La configuration graphique du site ne s'est pas correctement chargé sur votre appareil (problème CSS). Tophelp.be ne fonctionnera pas correctement.

Veuillez svp nous contacter par email ines@topnanny.be ou via le tchat du site pour nous signaler ce problème.

Efficace

Tous les jours, des milliers de nouvelles annonces.

En confiance

Profils complets, vérifications, avis : recrutez sereinement.

...et c’est gratuit !

Se contacter et se rencontrer gratuitement ? Ici c’est possible :-)

Gratuit !

Se contacter et se rencontrer gratuitement ? Ici c’est possible :-)

Efficace

Tous les jours, des milliers de nouvelles annonces.

En confiance

Profils complets, vérifications, avis : recrutez sereinement.

ik ben sabrina en ben 27jaar. moeder van een zoontje van 3 jaar. ik heb heel veel ervaring in de schoonmaak en huishoudelijke hulp. en ik vind schoonmaken ook erg leuk om te doen. mijn belangrijkste kwaliteiten zijn dan ook flexibel en doorzettingsvermogen en sociaal zijn. ik werk al meer dan 10jaar in de schoonmaak' bij verschillende schoonmaak bedrijven. en ik heb het altijd met alle plezier gedaan. met vriendelijke groet sabrina

Ik sta klaar om te helpen met allerhande zaken en ben zeer flexibel naar taken toe. Ik ben zeer positief ingesteld en lach enorm veel.

Hallo ik ben Jill en ik ben 20 jaar. Ik ben momenteel fulltime huishoudhulp/ nanny. Doordat ik maar 1 gezin heb kom ik vaak tegen midden/ einde van de week op momenten dat ik niks te doen heb. Zo zoek ik dus een 2e of meerdere gezinnen die ik in 1 week kan helpen en mezelf zo ook steeds kan bezig houden met een variatie aan opdrachten/ werk. Veel liefs Jill🧸

hey ik ben een student van 16 jaar, ik heb geen ervaring wat koken betreft maar ik zou het heel graag leren. ik kan goed en snel kuisen, de was en strijk is ook geen probleem voor mij. ik heb veel tijd in de week en ik zou graag mensen helpen die tijd te weinig hebben. ik ben zeer gedreven en gemotiveerd, hopelijk tot snel.

ik ben jessica en ben 25 jaar oud, de diensten die ik u wil aanbieden heb ik ervaring mee door dat ik gewerkt heb bij de oudere als medewerker wonen, ook daar moest ik zorgen dat de kamers en de kleding er netjes en verzorgt en er weer goed uitzagen.

Ik ben Judith, moeder van 3 zonen tussen 17 en 24 jaar. Ik zou graag mijn diensten aanbieden bij ouderen en gezinnen met jonge kinderen: -hulp bij boodschappen -hulp bij administratie -gezelschap -eten klaarmaken -strijken -opvang (zieke) kinderen -verzorgingstaken -.... Ik heb een zachtaardig karakter en biedt graag een luisterend oor. Ik ben tevens betrouwbaar en discreet. U kan op mij rekenen

Beste, Mijn naam is Mawata ik ben 23 jaar oud. Zelf ben ik mama en weet ik hoe moeilijk het kan zijn voor boodschappen te verplaatsen zonder auto. Vroeger hielp ik mijn mama altijd met de boodschappen en dat was zonder auto dat konden ook hele zware zakken zijn en dat vond ik helemaal niet leuk, Maar het moest gebeuren. Ondertussen heb ik mijn rijbewijs en auto, Daarom vind ik het interessant om mensen te helpen die zelf niet goed te been zijn. Of het zelf moeilijk vinden om naar d...

Ik ben Phaedra , Ik ben 22 jaar. Ik ben zwanger en uitgerekend voor Juni. Ik woon van mijn 17 jaar al alleen waardoor ik heel mijn huishouden zelf moet doen. Ik hou enorm veel van dieren. Mijn ervaring met kuisen heb ik doordat ik 6 maanden in een rusthuis heb gewerkt met dementerende mensen waarvoor ik eten moest maken, de kamers kuisen, de gemeenschappelijke delen moest kuisen, en waar ik mee ging wandelen en spelletjes speelde.

Hallo! Ik ben Luna, 15 jaartjes jong en ik studeer aan de Koninklijke Balletschool van Antwerpen! Ik ben boodschappenhulp: ik ga boodschappen doen voor u. Ik heb basiskennis van koken.

