Plus de 350 000 personnes recommandent tophelp

Promenade, famille d'accueil, petsitter, pension canine, visite pour votre animal à Ninove

Aalst, les principales villes

Garde d'animaux Aalst
Garde d'animaux Geraardsbergen
Yasmine, promenade chien Ninove

Ik ben een 17-jarige student die op deze leuke manier graag een extra centje wil bij verdienen door op u huisdieren (het liefst honden) te letten en uit te laten. Zelf heb ik geen hond maar wel een konijn die zelf ook zijn verzorging nodig heeft, natuurlijk is die niet hetzelfde als een hond maar ik wil er mee zeggen dat ik zelfstandig genoeg ben om met dieren om te gaan en om op ze te letten. Ik ben een echte dierenvriend en zou u graag helpen met het uitlaten van u hond.
Marta, promeneur chien Ninove 9400

Je m'apelle Marta, j'ai 18 ans et je viens du Portugal. Ici en Belgique j'ai pas des animaux, mais en Portugal j'ai 2 chevaux et 1 chien. J'aime les animaux et aider les gens avec leur, ça serait un plaisir.
Dorien, promenade chien Ninove 9406

Hallo, Ik ben Dorien. Woon in Ninove Heb zelf 2 hondjes, 1katje & 2 chinchilla's Ik hou van dieren! Heb er veel geduld me en hou er van ze dingen te leren. Dieren zijn voor mij zoals mensen. Mijn diertjes zijn zoals mijn kindjes. Ik zal ze altijd alle liefde geven die ze moeten Hebben zelf meer . Naar de winkel gaan zonder iets mee te nemen voor hun kan ik niet. Ik ben een echte geboren dierenvriend! Ben zelf 18jaar. & heel zorgzaam. Alvast bedankt en mischien tot binnenkort! Met v...
Tamara, promenade chien Ninove

Ik werk graag met dieren
Sanne, promenade chien Ninove 9406

Mijn naam is Sanne . Zelf ben ik eigenaar van een Chihuahua en een kat. Deze dieren betekenen alles voor me, hen met veel liefde verzorgen vind ik dus meer als normaal.

hy ik ben yana en ben 17 jaar ik ben graag met dieren bezig . ik heb zelf een klein hondje, waar ik super veel mee doe.

Bonjour Madame, monsieur , Je suis une jeune maman d'une fillette , je n'ai pas de diplome ni d'expérience professionnelle mais j'aime les animaux donc pour moi il n'y a aucun probleme a garder des animaux chez moi , (je n'ai pas d'animaux )

J'aime la compagnie des animaux

Je suis une personne calme gentille et sensible je me comporte trop bien àvec mon entourage je suis trop sociable