La configuration graphique du site ne s'est pas correctement chargé sur votre appareil (problème CSS). Tophelp.be ne fonctionnera pas correctement.

Veuillez svp nous contacter par email ines@topnanny.be ou via le tchat du site pour nous signaler ce problème.

Efficace

Tous les jours, des milliers de nouvelles annonces.

En confiance

Profils complets, vérifications, avis : recrutez sereinement.

...et c’est gratuit !

Se contacter et se rencontrer gratuitement ? Ici c’est possible :-)

Gratuit !

Se contacter et se rencontrer gratuitement ? Ici c’est possible :-)

Efficace

Tous les jours, des milliers de nouvelles annonces.

En confiance

Profils complets, vérifications, avis : recrutez sereinement.

Ik sta klaar om te helpen met allerhande zaken en ben zeer flexibel naar taken toe. Ik ben zeer positief ingesteld en lach enorm veel.

Hallo ik ben Jill en ik ben 20 jaar. Ik ben momenteel fulltime huishoudhulp/ nanny. Doordat ik maar 1 gezin heb kom ik vaak tegen midden/ einde van de week op momenten dat ik niks te doen heb. Zo zoek ik dus een 2e of meerdere gezinnen die ik in 1 week kan helpen en mezelf zo ook steeds kan bezig houden met een variatie aan opdrachten/ werk. Veel liefs Jill🧸

Hey, ik ben Timea en ik ben 16 jaar. Ik ben van jongs af aan al zeer zelfstandig, en trek dus heel makkelijk mijn plan. Ik help dagelijks in het huishouden, en aangezien mijn moeder veel moet werken, heb ik mezelf dus al veel bijgeleerd. Ik kook, kuis, doe de was, strijk, doe boodschappen en onderhoud onze plantjes. Ik heb dus redelijk veel ervaring. Ik leer tegelijk zeer graag bij en ben zeer gemotiveerd om mensen te helpen waar nodig! Dus heb je interesse of wil je wat meer info, aarzel ni...

hey ik ben een student van 16 jaar, ik heb geen ervaring wat koken betreft maar ik zou het heel graag leren. ik kan goed en snel kuisen, de was en strijk is ook geen probleem voor mij. ik heb veel tijd in de week en ik zou graag mensen helpen die tijd te weinig hebben. ik ben zeer gedreven en gemotiveerd, hopelijk tot snel.

Hey, Heeft u het druk met het werk of heeft u geen tijd om iets te doen in het huishouden en zit met de handen in de haren, aarzel niet om me te contacteren en ik kom graag een handje toehelpen. Ik heb ervaring in het poetsen en alles wat er bij hoort. :) Mvg

Zit niet graag heel de dag stil en ben graag bezig. werken in de tuin, herstellen van kleine dingen, maken van nieuwe dingen... noem maar op, als je hulp nodig hebt kan je me altijd bereiken.

Bonjour, je m'appelle Yolicia J’ai 31 ans et maman solo d'un petit garçon de 4 ans. Parfaitement bilingue: français et néerlandais. J'aime faire du shopping, aller au cinéma, manger au restaurant, faire du sport et faire des activités avec les enfants Je suis également véhiculé.

Hello my name is Pamela I would like to help you to keep your house clean! I'm organize, respectful, punctual and clean! Give me the opportunity to show you my best to be the person that you are looking for!

Ik ben Judith, moeder van 3 zonen tussen 17 en 24 jaar. Ik zou graag mijn diensten aanbieden bij ouderen en gezinnen met jonge kinderen: -hulp bij boodschappen -hulp bij administratie -gezelschap -eten klaarmaken -strijken -opvang (zieke) kinderen -verzorgingstaken -.... Ik heb een zachtaardig karakter en biedt graag een luisterend oor. Ik ben tevens betrouwbaar en discreet. U kan op mij rekenen

Ik ben Phaedra , Ik ben 22 jaar. Ik ben zwanger en uitgerekend voor Juni. Ik woon van mijn 17 jaar al alleen waardoor ik heel mijn huishouden zelf moet doen. Ik hou enorm veel van dieren. Mijn ervaring met kuisen heb ik doordat ik 6 maanden in een rusthuis heb gewerkt met dementerende mensen waarvoor ik eten moest maken, de kamers kuisen, de gemeenschappelijke delen moest kuisen, en waar ik mee ging wandelen en spelletjes speelde.

