Plus de 350 000 personnes recommandent tophelp

Promenade, famille d'accueil, petsitter, pension canine, visite pour votre animal à Roeselare

Roeselare, les principales villes

Garde d'animaux Izegem
Garde d'animaux Staden
Amalia, garde chien - 8800 Roeselare

Hi, my name is Amalia and I have 29 years and live in Knesselare. I am a responsible woman , punctual and communicative. I speak fluent English and we urgently need a job. I love animals , I like to cook , to clean , stepping , washed and adore children.Give yourself a chance I can prove what I can do . Thank you in advance
Merel, garde chien Roeselare 8800

ik ben merel ik ben 17 jaar, ik heb heel wat ervaring en heb ook dieren thuis
Tiffany, pension chien Roeselare

Hallo Ik ben Tiffany. Ik heb 7 jaar dierenzorg gestudeert. Ik heb altijd heel graag bezig geweest met diertjes en heb tuis ook allerlei verschillende dieren.
Dagmar, pension chien Roeselare 8800

Hallo! Ik ben dagmar en heb een grote liefde voor honden. Kleine, grote, harige, .. Ik heb ze allemaal al gehad, ik kan en wil niet zonder honden leven. Maar omdat mijn ouders gescheiden zijn kan ik mijn hondje maar op 1 plaats houden en moet ik ze elke 2 weken missen.. Daarom doe ik graag wandelingen met honden, of activiteiten..
Sabrina, promeneur chien - 8800 Roeselare

Ik ben Sabrina, 25 jaar oud. Ik ben een grote dierenliefhebber. Maar dat is niet raar als je opgegroeid bent tussen honden, katten, kippen, paarden . En allerlei andere dieren.
Alicia, promeneur chien Roeselare 8800

hallo , Ik ben alicia en ben 13 jaar. Ik ben opgegroeid met deuren in mijn buurt en huis. Thuis heb ik een hond katten en paarden. Ik heb dus al veel ervaring met dieren!

Beste, Ik ben Emma en ben 20 jaar. Zelf ben ik een grote dierenvriend en heb thuis ook verschillende dieren. In mijn vrije tijd zou ik graag op uw dieren passen. Dit bijvoorbeeld als u op reis bent of slecht te been bent en niet meer kan gaan wandelen met uw hond. Door mijn eigen dieren en mijn vrijwilligerswerk in het dierenasiel, heb ik al heel wat ervaring.

Ik ben Luca (16). Doe als hobby voetbal. Ik zoek wat om centjes bij te verdienen voor mijn dax wat te onderhouden. En kijk er naar uit om de ervaring als oppas mee te maken.

Ik ben Michèle, 21 jaar en grote dierenvriend. Zelf heb ik heel mijn leven al huisdieren gehad. het gaat van hamsters, konijn, cavia, waterschildpadden, vissen tot katten en een hond.