La configuration graphique du site ne s'est pas correctement chargé sur votre appareil (problème CSS). Tophelp.be ne fonctionnera pas correctement.

Veuillez svp nous contacter par email ines@topnanny.be ou via le tchat du site pour nous signaler ce problème.

Efficace

Tous les jours, des milliers de nouvelles annonces.

En confiance

Profils complets, vérifications, avis : recrutez sereinement.

...et c’est gratuit !

Se contacter et se rencontrer gratuitement ? Ici c’est possible :-)

Gratuit !

Se contacter et se rencontrer gratuitement ? Ici c’est possible :-)

Efficace

Tous les jours, des milliers de nouvelles annonces.

En confiance

Profils complets, vérifications, avis : recrutez sereinement.

Hallo ik ben Brigitte , en zou graag wat wil bij verdienen naast mijn parttime baan. Ik ben een vrolijke en hard werkende meid. En vind het super leuk om schoontemaken en een lach op mensen hun gezicht te toveren, door ze te helpen?

Salutations, je m'appelle Gracia , je suis congolaise, j'ai 19 ans, j'habite au Congo/Afrique, je postule pour ce poste car il me sera d'une grande aide ainsi qu'à ma famille, je sais comment tout cuisiner type de nourriture nationale et internationale, je sais laver le linge, je m'occupe également des enfants, je suis disponible pour tous types de travaux domestiques conformément aux instructions de l'employeur, je suis disposée à travailler à temps partiel voire indéfiniment, j'espère que ...

Als energiek, flexibel en vooral zorgzaam mens sta ik graag klaar voor de medemens. Of iemand nu ondersteuning nodig heeft in het huishouden of begeleiding nodig heeft met praktische zaken... ik wil er graag voor hun zijn. Het is altijd een rode draad door mijn leven geweest. Met en voor mensen zorgen op de manier waarop zij het wensen. Ik ben een mens van weinig woorden, vooral doen is mijn motto. Even samen bespreken wat u wilt en ik sta voor u klaar.

Ik ben Laura, ik ben 16 jaar. Ik ga zelf nog wel na school. Ik ben zelf thuis een grote hulp met de verbouwingen en het huishouden. Mijn ouders zijn pas begonnen met verbouwen en ik help waar mogelijk. Mijn moeder is pas geopereerd ik heb toen 2 maanden het huishouden op me genomen. Ik kan ook eventueel kleine gerechten maken. Ik heb ook al een tuin onderhouden gedaan en weet een beetje ditjes en datjes voor klusjes of de tuin. Ik ga ook vaak zelf boodschappen doen voor mama.

Beste ik stel mij even voor . Mijn naam is caroline 32 jaar. Graag had ik gewerkt zowel in zorg of opvang of onderhoud. Ik heb gewerkt in de thuiszorg dus ben bekwaam in het onderhoud van een woning en onderhouden van een gezin. Buiten mijn eigen gezin natuurlijk. Graag zoek ik een vaste werkplaats waar ik in kan staan voor het onderhoud en huishoudelijke klussen . Heeft u een leuke werkplek voor mij hoor ik het graag vr grt

Ik ben Gwenny en ben 19 jaar ik heb alleen maar ervaring die ik thuis heb opgedaan. Ik heb mijn moeder dagelijks in het huishouden.

Hallo! Mijn naam is Silke, 18 jaar oud en wonende in Hamont. Ik ben even terug op deze site terecht gekomen, en het leek me best wel leuk om een beetje bij te kunnen verdienen langs deze weg. Om te beginnen zal ik een beetje meer uitleg geven over de diensten die ik kan verlenen: Ik maak graag uw huis schoon, doe de was, bewaak uw huis of help met boodschappen. Indien u een andere dienst heeft, die niet is opgenoemd, kunt u mij contacteren en vragen of ik hier ook voor open staan. Gewo...

Door een ongeluk een aantal jaar geleden is mijn moeder beperkt, hierdoor doe ik alle klusjes in het huis. Dit heeft mij veel ervaring opgebracht. Ik doe dit met veel plezier en help andere graag ook een handje.

