Plus de 350 000 personnes recommandent tophelp

Besoin d'aide à domicile à Ursel ? Ils sont là pour vous donner un coup de main.

Gent, les principales villes

Aide à domicile Gent
Aide à domicile Evergem
Aide à domicile Deinze
Marlene Mae, ménage Landegem 9850

Hello to my future family host. My name is Marlene. I am 26 years old. A mom of a wonderful boy. I am lookimg for any partime jobs. I decided to be a babysitter to look after some cute kiddos here. It is really my passion. I am trying and learning to speak dutch. But I am a English or Italian babysitter. I live in Italy for 6 years so I kmow how to communicate in Italian if you want or need. I love being with kids, Playing with them.
Jolien, ménage Beernem 8730

Beste Misschien wilt u eens een grote schoonmaak of een extra handje in de huishouding, Weer wat opfrissen met lezen, meer handigheid met de computer of internet! Kleine / grotere klussen die steeds maar weer blijven liggen in of buiten het huis? Eventueel helpen strijken of boodschappen doen, geen probleem op mij kan je rekenen Ik ben van redelijk veel markten thuis!
Britney, aide au déménagement - 9900 Eeklo

ik ben een super gemotiveerde en enthousiaste studente die graag Ik zou graag een centje bijverdienen. Ik studeer Humane Wetenschappen op college o.-L.-V.-ten doorn te Eeklo. Ik werk graag met kinderen en huisdieren. Voor de rest hou ik me vooral bezig met school, dansen en dingen organiseren en verkopen met de leerlingenraad op school. Ik doe alles en ben bereid te leren van u en dat dan zo goed als mogelijk uit te voeren. Ik zie er al erg naar uit om u te helpen. tot dan!
Anaïs, repassage - 9850 Nevele

Hallo! Ik ben Anaïs en zoek een fulltime of partime job, misschien wel bij jou om u te helpen in het huishouden ? Help graag mensen! Heb je zelf geen tijd of bent u niet meer in staat zelf uw huisje proper te houden? Contacteer mij ! Kijk al uit naar onze samenwerking.
Tiany, repassage Aalter 9880

Hallo, ik ben Tiany en word dit jaar 16 jaar. Ik vind het super leuk om mensen te helpen. Ik vind het dan ook leuk om verschillende klusjes te doen! Contacteer me zeker voor verdere informatie!
Femke, gardiennage Eeklo 9900

Ik ben femke en ik ben 14 jaar. Ik zou graag een centje bijverdienen daarom zou ik u graag helpen. Mijn papa is een kok dus ik kan ook behoorlijk lekkere gerechten maken zeker voor de zoet bekjes ik kan bv bresilienne taart taart maken, cupkakes, macarons, ...
Kim, ménage - 9910 Knesselare

Hallo, Ik hou er van om bezig te zijn met het huishouden, dit heeft me een goed en voldaan gevoel. Ik maak mezelf graag nuttig en hou van orde in huis! Ik kan u met alle soorten taken helpen. Niets schrikt mij af. Ik ben een rustig, spontaan en stipt persoon die veel verantwoordelijkheid heeft. Liefs, Kim