La configuration graphique du site ne s'est pas correctement chargé sur votre appareil (problème CSS). Tophelp.be ne fonctionnera pas correctement.

Veuillez svp nous contacter par email ines@topnanny.be ou via le tchat du site pour nous signaler ce problème.

Efficace

Tous les jours, des milliers de nouvelles annonces.

En confiance

Profils complets, vérifications, avis : recrutez sereinement.

...et c’est gratuit !

Se contacter et se rencontrer gratuitement ? Ici c’est possible :-)

Gratuit !

Se contacter et se rencontrer gratuitement ? Ici c’est possible :-)

Efficace

Tous les jours, des milliers de nouvelles annonces.

En confiance

Profils complets, vérifications, avis : recrutez sereinement.

hallo, ik ben Doreen, dierenoppas aan huis. Mijn grote liefde voor dieren wil ik graag doorgeven aan mensen die er even tussenuit willen, te druk, ziek, of even willen genieten. Zelf heb ik al meer dan 30 jaren poezen in huis. Ondertussen heb ik reeds verschillende opleidingen gevolgd om dieren gelukkiger te maken. O.a. EHBO voor dieren, Stresless wandelen, happycatsconsult, Bachbloesem voor hond en kat Fythotarapie Bootcamp gevolgd bij Anneleen Bru. Geregeld volg ik nog webinars, worksho...

Ik ben Amber en ik woon in Diksmuide. Ik ben 18 jaar oud en ik ben een echte dierenliefhebber. Zelf heb ik een kat en een hond thuis en verzorg ik ze met veel liefde. Ik ga ook veel wandelen met honden uit het dierenasiel van Ieper!

Ik ben zelf in het bezit van 2 lieve hondjes en pas ook graag op jullie hond net zoals de mijne! Een grote dierenvriend met een groot hard voor elk dier Gaan wandelen met jullie trouwe viervoeter schrikt mij zeker niet af

Hallo Ik ben Tiffany. Ik heb 7 jaar dierenzorg gestudeert. Ik heb altijd heel graag bezig geweest met diertjes en heb tuis ook allerlei verschillende dieren.

Hallo Mijn naam is Medusa . Ik studeer de richting Humane Wetenschappen en ben een zeer vriendelijk persoon, die gewoon ongelofelijk graag bezig is met dieren. Zelf heb ik een hondje waarvoor ik dagelijks heel goed zorg. Ik kan omgaan met alle dieren en beleef veel plezier aan de omgang met hen, vooral als ik ervoor kan zorgen dat zij ook veel plezier beleven. Ik hoop dat ik snel eens mag langskomen om voor uw dier te zorgen!

Hallo, ik ben Ellen! En ik ben 15, bijna 16 in mei ;) Ik heb dit wel al eerder gedaan dus ik weet wat het zowat inhoudt. Natuurlijk ben ik bereid om jouw huisdier alle liefde te geven die hij/zij nodig heeft!! Zelf heb ik ook 2 honden (maltezer & chow chow) en ik rij ook zelf paard. Dus ik heb wel al redelijk ervaring met dieren! Hopelijk tot ziens! 😄

Ik heb veel ervaring met dieren. Ben thuis opgegroeid tussen de diertjes en heb veel geleerd over dierengedrag Ik ben zelf trotse eigenares geweest van hamsters vissen cavias katten en honden in mijn leven. Na de sterfte van mijn shiba inu hebben mijn vriend en ik beslist om voorlopig geen huisdieren te nemen (we hebben wel nog 4 kippen) omdat we ons oud hondje niet zomaar willen vervangen. Spijtig blijft de leegte wel en hoop ik die op deze manier een beetje te vullen

Hallo, ik stel mezelf eens voor. Mijn naam is Sajda en ik ben afgestudeerd als dierenzorgerster en als trimster. Ik heb dit in mijn middelbaar gedaan van mijn 2de middelbaar tot en met mijn 6de. In Mijn 7de specialisatie jaar heb ik mij gespecialiseerd in het trimmen. Ik zie dieren dood graag! En zou dus met plezier op jou diertje willen passen. Als er nog vragen zijn mag je mij gerust contacteren in een privebericht. Hopelijk hoor ik iets van jullie! Mvg Sajda

Ik heb zelf 1 hond en 3 katten. Daarnaast 1 zwerfkat die op mijn oprit leeft en eten krijgt. Ik heb 1 haantje en 3 kippetjes. Ik ben een natuurliefhebber.

Hallo, ik ben Jana Nijs en ik ben 17 jaar. Ik hou enorm veel van dieren en daarom lijkt het mij leuk om er op te passen. Ik heb geen allergische reacties tegenover dieren en ben dan ook een echte dierenvriend. Thuis heb ik vissen en vroeger heb ik een kat gehad.

hallo, ik ben een zeer vrolijke meid met een super groot hart voor dieren. het liefste zou ik iedere dag met ze door willen brengen. ik heb zelf vroeger honden, katten, knaagdieren en een paard gehad dus ik kan me wel overweg met die sgatjes.

