La configuration graphique du site ne s'est pas correctement chargé sur votre appareil (problème CSS). Tophelp.be ne fonctionnera pas correctement.

Veuillez svp nous contacter par email ines@topnanny.be ou via le tchat du site pour nous signaler ce problème.

Efficace

Tous les jours, des milliers de nouvelles annonces.

En confiance

Profils complets, vérifications, avis : recrutez sereinement.

...et c’est gratuit !

Se contacter et se rencontrer gratuitement ? Ici c’est possible :-)

Gratuit !

Se contacter et se rencontrer gratuitement ? Ici c’est possible :-)

Efficace

Tous les jours, des milliers de nouvelles annonces.

En confiance

Profils complets, vérifications, avis : recrutez sereinement.

Ik ben Amber en ik kom dit jaar 18 jaar oud. Ik heb reeds een beetje ervaring door soms wat te helpen met mijn grootmoeder maar ik ben zeker en vast bereid om dingen bij te leren! Ik ben een zelfstandig en sociaal meisje.

Bent u bijvoorbeeld deze grote vakantie opreis en wilt u uw huisdier niet meenemen maar weet u niet wat te doen? Dan kunt u altijd mij bereiken en ik kan er voor zorgen dat uw huisdier niet in de steek wordt gelaten, ook kan ik ondertussen uw planten water geven of andere zaken.

Bonjour, Je m'appelle Kanya, j'habite à Ypres, je me déplace en vélo, en bus et train. Je propose mon service pour les courses, gardez vos enfants, les occuper, etc. J'aime aider les personnes qui sont dans le besoin, je suis souriante, motivée et je suis disponible immédiatement. Je fais les courses chaque semaine avec mon compagnons et avant avec mes parents. Bonne journée à vous toutes et tous.

Hallo Mijn naam is Medusa . Ik studeer de richting Humane Wetenschappen en ben een zeer vriendelijk persoon, die gewoon ongelofelijk graag bezig is met het helpen van mensen. Ik kan helpen op vlak van: - huishouden - boodschappen doen - verhuizen - tuinonderhoud - bewaking - koken van kleine gerechtjes Hopelijk kan ik snel helpen in uw woning! :)

Hallo, ik ben Isabel en ik ben 28 jaar oud. In werk als leerkracht Nederlands en ik geef les aan volwassenen. Aangezien dit enkel n de voormiddag is, wil ik graag nog iets bij doen in de namiddag. Ik ben heel sociaal en behulpzaam.

Ik ben Jana Nijs en als 17-jarige moet ik al wat helpen in het huishouden. Ik moet klusjes doen zoals koken, afwassen, wieden, dweilen, stofzuigen, ramen wassen... Daarom zou ik waar nodig graag helpen bij mensen om hun het leven wat makkelijker te maken. Als u mij iets vraagt, dan zal ik het meteen voor u doen. Van kleine klusjes tot grote. Ook voor zaken die ik normaal niet doe zoals gras afrijden, dan zou ik voor u graag het klusje aanleren en zo efficiënt mogelijk bij u komen doen.

hallo ik ben Loetitia en ik woon in Leke (Diksmuide) :) ik ben de oudste uit een gezin van 6 kinderen, daardoor ben ik dus wel gewoon om vaak te helpen in het huishouden en om wat mijn plan te trekken. Ik kan de was doen, strijken, kuisen, stofzuigen, afstoffen, ramen kuisen, eten klaarmaken, kindjes wassen, boodschappen doen, en nog wat dingen! u hoeft het enkel te vragen en ik sta voor u klaar :) afstand is normaal gezien geen probleem, maar het moet haalbaar blijven. u mag mij ook ...

Ik werk al 18maanden bij een schoonmaakbedrijf met onregelmatige uren, graag zou ik wat structuur in mijn leven krijgen. Daardoor lijkt dit werk geschikt voor mij.

We kunnen niet iedereen helpen, Maar als iedereen, iemand helpt raken we er ook :D Mijn gedachten bij deze uitvoering, waardoor ik het zo graag doe. Contacteer me gerust als je meer vragen zou hebben! Vriendelijke groet, Torie B.

Ik ben Sabrina 25 jaar oud. Ik help graag mensen. Dus zal met plezier mijn taken uitvoeren. Ik ben een heel sociaal positief ingesteld persoon. Voor meer informatie kan je mij contacteren.

Ik ben Fadime 23 jaar. Ik heb reeds als huishoudhulp gewerkt, waar ik moest strijken, schoonmaken. Ik help graag, ben goed in de omgang met oudere mensen die hulp nodig hebben.

Ik ben een meisje van 16 jaar, ik zit in het 5de middelbaar en volg handel, mijn droomjob is leerkracht (kleuter/lager). Ik ben zeer behulpzaam, want het geeft me voldoening om mensen te helpen die mijn hulp wel kunnen gebruiken. Ik help graag met klusjes doen zoals koken, kuisen en opruimen. Bij het kuisen werk ik zeer nauwkeurig en hecht ik veel belang aan hygiëne. Door ervaring in eigen woonst weet ik ook welke producten waarvoor dienen en welke de beste zijn. Ik ben ook bereid boodscha...

Compétences: Coopération Créativité Discipline Attitude positive Bonne volonté Ordre Prudence Socialité Stabilité La force physique et psychique Ordre et attention.

Ik ben Lieze , 21jaar en nog inwonende bij mijn ouders. Ik heb een halfjaar gewerkt als verzorgende bij Familiezorg. Ik deed deze job zeer graag, maar had graag een vaste job gehad tussen de kindjes. Ik werk ondertussen in een buitenschoolse kinderopvang en over de middag in de plaatselijke school in de refter (dit samen voor 29 uren). Ik ben dus nog op zoek naar een extra bijverdienste voor mijn vrije momenten.

Beste, Ik ben Emma en ben 20 jaar. Indien u iemand zoekt om u te helpen in het huishouden, met boodschappen, ... contacteer me gerust.

hallo ben tine 55j heb jaren ervaring opgedaan bij schöonmaakbedrijven öcmw en prive tewerken poetsen wassen strijken en maaltijden bereiden zijn geen probleem voor mij grtjs tine

Ik ben een werkende mama van 3 kindjes en wil het bedrijfsleven achter mij laten om mijn hulp aan te bieden aan mensen die het kunnen gebruiken. Een helpende hand of een luisterend oor, het kan allemaal.

Roeselare, les principales villes

Autres annonces

Autour de Staden