Plus de 350 000 personnes recommandent tophelp

Aide à domicile, ménage et repassage de votre linge à Hasselt

Hasselt, les principales villes

Femme de ménage Beringen
Femme de ménage Sint-Truiden
Jana, ménage Hasselt

Hallo Ik ben Jana, 19 jaar oud en wonend in Hasselt. Ik ben een actieve babysitter in en rond Hasselt. Ik ga ik wekelijks bij een gezin thuis poetsen en helpen met wat huishoudelijke taakjes. Ook heb ik tijdje een deeltijdse job gehad als poetsvrouw. Nu ik niet meer naar school ga zoek ik nog mensen die hulp nodig hebben in het huishouden. Verder zou ik mezelf beschrijven als een geduldig, sociaal, correct &stipt persoon. Mocht u verdere vragen hebben kan u mij contacteren telefon...
Evelien, femme ménage Hasselt

Mijn naam is Evelien Ik ben 20 jaar Ik woon in Kuringen Ik heb een half jaar gewerkt bij een poetsbureau: bij mensen thuis Daarnaast help ik mijn ouders en mijn familie met het huishouden Met vriendelijke groeten Evelien
Alphonsine, aide au déménagement - 3500 Hasselt

Bonjour, je suis une jeune fille de 20 ans qui vis pour le moment sur Hasselt pour apprendre le néerlandais. Je peux aider au repassage (c'est vraiment quelque chose qui ne me dérange pas), pour les déménagement, le gardiennage, l'aide aux courses... Et surement pour d'autres choses qui ne sont pas cités. J'ai une grande capacité d'adaptation et j'aime bien aider les autres. N'hésitez pas à faire appel à moi! Je suis disponible par mail pour de plus amples informations.
Eline, ménage Hasselt

Hallo mijn naam is Eline. Ik ben graag bezig. Ik heb de studie verzorging behaald waardoor ik de nodige informatie weet om dit goed te kunnen volbrengen. Lieve groet Eline
Stella, ménage Hasselt

Ik ben iemand die graag helpt in het huishouden. Vooral ben ik iemand die heel graag kookt. Ik kook graag voor mensen, en vind het fijn om te horen als ze achteraf zeggen dat ze het lekker vinden. Ik ben ook iemand als ik een taak krijg, dan zal ik deze tot in de perfectie uitvoeren.

Ik heb jarenlang ervaring als huishoudhulp, de strijk mag ook tot bij mij gebracht worden. Hopelijk tot snel!
Jessika, femme ménage Hasselt 3512

I'm Jessika and I'm living in Belgium for a while while I'm studying. I have always done many things at home and lived only for many years. I am very good with organization, help with changes and cleaning.
Mélanie, ménage - 3500 Hasselt

Ik werk deeltijds als zorgkundige in een rusthuis. In mijn job als zorgkundige horen vaak ook huishoudelijke taken, ook deze taken doe ik met even veel enthousiasme. Aangezien ik deeltijds werk zou ik dit graag willen combineren met een andere deeltijdse job.
Maud, ménage Hasselt 3512

Ik ben Maud , 25 jaar en werk als huishoudhulp.
Amber, ménage - 3512 Hasselt

Hallo, ik ben Amber en ik ben 14 jaar. Ik help graag in het huis dus moest u nog hulp zoeken, laat maar iets weten! Ik studeer nog waardoor ik enkel in het weekend beschikbaar ben. Met vriendelijke groeten!