La configuration graphique du site ne s'est pas correctement chargé sur votre appareil (problème CSS). Tophelp.be ne fonctionnera pas correctement.

Veuillez svp nous contacter par email ines@topnanny.be ou via le tchat du site pour nous signaler ce problème.

Efficace

Tous les jours, des milliers de nouvelles annonces.

En confiance

Profils complets, vérifications, avis : recrutez sereinement.

...et c’est gratuit !

Se contacter et se rencontrer gratuitement ? Ici c’est possible :-)

Gratuit !

Se contacter et se rencontrer gratuitement ? Ici c’est possible :-)

Efficace

Tous les jours, des milliers de nouvelles annonces.

En confiance

Profils complets, vérifications, avis : recrutez sereinement.

Ik ben Mary-Rose en ik ben 20 jaar en ik wil graag hulp bieden aan degene die het nodige hebben. Ik ben goed in koken, schoonmaken, tuinieren en in het huishouden. Ik heb veel ervaring in al deze vakken.

Bent u bijvoorbeeld deze grote vakantie opreis en wilt u uw huisdier niet meenemen maar weet u niet wat te doen? Dan kunt u altijd mij bereiken en ik kan er voor zorgen dat uw huisdier niet in de steek wordt gelaten, ook kan ik ondertussen uw planten water geven of andere zaken.

Ik ben Tessa en bijna 20 jaar. Binnenkort verhuis ik naar Oostkamp en ik zoek nog een job. U kan mij contacteren als u hulp nodig heeft bij het huishouden. Ik kom met plezier helpen.

Hallo, Ik ben Feline 17 jaar uit Sijsele. Ik zit in de richting Wonen, zorg en welzijn. Ik doe vakantie job als schoonmaakster in een ziekenhuis. Ook heb ik al 1 maand stage als schoonmaakster in een woonzorgcentrum gelopen en 1 maand in de thuiszorg. Ik poets met veel plezier en oog voor detail. Ik sta voor allerlei taken open!

Hallo ik ben Chelsea ik ben 18jaar heb al in fabriek gewerkt als poetsvrouw en strijk heb ik ook al gedaan en ik woon in Waregem

Ik ben Jana Nijs en als 17-jarige moet ik al wat helpen in het huishouden. Ik moet klusjes doen zoals koken, afwassen, wieden, dweilen, stofzuigen, ramen wassen... Daarom zou ik waar nodig graag helpen bij mensen om hun het leven wat makkelijker te maken. Als u mij iets vraagt, dan zal ik het meteen voor u doen. Van kleine klusjes tot grote. Ook voor zaken die ik normaal niet doe zoals gras afrijden, dan zou ik voor u graag het klusje aanleren en zo efficiënt mogelijk bij u komen doen.

Ik ben Assia. Ik ben 20jaar. Ik ben een doof meisje met een hoorapparaat. Ik kan nederlands maar ook gebarentaal en kan heel goed liplezen. Ik heb mijn kinderzorg diploma en EHBO. Ik heb rijbewijs en kan auto gebruiken zelfs ook met de fiets, lijnbus en trein. Nu zit ik de richting leefgroepenwerking bij de kinderen. Ik ben enthousiast en sociaal. Ik help heel graag. Ik ben heel respecteren tegen iedereen. Groetjes Assia

Beste Misschien wilt u eens een grote schoonmaak of een extra handje in de huishouding, Weer wat opfrissen met lezen, meer handigheid met de computer of internet! Kleine / grotere klussen die steeds maar weer blijven liggen in of buiten het huis? Eventueel helpen strijken of boodschappen doen, geen probleem op mij kan je rekenen Ik ben van redelijk veel markten thuis!

ik ben een super gemotiveerde en enthousiaste studente die graag Ik zou graag een centje bijverdienen. Ik studeer Humane Wetenschappen op college o.-L.-V.-ten doorn te Eeklo. Ik werk graag met kinderen en huisdieren. Voor de rest hou ik me vooral bezig met school, dansen en dingen organiseren en verkopen met de leerlingenraad op school. Ik doe alles en ben bereid te leren van u en dat dan zo goed als mogelijk uit te voeren. Ik zie er al erg naar uit om u te helpen. tot dan!

Hallo! Ik ben Anaïs en zoek een fulltime of partime job, misschien wel bij jou om u te helpen in het huishouden ? Help graag mensen! Heb je zelf geen tijd of bent u niet meer in staat zelf uw huisje proper te houden? Contacteer mij ! Kijk al uit naar onze samenwerking.