Hallo, Ik ben Iman en ik ben 17 jaar. Ik kan bijna alles in het huis want mijn ouders werken heel veel zijn niet vaak thuis dus ik kan koken, opruimen, boodschappen doen, kinderen oppassen, poetsen, enz.

Ik ben Kim(18) & heb zoals jullie wel kunnen zien wat ervaring als poetsvrouw. Dit heb ik opgedaan tijdens mijn studentenjob. Ik help graag bij het huishouden.

Hallo ik ben Alina Ik ben 14 jaar oud ik kann schoonmaker-strijken-helpen met boodschappen -in de tuin werken-helpen met verhuizing

ik ben Carolien Tips, ik woon in Balen. Mijn hobby's zijn fietsen, met vrienden iets gaan doen, wandelen, ... ik kan strijken, wassen, poetsen, koken. ik heb 2 jaar ervaring door mijn vorige job in VZW De Schakel in Balen.

Ik ben Guusje, een 17-jarige studente die bijna haar 6de verzorging succesvol heeft afgerond. Omdat ik studeer als kinder- en bejaardenzorgkunden de afgelopen leren wij ook koken en huishoudelijke hulp. Ik heb het geluk dat ik al van kleins af in het huishouden moest helpen, denk hierbij aan koken, een wasje insteken of uithalen en ophalen, strijken, etc. Hierdoor heb ik ook erg veel ervaring kunnen opdoen. Dat is natuurlijk makkelijk voor later maar ook om andere mensen te kunnen helpen....

ik ben steffi, bijna 16 jaar en ik ben bereid een centje bij te verdienen door hulp te bieden aan andere mensen in hun gezin of daar rond :) indien je interesse hebt, mag je me zeker iets laten weten! groetjes steffi :)

Ik ben Zyara , 20jaar en wonende in Lommel-Werkplaatsen. Ik werk nu een dik half jaar als huishoudhulp bij trixxo dienstencheques, buiten mijn uren wil ik graag nog een centje bijverdienen. Prijs is bespreekbaar

Ik ben Zyara 20jaar en wonende in Lommel-Werkplaatsen. Ik heb gewerkt als huishoudhulp via dienstencheques. Ik ben een sociaal persoon die graag tussen de mensen komt maar ook me kan amuseren als ik alleen kan werken met leuke swingende muziek. Ik werk graag grondig maar natuurlijk wel op een goed tempo. Ik vind het ook prettig dat er gecomuniceerd wordt met mij als er opmerkingen zijn zodat ik hier op kan letten. Indien u nog hulp zoekt in het huishouden hoor ik graag v...

Lieve mensen, ik ben Yadelin {40jr} en kom uit Venezuela. ik ben drie jaar geleden naar België geëmigreerd. Ik ben getrouwd en heb drie kinderen waarvan de twee jongste nog thuis wonen {7-14}. Tijdens schooluren en eventueel in de avonduren ben ik beschikbaar om schoon te maken, te strijken en in overleg aanvullende werkzaamheden te verrichten zoals koken en oppassen. Ik ben Vlaams aan het studeren en hoop in de toekomst de taal vloeiender te leren spreken. Hartegroet, Yadelin

Ik ben een goede huisvrouw, ondanks mijn jeugdige leeftijd. :) Ik heb een studentenjob gehad als poetsvrouw in een rusthuis en ik heb een paar maanden als au pair gewerkt bij een gezin in Engeland. Ik ben nauwkeurig, verantwoordelijk en enthousiast over de taken die ik moet doen.

hallo, ik ben Jessica. ik ben goed in mensen helpen in het huishouden. ik doe het bij mij thuis ook altijd.

Ik ben britney en doe 3 jaar de richting verzorging waarbij ik 1 jaar logistiekmedewerker heb gedaan. Dit houd in dat ik in heb gestaan voor het onderhoud en de huishoudelijke taken. Dit doe ik heel graag en zal er dus ook voor zorgen dat het nodige wordt gedaan en dat de taken goed worden uitgevoerd.

Maaseik, les principales villes

Autres annonces

Autour de Eksel