondertussen de grootste dierenvriend! De reden hierdoor is omdat ik als kind zelf veel huisdieren had. k kan met je kindje knutselen, spelletjes spelen, ... Ik heb op het moment zelf 2 honden, en mijn moeder kweekt parkietjes en vogels. In de vakanties als mijn familie naar het buitenland ga let ik op de diertjes van mijn familie en zorg dat ze genoeg eten en drinken hebben. En zorg ik dat zij...

Ik ben Kim en student aan de hoge school. Ik heb jammer genoeg zelf geen huisdieren maar dat wilt daarom niet zeggen dat ik er niet van hou. Ik hou juist heel erg van dieren. Als mijn buurman op vakantie is ga ik regelmatig met zijn honden wandelen en spelen. Andere dieren zijn voor mij ook geen probleem natuurlijk. de grote van het dier maakt me ook niet uit.

hallo, ik ben Jana en ik ben 18 jaar oud. Ik studeer biomediche wetenschappen aan de UHasselt. Ik had vroeger een hond, heb nu een kat en 2 konijnen en 2 goudvissen.

Hallo Ik ben Nathalie en woon in Heusden-Destelbergen..Ik heb zelf 7 poezen die ik echt zo graag zie! Ze zijn voor mij een deel van mijn gezin..Ik had ook een hond, Fleur, een Engelse bulldog die ik op 30/10 heb moeten laten inslapen😢, ze was bijna 13jaar.. Nog teveel verdriet om haarekening om een ander hondje in huis te nemen. Je mag er zeker van zijn dat jouw viervoeter bij mij in goede handen is!! Grtj, Nathalie

Dag baasjes Prijs hangt er vanaf hoe ver het rijden is Ik ben Auke en hou van dieren Ook heb ik zelf dieren En doe ik mijn uiterste best. Ook zorg ik dat u dier het naar zijn zin heeft bij mij moet u zicht geen zorgen maken u dier zit goed bij mij Zelf heb ik twee honden vissen een schildpad baardagamen en Hamsters thuis . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Hallo mijn naam is Lara en ik ben 15 jaar , ik hou heel veel van dieren. Ik heb al ervaring gehad, ik heb zelf een hond gehad waar ik heel veel mee ging wandelen. Katten , knaagdieren en vissen zijn voor mij ook geen enkel probleem! Ik heb al vaak op mijn vriendinnen hun huisdieren opgepast terwijl ze op vakantie waren en het was voor mij een plezier. Ik zou graag wat extra geld bijverdienen om wat moois te kopen voor mijn mama. Alvast bedankt om de tijd te nemen om dit te lezen!

My name is Jessika and I'm a great keeper of animals. I'm studying English in Belgium. I am an environmental journalist and being close to nature and animals has always been a pleasure for me. In my country I have two cats, I have had dogs, birds and hamsters. I am available for tours and general care.

Dag families, Ik ben een echte dierenvriend. Zoekt u iemand die af en toe de hond uitlaat, of wilt u eens een dagje op stap zonder het huisdier? Dan hou ik het graag gezelschap.

Ik ben Kim (18) en ik heb al veel ervaring met dieren. Ik ben lang vrijwiligger geweest in het dierenasiel in Lommel. Vaak heb ik mogen oppassen op honden van kennissen, maar ook van oppassites. Ik pas met veel plezier op uw dier(en).

Mijn dochter en ik hou heel veel van dieren. Wij hebben ook een abonnement van de ZOO/Planckendael waar we geregeld naartoe gaan. We hebben zelf verschillende huisdieren, o.a een hamster, cavia, konijnen en guppy's. Ook hebben we een 13-tal jaren een golden retriever gehad. Mijn zus schakelt me ook soms in om mee te helpen met haar paarden als ze met vakantie zijn. Ik heb een vrijstaande woning op ong. 9 are en is volledig omheind. Dieren kunnen (als we de poortjes dichthouden) niet ont...

Ik werk ook nog halftijds als zorgkundige, dus mijn werkuren/ dagen zijn zeer wisselend. Dus ik zoek gezinnen die zelf ook flexibel zijn naar uren/dagen toe en geen vast oppasrooster willen.