Hello to my future family host. My name is Marlene. I am 26 years old. A mom of a wonderful boy. I am lookimg for any partime jobs. I decided to be a babysitter to look after some cute kiddos here. It is really my passion. I am trying and learning to speak dutch. But I am a English or Italian babysitter. I live in Italy for 6 years so I kmow how to communicate in Italian if you want or need. I love being with kids, Playing with them.

Hallo, ik ben Tiany en word dit jaar 16 jaar. Ik vind het super leuk om mensen te helpen. Ik vind het dan ook leuk om verschillende klusjes te doen! Contacteer me zeker voor verdere informatie!

Ik ben Dorine, 21 jaar en kom uit Lievegem. Ik ben huishoudhulp geweest bij Partena dus deze ervaring heb ik wel mee. Bij de tuinonderhoud niet, maar ik rij heel graag het gras af en sta altijd open om bij te leren.

Ik ben Yana , 21 jaar en afgestudeerd als kinderbegeleider in juni 2019. Zelf ben ik een proper iemand, ik help mijn schoonmama elke dag in het huishouden. Mijn kamer is altijd proper. Ik kan vegen, stofzuigen en dweilen. Ook kan ik ruiten kuisen, afstoffen, ... Ik help bij het koken. Ik heb 3 konijnen die ook onderhouden moeten worden. Ik ben iemand die graag zelfstandig werkt. Ik kan alle soorten ruimtes van een huis onderhouden. Ik heb veel dingen op school geleerd en thuis geleerd ...

Een uurtje strijken of boodschappen doen, is voor mij ontspanning. Ik werk snel en precies. Ik kan bij u thuis strijken als u dat wil. Ik kan ook bij mij thuis strijken en u de strijk snel terugbezorgen aangezien ik over mijn eigen wagen beschik. Aan u de keuze wat u het liefste wil.

We kunnen niet iedereen helpen, Maar als iedereen, iemand helpt raken we er ook :D Mijn gedachten bij deze uitvoering, waardoor ik het zo graag doe. Contacteer me gerust als je meer vragen zou hebben! Vriendelijke groet, Torie B.

Hallo, Ik ben Margo . Ik ben 16 jaar en woon ik Kruishoutem. Ik zit in Deinze op school en volg de richting jeugdzorg. Daar leren we strijken, naaien en stikken, met kinderen omgaan en met ouderen omgaan. Thuis help ik ook soms met schoonmaken en ga ik vaak mee boodschappen doen. Als ik alleen thuis ben kook ik vaak iets voor mijn eigen.

Hallo Ik ben Anouk, 15 jaar. Ik heb wel al regelmatig bij iemands thuis geholpen. de afwas doen, brievenbus leegmaken, plantjes water geven, kasten schoonmaken, boodschappen doen, de was ophangen.. Ik doe het graag voor u! Neem gerust contact met me op.

Ik ben Shana Ik ben bereid om u bij te staan wanneer hulp nodig is ik heb het getuigschrift verzorgende, maar kan allerlei taken doen. Voor meer vragen mag u mij gerust contacteren.

Beste, Ik ben Amber. Ik ben 16 jaar. Ik ben opzoek naar een extra bijverdienst in het weekend of op woensdagmiddag. Ik help thuis regelmatig met het huishouden en doe op school voeding-verzorging, waar ik leer hoe ik het huishouden moet doen (poetsen, strijken, koken, ..) . Indien interesse, gelieve mij te contacteren.

Ik ben Yasmine en ik kan u helpen in het huishouden en met de kleine klusjes die moeten worden gedaan: zoals auto wassen of strijken. IK ben in veel dingen bereid.

Hallo ik ben evelien . Ik heb een licht verstandelijke beperking. Ik heb zelf ook al een keer dingen moeten inpakken voor als ik mijn kamer helemaal opnieuw ging gaan beginnen inrichten en behangen enz. ik heb wel geen auto en geen rijbewijs maar ik kan tot bij jou of bij jullie wel geraken met het openbaar vervoer. Maar ik help heel erg graag de mensen. Dus als er iets moet gedaan worden zoals helpen in het huishouden dan help ik daar heel erg graag mee. Mvg van evelien en tot da...

Tielt, les principales villes

Autres annonces

Autour de Ruiselede