La configuration graphique du site ne s'est pas correctement chargé sur votre appareil (problème CSS). Tophelp.be ne fonctionnera pas correctement.

Veuillez svp nous contacter par email ines@topnanny.be ou via le tchat du site pour nous signaler ce problème.

Efficace

Tous les jours, des milliers de nouvelles annonces.

En confiance

Profils complets, vérifications, avis : recrutez sereinement.

...et c’est gratuit !

Se contacter et se rencontrer gratuitement ? Ici c’est possible :-)

Gratuit !

Se contacter et se rencontrer gratuitement ? Ici c’est possible :-)

Efficace

Tous les jours, des milliers de nouvelles annonces.

En confiance

Profils complets, vérifications, avis : recrutez sereinement.

Hallo, Mijn naam is Aileen, ik ben 15 jaar oud, woon in Roosendaal en zit in HAVO-3. Ik vind het fijn om mensen te helpen. Thuis help ik met strijken, dweilen, stofzuigen en andere voorkomende huishoudelijke klusjes. Dit kan ik dus ook bij u thuis doen. Ook kan ik helpen met de boodschappen. Allemaal geen probleem, want wat is er nou fijner dan iemand te kunnen helpen.

Ik ben Nawel en ik ben 24 jaar jong. Ik ben afgestuurd voor de opleiding Business Administration. Huishoudelijke taken voer ik altijd uit. Daarnaast heb ik ook bij diverse organisatie schoonmaakwerk uitgevoerd. Verder ben ik handig in het in elkaar zetten van meubelen, hier en daar klussen. Dit heb ik ook gedaan mij familieleden. Dit is in grote lijnen wie ik ben en wat mijn ervaringen zijn! Indien u vragen heeft, schroom dan niet om deze te vragen!

ik ben Bianca woonachtig te Ekeren en vind het super gezellig andere mensen te helpen zoals boodschappen doen samen met u of voor u uw huis te bewaken zoals brieven bus gaan ledigen en kijken of alles nog in orde is als ook vuilbakken buiten zetten voor de poes zorgen ik vind het ook fijn voor u te koken ik kan ook wel kleine repartie

Goedemiddag Mijn naam is Tatjana. Ik help je graag verder. Ik heb voldoende ervaring zowel met het onderhoud in de volgorde van mijn huis, als met het schoonmaken en helpen met het huishouden in andere huizen. Er is ook ervaring met schoonmaken in openbare instellingen. Ik benader het werk verantwoord, te goeder trouw. Vriendelijk, gezellig. Neem altijd contact op.

Hoi allemaal ! Mijn naam is Wendy en ik ben 19 jaar. ik ben afgestudeerd als pedagogisch medewerker en zoek dus een leuk oppas adres. ik heb ook ervaring met schoonmaken dus daar ben ik ook beschikbaar voor. momenteel werk ik ook bij twb waar ik schoonmaak en ik vind dit heel leuk om te doen. heeft u interesse of vragen? Stuur gerust een berichtje Groetjes Wendy

hallo ik ben elke ik zen opzoek naar werk om in de vakantie iets te kunnen doen. Ik ben 17 jaar en wil iets bij kunnen verdienen ik ben altijd bereikbaar Groetjes Elke

Jeune femme qui aime apporter du sourire dans les maisons car je sais comment il peut être stressant de voir son logement dans un piètre état sans pouvoir rien faire car occupé par le boulot, ayant de l expérience dans le domaine et je suis toujours félicitée par les familles, ce qui me pousse à toujours bien faire car pour moi rien de plus beau que de rendre les autres heureux.je fais du ménage dans son intégralité , cuisine, un peu de repassage, de l aide aux courses

Bonjour m m'appelle Hermine À part la garde des enfants, je fais aussi le ménage, course, repassage.... N'hésitez pas à me contacter si besoin merci

Hebt u een hekel aan strijken? Ik haal uw strijk bij uw thuis op. Strijk het en breng het weer bij u terug thuis. Hulp nodig met boodschappen? Ik haal u op en wij gaan samen boodschappen doen.

Beste lezer, Ik heb geruimte tijd (8 jaar) naast mijn werkzaamheden als gastouder aan huis, ook diensten aangeboden in het huishouden. Hierbij kunt u denken aan schoonmaakwerk, strijken en boodschappen doen. Graag zou ik overleg willen bepalen welke werkzaamheden ik bij u kan uitvoeren.

