Plus de 350 000 personnes recommandent tophelp

Besoin d'aide à domicile à Nijlen ? Ils sont là pour vous donner un coup de main.

Mechelen, les principales villes

Aide à domicile Mechelen
Aide à domicile Heist-op-den-Berg
Aide à domicile Lier
Saffira, femme ménage Berlaar

Ervaring heb ik reeds door mijn middelbare studierichting S.t.w waar ik onder andere heb geleerd verschillende maaltijden te bereiden, ook heb ik in een restaurant gewerkt waar ik 2 dagen per week in stond voor het kuisen van de zaal en keuken. Daarnaast ga ik ook geregeld bij mensen thuis, dit vind ik niet alleen belangrijk maar ook leuk werk. Ik ben een vriendelijk en sociaal persoon en werk met veel respect en zorgvuldigheid. Ook streef ik er altijd naar mijn werk tot een zo goed mogeli...
Aly, ménage Lier

Hallo ik ben Aly, ik kom uit latijn Amerikaa, ik spreek Engels, spaans en een beetje Nederlands, ik woon in Lier met mijn vriend, eIk ben een geduldig persoon, ook positief en ik help graag zo veel als ik kan, hou ook van praten en luisteren, ik denk dat ik het leuk zal vinden om voor oma's of opa's te zorgen. ik wil graag een deeltijdbaan krijgen;schoonmaken, koken, helpen terwijl ik de taal leer, sms me als je mijn hulp wilt! bedankt voor de gelegenheid en tot Daag!
Charline, ménage Berlaar 2590

Ik hou ervan mensen te helpen. Leergierig Proper Perfectionist Ordelijk. Betrouwbaar
Charlotte, ménage Lier 2500

Hey, ik ben charlotte Ik ben een heel zelfstandige, Vriendelijke, rustige persoon. Ik hou van kuisen , boodschappen doen.... Ik ben graag bezig met kindjes en hou van huisdieren Ik kan een helpende hand zijn in uw gezin. U kan me altijd contacteren Vriendelijke groeten Charlotte .
Chelsea, femme ménage Berlaar 2590

Ik help graag mensen dus hoop op een leuke manier wat bij te verdienen!
Dominique, repassage Vorselaar

Ik ben een jonge dame die zeer gemotiveerd is en gedreven om mensen te helpen.