Plus de 350 000 personnes recommandent tophelp

Promenade, famille d'accueil, petsitter, pension canine, visite pour votre animal à Kapellen

Antwerpen, les principales villes

Garde d'animaux Antwerpen
Garde d'animaux Brasschaat
Garde d'animaux Hoboken
Pascale, garde chien - 2950 Kapellen

hallo ik ben pascale en heb heel veel ervaring met alle soorten dieren. ik doe dit al zolang ik me kan herineren. ik hou van dieren neem ze zelf mee als ik gewond dier zie. ik heb ook ervaring met honden en katten die ziek zijn en verzorgt moeten worden. ze komen hier in een huis die met liefde is gevuld. ook heb ik zelf dieren en zijn het gewend om met andere dieren om te gaan. ik heb een tuin waar ze ook in kunnen spelen.
Kelly, promenade chien - 2950 Kapellen

ik ben een meisje van 16 die graag op uw dieren past tijdens uw afwezigheid! ik heb zelf 2 honden thuis, ik heb ook een konijn gehad en heb 2 vogeltjes. ik ben van kleins af omringd door dieren en vaak betrokken geweest bij de verzorging hier van. met vriendelijke groetjes, Kelly
Maxime, promenade chien Kapellen 2950

Mijn naam is Maxime Ik ben graag bezig met dieren en zou het heel leuk vinden hier regelmatig met bezig te zijn. Ik had zelf een beste vriend in de vorm van een viervoeter maar heb deze helaas vorig jaar moeten afgeven. Ik heb geduld en concentratie Ik ben zeer gemotiveerd Ik weet wat de te doen in bepaalde situaties en kan zelfstandig te werk.
Kiana, garde chien - 2950 Kapellen

Een groot hart voor dieren, huisdieren zijn een deel van de familie net zoals een kind! Een huisdier is een vriend voor het leven & verdient de beste zorgen!
Doortje, promenade chien - 2950 Kapellen

Ik ben Doortje, ben 15 jaar en mijn liefde voor dieren is heel groot! Ik heb ervaring met honden, katten, konijnen, hamsters, muizen en vissen.

Ben jonge vrouw uit kapellen en hou van dieren