Hallo! Ik ben Anke en woon in Dendermonde. Ik help graag mee in het huishouden, de schoonmaak, .... Het zou leuk zijn wat meer ervaring op te doen, bij verdere vragen/interesse kan je me altijd bereiken.

Hallo! Mijn naam is Georgia en ik ben 22 jaar. Ik kom uit Brazilie maar ik spreek een beetje Nederlands (op school). Ik zorg wekelijks voor een huis. Ik heb ervaring. Ik kuis vloeren, meubels, ramen en badkamers. Groetjes!

Ik ben Sandra, 23 jaar. Heb bij me thuis altijd met plezier geholpen in het huishouden, zowel met de kleine als de grote taken. Nu ik alleen woon, doe ik dit ook voor mezelf.

Je suis une femme de ménage et je suis dans le nettoyage il y a plus de 10ans. Je travaille soigneusement et proprement toujours félicitété par mes services.

ik ben elsy en ik ben 31 jaar oud en mama van 2 flinke zonen Noah is bijna 3 jaar en chyano bijna 7 jaar. Ik heb mijn 7de jaar verzorging gedaan en dus ook veel geleerd van huishouden. Ik zou heel graag via deze weg iets bijverdienen. Ik strijk super graag daarom doe ik dit al af en toe voor vrienden en familie. Poetsen is ook geen probleem dit heb ik reeds ook via een bureau gedaan. Boodschappen kan ik ook doen want ik heb bijna altijd de auto als ik moet werken. Dus als je denkt da...

Ik wil graag mensen helpen waar nodig. Ik heb 3 jaar koken gehad en kan ook wel redelijk wat gerechtjes klaarmaken. Ik kuis graag bij andere mensen.

Beste mijn naam is kristy ik woon in Sint-Niklaas, en ben een jong volwassen vrouw van 23jaar. Ik werk vast al bijna 2jaar als huishoudhulp het is een fantastische job waarbij je de mensen proficioneel helpt met het huishouden, boodschappen doen voor de familie in kwestie, soms koken als de klant dat wenst. De was doen en de strijk. Ik vindt het een geweldige job je leert er veel met bij en vooral ik doe het super graag. Ik werk elke dag tot 17:00 savonds van maandag tot donderdag. En vr...

Hallo, ik het Julia. Ik heb al als schoonmaker gewerkt ik heb dus ervaring. Ik zou graag jou met het huishouden een beetje helpen. Tot binnenkort!

Ik ben Myriam, een vrouw van 51 jaar en ben nog op zoek naar een bijkomend baantje in de namiddag en tijdens de schoolvakanties... Momenteel werk in deeltijds (in de voormiddag) in een huisartsenpraktijk. In de namiddag geef ik naschoolse lessen dactylo aan de kinderen in het lager onderwijs. Dit doe ik niet elke dat en ook niet tijdens de schoolvakanties. Daarom is een bijkomend baantje meer dan welkom. De taakjes die te verrichten zijn, zijn bespreekbaar alsook de prijs. Ik heb niet onmidde...

Ik ben een 46-jarige Spaanse vrouw. Ik werkt als kok, bereidt voedsel thuis, catering, traiteaur ...... Ik plan wekelijkse menu's en dagelijkse gerechten en ik breng ze naar je huis. Ik werk ook als hobbychef bij FLAVR. U kunt meer informatie vragen over menu's en prijzen, voor gezinnen. Speciaal voor mensen die geen tijd hebben om te koken, maar houdt van gezond en zelfgemaakt koken.

Je suis une étudiante de 19 ans dernièrement diplômé en tant qu'aide familial. Les services que je vous propose sont: le jardinage (uniquement tondre la pelouse), le menage, le repassage, une aide aux course et ainsi que le déménagement. Je suis très minutieuse et aime beaucoup la perfection. Tous les services que je vous propose sont des expériences déjà acquises professionnellement.

Hallo, ik ben yari smets Ik volg voeding verzorging in busleyden atheneum campus botaniek te Mechelen in het 5e jaar. Thuis ben ik altijd bezig in het huishouden om mijn mama te helpen zodat zij thuis ook eens de tijd heeft om in de zetel te kunnen zitten.

Dendermonde, les principales villes

Autres annonces

Autour de Waasmunster