Beste, Mijn naam is Roxanne en ik ben 19 jaar oud. Na 01-06-2016 ben ik klaar met mijn opleiding Leisure and Hospitality niveau 3. Mochten jullie leuke klusjes of iets anders hebben? Stuur mij een berichtje. Groetjes, Roxanne

Hoi ik ben Jessica en ik ben 22 jaar doe alles in het huishouden , en ben werkzaam bij Re-intergratie voor ouderen en hulpbehoevenden doe ik strijken en wassen van de kleding.

Hallo Ik ben Jasmijn een student in het 4de jaar. Ik wil graag een extra zakcentje verdienen en ervaring opdoen. Thuis help ik vaak met het opruimen van de kamers van mijn broertjes en zusjes en met dweilen en stofzuigen. Ik zit zelf middenin een verhuis en heb dus genoeg ervaring met dozen inpakken en verplaatsen. Ik zeg eerlijk dat ik geen expert ben in de tuin , maar heb al vaker gras gemaaid en heel veel onkruid gewied. Ik ben veel thuis door het jaar heen waardoor oppassen op planten ge...

hallo, Mijn naam is Evita (mocht u dit niet kunnen onthouden of vindt u het makkelijker mag u mij ook Eva noemen). Ik heb een opleiding zorg en welzijn vmbo (1 jaar mbo) achter de rug en wil dit graag in de praktijk gaan uitvoeren. ook houd ik ervan om in de tuin bezig te zijn. Heeft u hulp bij het verhuizen of boodschappen nodig doe ik het ook graag. Ik vraag niet veel en ben vrijwel altijd beschikbaar. Zo niet? laat ik het van te voren weten. Met vriendelijke groet, Evita .

U komt tijd te kort? Geen probleem. Ik help u graag waar nodig. Ik ben op zoek naar een vaste job waarbij sociale omgang een aspect is. Zo ben ik iemand die luistert naar uw noden en me zal aanpassen waar nodig. Ik ben steeds bereid tot leren, zaken waar ik minder van af weet zoek ik op. Zelfstandigheid is een belangrijk iets de tijd van tegenwoodig. Aarzel niet om mij te contacteren.

Jonge vrouw die ervaring heeft in eigen huishouden en andere huishouden. Veel verantwoordelijkheidsgevoel. 4/5 werken zou ideaal zijn. Alle uren te bespreken. Liefst 1 of 2 huishoudens Waar ik alle verschillende taken kan uitvoeren. Dieren zijn geen probleem. Zelfs heel graag! Kinderen verzorgen mag mee tot de taken behoren. Ik wil me liefst volledig geven aan een gezin waar ik dan ook flexibel voor wil zijn! Ook wil ik u huis verzorgen wanneer u op vakantie bent. Hierbij kan dit uiteraard i...

Bonjour, je suisse Suisse je parle Français et un peu Neerlandais, serviable et dévouée je serais heureuse de vous aider. Salutations.

Schoonmaak is super leuk ik ben 34 jaar en ben zelf al jaren hulp geweest bij een dame en vind ook leuk om hulp te zijn altijd welkom mv jonie

Hallo, ik ben een vrouw van 36 jaar die ook mama is. Ik heb ervaring in huishoudhulp wat mijn huidige job nu ook is. Kan goed luisteren en naar jullie behoeftes die jullie nodig hebben.

Hallo! ik ben jana 21 jaar oud en beschikbaar om jullie te helpen waar nodig. Ik kan koken ( kook thuis iedere dag vers ) helpen met boodschappen en hier en daar een klusje doen.

Ik ben Jytte . 17 jaar oud en zit in het zesde jaar Sociaal Technische Wetenschappen. Ik ben erg sportief en doe aan atletiek. Elke zondag geef ik leiding op de Chiro. Familie is heel belangrijk voor mij. Ik ben sociaal en zorgzaam en kindjes en ouderen dar heb ik een hart voor!

Ik ben Yarne 21 jaar en woon in hoogstraten. Ik wil dit graag combineren met mijn werk in Action. Ik heb een diploma als zorgkundige, ook in de thuiszorg. Daarbij deed ik ook nog een cursus voor animator.