Plus de 350 000 personnes recommandent tophelp

Promenade, famille d'accueil, petsitter, pension canine, visite pour votre animal à Sint-Niklaas

Sint-Niklaas, les principales villes

Garde d'animaux Beveren
Garde d'animaux Lokeren
Ine, promenade chien - 9100 Sint-niklaas

Ik ben Ine, een meisje van 15 jaar. ik hou heel veel van dieren, en ben dan ook graag met ze bezig. Ik heb al heel mijn leven katten gehad. In januari is mijn konijntje gestorven wegens ziekte, dus ik heb ook ervaring met knaagdieren. Ik rijd ook geregeld paard, dus paarden zijn ook zeker geen probleem. Mijn oma, papa en nonkel hebben een hond, waar ik graag en geregeld met ga wandelen. Ook raap ik de uitwerpselen altijd op, omdat ik er niet tegen kan dat die blijven liggen Ik zou er zelf nie...
Kristy, famille accueil chien Sint-niklaas 9100

Ik ben een diervriendelijk persoon ik hou super veel van dieren. Het zijn fantastische dieren waar je inorm veel liefde van krijgt je hebt altijd een beste nauwlettend en speelse vriend in huis en je voelt je nooit alleen. De mensen die hun huisdier een paar uur of paar dagen een opvang nodig hebben sta ik altijd bereid er voor te zorgen. Ik heb zelf 2 super fantastisch beestjes thuis dus u trouwe vriend is nooit alleen. Zoekt u iemand waar u op kan rekenen en die u kunt vertrouwen kunt ...
Karini, pension chien Sint-niklaas

Hello. If you need someone to walk with your pet, contact me! I'm Karini, 22 years old, I'm from Brasil but currently in Sint-Niklaas. I speak english and learning dutch. I'm a really calm, responsible and carying person.
Jaimy, promenade chien Sint-niklaas

Ik heb al mijn hele leven zelf een hond gehad, sinds een paar jaar heb ik ook drie vogels. Ik kan goed met dieren overweg en ben fysiek in orde om te wandelen en te spelen.
Eliona, promeneur chien Sint-niklaas 9100

Hoi ik ben Eliona ik ben 14 jaar ik woon in sint niklaas en ik hou van dieren! ik heb zelf een hond Oni duitseherder van 4 jaar en ik had een kat en heb nog vissen ik ben helemaal gek van dieren want ze zijn gewoon geweldig en hebben alles wat je wil, ik zou graag voor u huisdier willen oppassen voor een goed prijsje :) Ik hoop dat u mij contacteert en we elkaar kunnen spreken nou tot snel dan maar :) !!
Isabelle, famille accueil chien - 9100 Sint-niklaas

ik hou van dieren en mijn zoon van 11 jaar is ook gek op dieren. Hij zal er ook veel aandacht aan geven.

Dieren zijn super leuk ik hou van dieren en zal alles doen voor het dier maar wel bij jullie thuis want heb zelf dieren dus en ik ben 14 jaar dus dieren zijn altijd mijn vriend
Xena, pension chien - 9112 Sint-niklaas

Xena verwulgen 19 jaar en houd van dieren
Sandra, promenade chien Sint-niklaas

Ik ben Sandra, 23 jaar. Ik heb altijd op een boerderij gewoond, met voornamelijk koeien. Ook is er een hond, eenden, kippen, katten, cavia, hamsters, dwerghamsters, vogels... Ik heb dus al wat ervaring met dieren.
Cristina, promeneur chien - 9100 Sint-niklaas

Ik ben een 16 jarige studente die veel van dieren weet en graag met dieren gaat wandelen ( als het kan :) ). Mijn ervaring met dieren is best wel groot, ook omdat ik vroeger in een boerderij leefde. Nu heb ik alleen nog een paar parkieten waarvoor ik soms moet zorgen.
Christa, promeneur chien Sint-niklaas 9111

Mijn naam is Christa woonachtig te Belsele. Ben alleenstaande moeder met twee kids (19 & 21 jaar) en een student die al 3 jaar bij ons inwoont. Wij hebben een poes (Sezar) een dwergpapegaai (Zaros) een vis (swarovski) en een dwergkonijntje (Wolf) Ik woon in een huis met een tuintje die volledig kan afgesloten zijn. Naast het huis is een graspleintje. Zelf heb ik al een paar keer bij mij thuis op een hondje gepast en bij mensen op twee poezen.
An, promenade chien - 9112 Sint-niklaas

Mijn naam is An, en wat kan ik meer zeggen dan: ik ben dol op dieren!!!
Kyana, promenade chien - 9100 Sint-niklaas

Ik ben kyana ik ben bijna 16 jaar. Ik heb zelf 2 honden. Een amerikaanse stafford en een jack russel, daar let ik vaak op. Ik ben ook vorige zomer op hondjes gelet dit vond ik heel leuk. Ik kan goed overweg met dieren.
Nadhira, promenade chien - 9100 Sint-niklaas

Ik ben een student, ik hou heel veel van dieren, ik wil hen echt verzorgen en liefde geven.
Julie, promenade chien Sint-niklaas 9100

Hallo Ik ben Julie. Ik heb zelf een hond, en ben ook met enorm veel dieren opgegroeid (honden, katten, varkentje, ezels, enz). Ik deins niet snel terug en doe graag een wandeling.