La configuration graphique du site ne s'est pas correctement chargé sur votre appareil (problème CSS). Tophelp.be ne fonctionnera pas correctement.

Veuillez svp nous contacter par email ines@topnanny.be ou via le tchat du site pour nous signaler ce problème.

Efficace

Tous les jours, des milliers de nouvelles annonces.

En confiance

Profils complets, vérifications, avis : recrutez sereinement.

...et c’est gratuit !

Se contacter et se rencontrer gratuitement ? Ici c’est possible :-)

Gratuit !

Se contacter et se rencontrer gratuitement ? Ici c’est possible :-)

Efficace

Tous les jours, des milliers de nouvelles annonces.

En confiance

Profils complets, vérifications, avis : recrutez sereinement.

Ik ben Jenny 20 jaar, 9 oktober word ik 21. Ben een spontaan persoon, harde werker en niet te beroerd om iets in het huishouden te doen. Ik woon op me eigen in Weert. Dus ik weet ook wel hoe je een huishouding runt. Ik heb veel voor mensen gekookt, denk aan thuis bij me moeder/vader, maar kook ook regelmatig voor vrienden. Ze zeggen dat ik heerlijk kan koken! Ook vind ik het leuk om boodschappen te doen, doe het graag. Me kwaliteiten; Ik kan goed voor mensen zorgen heb het t...

Salutations, je m'appelle Gracia , je suis congolaise, j'ai 19 ans, j'habite au Congo/Afrique, je postule pour ce poste car il me sera d'une grande aide ainsi qu'à ma famille, je sais comment tout cuisiner type de nourriture nationale et internationale, je sais laver le linge, je m'occupe également des enfants, je suis disponible pour tous types de travaux domestiques conformément aux instructions de l'employeur, je suis disposée à travailler à temps partiel voire indéfiniment, j'espère que ...

Als energiek, flexibel en vooral zorgzaam mens sta ik graag klaar voor de medemens. Of iemand nu ondersteuning nodig heeft in het huishouden of begeleiding nodig heeft met praktische zaken... ik wil er graag voor hun zijn. Het is altijd een rode draad door mijn leven geweest. Met en voor mensen zorgen op de manier waarop zij het wensen. Ik ben een mens van weinig woorden, vooral doen is mijn motto. Even samen bespreken wat u wilt en ik sta voor u klaar.

Ik ben Gwenny en ben 19 jaar ik heb alleen maar ervaring die ik thuis heb opgedaan. Ik heb mijn moeder dagelijks in het huishouden.

Hallo! Mijn naam is Silke, 18 jaar oud en wonende in Hamont. Ik ben even terug op deze site terecht gekomen, en het leek me best wel leuk om een beetje bij te kunnen verdienen langs deze weg. Om te beginnen zal ik een beetje meer uitleg geven over de diensten die ik kan verlenen: Ik maak graag uw huis schoon, doe de was, bewaak uw huis of help met boodschappen. Indien u een andere dienst heeft, die niet is opgenoemd, kunt u mij contacteren en vragen of ik hier ook voor open staan. Gewo...

Door een ongeluk een aantal jaar geleden is mijn moeder beperkt, hierdoor doe ik alle klusjes in het huis. Dit heeft mij veel ervaring opgebracht. Ik doe dit met veel plezier en help andere graag ook een handje.

Werken in huis hoort er natuurlijk bij en ik wil graag helpen, ik vind het niet erg om huishoudelijke klusjes te doen. Ik ben vrolijk en werk graag voor u.

Hallo, Ik ben Iman en ik ben 17 jaar. Ik kan bijna alles in het huis want mijn ouders werken heel veel zijn niet vaak thuis dus ik kan koken, opruimen, boodschappen doen, kinderen oppassen, poetsen, enz.

Graag stel ik me eventjes voor Mijn naam is Samira , ben 23 jaar oud. Graag kom ik u helpen waar u hulp nodig hebt. Ik sta overal voor open en ben niet bang voor een spin :) of vieze handen Ik kom me graag bij u voorstellen, onder het genot van een kopje thee. Tot snel!

Ik ben Kim(18) & heb zoals jullie wel kunnen zien wat ervaring als poetsvrouw. Dit heb ik opgedaan tijdens mijn studentenjob. Ik help graag bij het huishouden.

