Plus de 350 000 personnes recommandent tophelp

Aide à domicile, ménage et repassage de votre linge à Geel

Turnhout, les principales villes

Femme de ménage Turnhout
Femme de ménage Mol
Emily, ménage Westerlo

Hallo, Ik ben Emily 14 jaar oud, maar redelijk volwassen. Ik vraag niet veel een klein zakcentje is al voldoende. Ik doe het meer voor mijn plezier! Ik doe het heel vaak in huis. Poesten, koken, tuinieren, strijken, boodschappen doen, ... Ik kan overweg met een wasmachine, droogkast, strijkijzer, ... Als je andere klusjes voor me hebt, dan wil ik dat graag leren :-) Ik volg moderne wetenschappen. Hopelijk tot snel, Ik zie er al naar uit :-) Met vriendelijke groeten Emily ...
Lynn, repassage Dessel

ik ben lynn ik ben 28j ik ben een stipt persoon ik ben betrouwbaar en eerlijk als er nog vragen zijn stel ze gerust mvg
Shana, ménage Mol

Ik heb een jaar als huishoudhulp gewerkt. Dit was op vervangingscontracten.
Faiza, ménage - 2275 Lille

Dynamique motivée souriante.
Sofie, femme ménage Kasterlee

Ik ben heel flexibel en ik help je uit de nood met allerlei klusjes. contacteer me snel en dan red je het wel.
Steffi, femme ménage - 2400 Mol

ik ben steffi, bijna 16 jaar en ik ben bereid een centje bij te verdienen door hulp te bieden aan andere mensen in hun gezin of daar rond :) indien je interesse hebt, mag je me zeker iets laten weten! groetjes steffi :)
Fabiana, femme ménage Kasterlee 2460

Looking to find a Helper!!!!!
Tisha, gardiennage Retie

Hallo! Ik ben Tisha , i18 jaar en een spontane persoon. Ik heb verzorging gestudeerd.. Ik ben gestopt met deze opleiding en ben momenteel werkzoekende. Ik heb veel in het huishouden thuis dus werk schrikt me zeker niet af! grtjs.
Joyce, ménage Tessenderlo

Ik ben Joyce , 22 jaar, ik ben op zoek naar een bijverdienste. Ik werk momenteel deeltijds in de verkoop. Ik ben heel ordelijk en stipt! Ik kan alles in het huishouden buiten reparaties.

Aimy, 23 jaar oud. Ik ben aan het werk als huishoudhulp. Ik ben netjes, behulpzaam, rustig van karakter en vooral perfectionistisch.

Ik ben vriendelijk , hardwerkende, zorgzaam en betrouwbaar. Ik heb gewerkt als een babysitter . Ik hou van netheid, schoonmaak. Ik hou en geniet van het verzorgen van andere dan ik andere mensen. Om iemand glimlach te maken.