Hallo! Ik ben dagmar en heb een grote liefde voor honden. Kleine, grote, harige, .. Ik heb ze allemaal al gehad, ik kan en wil niet zonder honden leven. Maar omdat mijn ouders gescheiden zijn kan ik mijn hondje maar op 1 plaats houden en moet ik ze elke 2 weken missen.. Daarom doe ik graag wandelingen met honden, of activiteiten..

mijn naam is inge. 37j en ik woon te Lichtervelde. ik heb al veel ervaring met het oppassen op honden/katten/konijnen, .. Zelf heb ik 1 hond (husky) 3 poezen en 3 kippen. Al m'n hele leven ga ik om met dieren. mijn vorige hondjes waren een stafford en een jack russel. Beide 14j geworden. ik kom graag langs om met uw dier te wandelen/ eten te geven/ te spelen/ veel liefde te geven.. zo vaak u dit zelf wenst, tot 4x per dag of een paar uur na elkaar. alles is bespreekbaar. Ik kan ook een u...

Ik ben een enorme dier liefhebber met kennis van alternatieve diergeneeskunde. Dieren zijn nu eenmaal mijn enorme passie naast mensen helpen. Ik heb zelf ervaring met honden, katten en knaagdieren.

Hi Allen. Mijn naam is Shannon en ben 24 jaar oud. Ik ben opgegroeid met mijn trouwe viervoeter Yorgo, een prachtige kruising tussen een dobberman en Duitse herder. Helaas hebben we haar na 14 jaar moeten afgeven. We hebben daarna katjes, hamsters, cavia's, kippen en visjes gehad. Tijdens de zomer ging ik vaak helpen bij de boer met het verzorgen van de dieren. Ik ben nu eenmaal een dierenvriend!

Hallo, Mijn naam is Ceres en heb een grote liefde voor dieren. Zelf ben ik opgegroeid met honden katten kippen vogels en ezels. Indien u iemand zoekt om u te helpen in de verzorging van uw dieren of wilt u even op vakantie dan kan ik voor u het nodige doen. Groetjes Ceres

Ik heb honden, katten, konijnen, hamsters en een papegaai gehad bij mijn ouders. Nu heb ik 3 katjes. Aiko: een mannetje van 1 jaar sinds oktober 2018. Balou: een mannetje 1 jaar sinds januari 2019 en ayla: een vrouwtje nog maar van mei 2019, dus bijna 1 jaar. Ze zijn andere dieren al gewoon. Ik heb een tuin waar de hondjes naar buiten kunnen. Voor de katten zit krabpaal, water, speelgoed en kattenbak inbegrepen. Eten en kattenbakzand moet je best meebrengen Graag hoor ik van u als u interess...

Ik ben Katrien, bijna 32 jaar, heb vroeger zelf veel dieren gehad, namelijk paard en pony, 3 cockerspaniëls, zebravinken, kippen, konijnen, ... en binnenkort ga ik ook werken op mijn nieuwe werk namelijk horta ( verkoop in winkel van plant en dier ). Ik heb een hele grote dierenvriend.

Hallo! Ik ben Stien, 20 jaar. Momenteel studeer ik in Gent. Tijdens de weekends en de vakanties ben ik in Nieuwpoort te vinden. Zelf pas ik op op een hondje, soms een hamster en heb ik zelf een vis. Ondertussen rijd ik ook al zeker 8 jaar paard en heb ik de benodigde brevetten behaald. Ik ben heel graag buiten en ben ook graag omringd door dieren. Hopelijk kan ik u of uw dier in de toekomst helpen en/of bezoeken. Als je nog vragen hebt mag je me altijd contacteren. Groetjes...

Hallo, ik ben Fien. Ik ben niet bang van honden of katten. Ik thuis heb zelf ook een hond en een kat. U kunt mij altijd een berichtje sturen of eens bellen . MVG Fien En hopelijk tot snel.

Ik ben Sabrina, 25 jaar oud. Ik ben een grote dierenliefhebber. Maar dat is niet raar als je opgegroeid bent tussen honden, katten, kippen, paarden . En allerlei andere dieren.

hallo , Ik ben alicia en ben 13 jaar. Ik ben opgegroeid met deuren in mijn buurt en huis. Thuis heb ik een hond katten en paarden. Ik heb dus al veel ervaring met dieren!

Ik ben een meisje van 16 jaar, heb veel ervaring met dieren, want ik heb thuis ook veel diertjes waarop ik dagelijks moet letten/ verzorgen. Ik ben goed met dieren omdat ik op korte tijd een goeie band kan scheppen. Ik kan omgaan met elk huisdier. Ik probeer de dieren te begrijpen zodat ze zich ook beter zullen voelen bij mij. Ik beleef ook veel plezier aan de omgang met de dieren. Ik zorg voor alle dieren alsof het mijn dieren zijn, want dat is de bedoeling toch ? ?

hallo, mijn naam is peggy en ben 45 jaar, heb al van sedert mijn geboorte tussen de dieren gezeten ik ben opgegroeid met een mechelse herder die 18 jaar oud geworden is, wat een leeftijd daarna altijd zelf dieren gehad thuis, honden en katten ik heb momenteel 4 katten, 3 honden, een waterschildpad, chinchilla's en vissen ik hou dus enorm van dieren ik woon zeer ruim en heb alsook een tuin en heb ook een zeer ruim hondehok met dak indien nodig dus met alle plezier pas ik op u huisdie...

Diksmuide, les principales villes

Autres annonces

Autour de Zarren