Hallo! Mijn naam is Georgia en ik ben 22 jaar. Ik kom uit Brazilie maar ik spreek een beetje Nederlands (op school). Ik zorg wekelijks voor een huis. Ik heb ervaring. Ik kuis vloeren, meubels, ramen en badkamers. Groetjes!

Ik ben Sandra, 23 jaar. Heb bij me thuis altijd met plezier geholpen in het huishouden, zowel met de kleine als de grote taken. Nu ik alleen woon, doe ik dit ook voor mezelf.

Ik wil graag mensen helpen waar nodig. Ik heb 3 jaar koken gehad en kan ook wel redelijk wat gerechtjes klaarmaken. Ik kuis graag bij andere mensen.

Beste mijn naam is kristy ik woon in Sint-Niklaas, en ben een jong volwassen vrouw van 23jaar. Ik werk vast al bijna 2jaar als huishoudhulp het is een fantastische job waarbij je de mensen proficioneel helpt met het huishouden, boodschappen doen voor de familie in kwestie, soms koken als de klant dat wenst. De was doen en de strijk. Ik vindt het een geweldige job je leert er veel met bij en vooral ik doe het super graag. Ik werk elke dag tot 17:00 savonds van maandag tot donderdag. En vr...

Hallo, ik het Julia. Ik heb al als schoonmaker gewerkt ik heb dus ervaring. Ik zou graag jou met het huishouden een beetje helpen. Tot binnenkort!

Ik ben een 46-jarige Spaanse vrouw. Ik werkt als kok, bereidt voedsel thuis, catering, traiteaur ...... Ik plan wekelijkse menu's en dagelijkse gerechten en ik breng ze naar je huis. Ik werk ook als hobbychef bij FLAVR. U kunt meer informatie vragen over menu's en prijzen, voor gezinnen. Speciaal voor mensen die geen tijd hebben om te koken, maar houdt van gezond en zelfgemaakt koken.

Ik ben een alleenstaande moeder van 3 kinderen en ben pas verhuist van september.ik ben op zoek naar een job 20 u/ week. ik ben zeer gemotiveerd en wil er 100 procent voor gaan. Ik ben zeer sociaal , verdraagzaam en zeer sociaal. Kan heel goed luisteren en zie werk liggen.

Ik ben van jongs af aan druk bezig geweest in het huishouden aangezien mijn mama cvs en fybromyalgie heeft (dit zijn spierziektes waardoor zijn niet alles kan doen). Ik kan dus goed koken, schoonmaken, strijken... Alles van het huishouden doe ik immers al enkele jaren sinds ik ongeveer 14 jaar (geboren in 1997). Ik werk hard en nauwkeurig. U kan natuurlijk altijd vragen stellen indien u die heeft door me via deze site te contacteren. Ik sta open voor kritiek en suggesties. Ik ho...

Beste, Ik ben Katiyana 20 jaar ! En zou u graag komen helpen met u huishouden, onderanderen kuisen, strijken, boodschappen doen, .. Alles wat u wenst Ben ook bereid om dingens aan te leren ! Mvg.

Mon nom est marième jai 20 ans et je suis une étudiante en France. Je commence à l'université en septembre alors je cherche du travail comme nounou ménagère car je m'en sors très bien avec les enfants. J'ai eu l'expérience de travailler avec un couple belges qui ont 3 enfants et sa c'est très bien passé. Je suis ponctuelet efficace et vous ne le regretterez pas .

Hallo , Ik ben kimberly Ik ben 20jaar ;-) Ik heb handen aan mijn lijf dus bereid om vanalles te doen , zowel boodschappen , als verhuizen. Ik werk enorm graag ! En ben niet bang om mij vuil te maken. ik woon zelf samen met mijn vriend , dus ik doe alles zelf thuis .. Ben niet afhankelijk van de mama ;-) Moest ik iets niet kunnen , wil ik dat zeker leren. Moesten er vragen zijn .. Ik hoor het graag ! Groetjes kimberly

Ik ben Linh, 16 jaar en zou graag willen helpen met enkele huishoudelijke taken als kleine bijverdienste. Ik ben bereid om te koken, poetsen, strijken, boodschappen doen en het huis bewaken. Ik doe thuis vaak klusjes en vind het leuk om andere mensen te kunnen helpen.

Sint-Niklaas, les principales villes

Autres annonces

Autour de Sint-Pauwels