Mijn naam is Anne, Ik ben 20 jaar en ik woon in Lommel. Ik heb zelf altijd al huisdieren gehad, en ik vind het ook heel erg fijn om met dieren bezig te zijn. Ik ben eigenlijk dol op al de dieren. Momenteel ben ik aan mijn laatste jaar Kantooradministratie & Gegevensbeheer bezig. Naast mijn studies vind ik het heerlijk om in mijn vrije tijd met mijn hond te wandelen. Verder heb ik geleerd snel en effectief te handelen in onverwachte situaties.U kunt mij beschrijven als enthousiast,...

ik ben Carolien Tips, ik woon in Balen. Mijn hobby's zijn fietsen, met vrienden iets gaan doen, wandelen, ... Ik heb enkel een fiets ter beschikking, rijbewijs in aankomst. Ik ga graag met dieren om, maar dit mag niet thuis van mijn mama. dus als het kan bij het gezin zelf. Ikzelf heb 2 hondjes, een pincher en een shih tzu.

Hallo ik ben Yasha en ben 19 jaar. Ik studeer interieurvormgeving aan het KASK in Gent. Dus door de week zit ik op kot, maar ben elke schoolvakantie en in het weekend beschikbaar. Ik ben gek op dieren, alle soorten! Zelf heb ik altijd katten gehad en momenteel lopen er 2 katten rond hier, maar alle andere beestjes zijn evenzeer welkom !

Ik ben Marissa, een 20 jarige student uit Overpelt. Ikzelf heb een hondje van 2, 5 jaar en ben een echte dierenvriend. Ik ben zeer zorgzaam en hou er daarom ook van om jouw hond alle zorg te geven dat hij/zij nodig heeft. Wandelen hoort daar natuurlijk ook bij!

Beste , ik ben een echte dierenvriend en heb dan ook al veel ervaring ik ga graag wandelen met de honden ik geef ze genoeg eten en drinken ik laat ze altijd optijd buiten voor de behoeftes te laten doen

hoi ik ben Anne bij mijn ouders thuis hebben ze een kleinen hondenkennel waar ik mijn ervaring heb in op gedaan . ik kan omgaan met groot en kleine honden. graag ga ik met honden wandelen, spelen en verzorg ze ook. voor andere dieren heb ik ook een groot hart.

Ik ben Femke . Vanaf kinds af aan ben ik al een zeer grote dierenliefhebber die ook steeds bezig is met de dieren. Ik ben opgegroeid tussen de dieren. Ik zelf heb ervaring met honden, katten en paarden en knaagdieren zoals: hamsters, cavia's en konijnen. Ik zelf heb een jack russel reu, buitenkatten en 2 paarden (waarvan één >1 jaar is). Ik ben bereid om wandelingen te maken en indien mogelijk zelfs op andere mooie locaties zoals het bos bij droog weer. Ik beschik over een rijbewijs.

ik ben een jonge man, met veel kennis van hondengedrag, zelf aan het bijleren voor ook zo andere dieren te begrijpen, ik heb ongeveer 3j geleden een relatie gehad waarbij ik en mijn vriendin regelmatig asiel bezoeken deden, hieruit hebben we 10 honden, 4 katten, 3 leguanen geadopteerd, de honden nam ik voor mijn kennis beetje uit te breiden, elk dier heeft een verhaal net als een persoon, hierbij gaf ik de honden een rustig thuisbasis, ik leerde ze alles van A tot Z, en plaatste ze in gezinne...

Ik houd van dieren en zorg regelmatig voor de hond van mijn vader. Zelf heb ik al mijn hele leven hamsters gehad. Heb een beperkte ervaring met Katten, konijnen en chinchilla's, maar leer graag en snel bij. Ben niet bang van grote of kleine dieren, of ik ze nu moet oppakken of niet. Kortweg zoek ik naar mensen die willen dat ik op hun dier pas tijdens te vakantie, in hun eigen huis, of honden waarmee ik wandelingen kan maken op betaling. Hamsters wil ik ook in mijn eigen huis houden als h...

Ik ben Evelien, mama van 2 jongens en plusmama van 3. Zelf ook altijd huisdieren gehad, katten, honden, konijn.. Nu zelf een hond, waar ook mee naar de hondenschool word gegaan door mezelf.

Maaseik, les principales villes

Autres annonces

Autour de Houthalen