Mijn naam is mieke, ik ben 35 jaar. Ik kan u helpen met huishoudelijke taken, ik heb ruim 10 jaar professionele ervaring zowel bij jonge gezinnen als oudere mensen. Zeer tevreden klanten. Ook als u hulp nodig heeft met de strijk en was kan u mij inschakelen. Mee gaan winkelen is ook geen probleem. Ik beschik over een eigen wagen en rijbewijs. U mag me altijd iets laten weten als u mijn hulp nodig heeft. Voor vragen en of inlichting mag u me steeds bereiken.

Hallo ik ben Alina Ik ben 14 jaar oud ik kann schoonmaker-strijken-helpen met boodschappen -in de tuin werken-helpen met verhuizing

Goedendag Ik ben Dagmar , 20 jaar en ik doe de opleiding orthopedagogie in het UCLL te Diepenbeek. Graag biedt ik de volgende diensten aan: -koken -tuin onderhouden (gras afrijden, onkruid uithalen, ...) -schoonmaken van uw woonst -helpen als u verhuisd -boodschappen doen voor/met u -bewaking: bent u een periode weg, dan kan ik dagelijks langskomen om de planten te wateren, post binnen leggen, ... Echter heb ik dit nog nooit gedaan op andere plaatsen dan thuis, daarvan ook dat...

Hola! Me llamo Ursula y tengo 23 años, podría ayudar en las tareas del hogar y en la limpieza sin ningún problema, mi experiencia es la de cualquier persona que en casa tiene que limpiar y hacer las cosas día a día.

Hello I am Klarisse, Do you need a fun and energetic helper in your house? I am the one you are looking for! I have been cleaning to different houses for almost two years now as my side job. I used to clean in family houses and student houses. Aside from that, I also cook for some of my clients. I always make sure that my clients are satisfied with my service therefore, I always asked them on their preferences and make sure that I will do all the request they given me and do my best.

Hallo! Ik ben een 23 jarige student verpleegkunde en ben opzoek naar mensen die hulp thuis kunnen gebruiken. Bent u dit? Dan mag u mij altijd iets laten weten!

hallo, ik ben Jessica. ik ben goed in mensen helpen in het huishouden. ik doe het bij mij thuis ook altijd.

Hallo, ik ben 16 jaar. Ik woon in Maaseik, met 3 zussen en mijn ouders. U kan zich dan wel voorstellen dat ik dan ook moet helpen in huis. Hierdoor heb ik ervaring kunnen op doen en ik vind het ook nog niet eens vervelend om te doen.

Ik ben Sofie, 22 jaar en ben pas gaan samenwonen met mijn vriend. Ben van Kinrooi naar Overpelt verhuisd en daarom zoek ik een job hier in de buurt om het te leren kennen. Op school heb ik altijd verzorging/logistiek assistente gedaan. Door de vele stages heb ik al wat ervaring.

Hallo! Mijn naam is Laura en ik ben 23 jaar oud. Graag zou ik als huishoudhulp aan de slag gaan. Ik bied mijn hulp aan voor 10 euro per uur en ben van maandag-vrijdag vanaf half 11 's morgens beschikbaar. Ik heb al enkele ervaring in de schoonmaak, bij mensen thuis en in een horeca complex. Mijn huidige job bestaat uit het onderhouden van kantoren en gemeenschappelijke ruimten. Je mag me altijd contacteren voor meer informatie over mijn ervaring of andere vragen. Ik hoor graag van je als ...

Geachter Dhr/Mevrouw, Ik zoek een part time job om wat extra centjes te verdienen. Poetsen, huishoudelijke taken, koken, boodschappen doen, helpen met verhuizen of bewaking bij weekend weg is voor mij allemaal geen probleem. Als je thuis een dier hebt die je niet alleen wilt laten tijdens een weekend weg is dat ook helemaal geen probleem. Ik ben 25 en woon in Maaseik. Ik ben zeer klantgericht en zoek mensen die het hulp nodig hebben. Prijzen zijn te bespreken, ligt natuurlijk aan het werk. H...

Maaseik, les principales villes

Autres annonces

Autour de Bocholt