Plus de 350 000 personnes recommandent tophelp

Aide à domicile, ménage et repassage de votre linge à Waregem

Kortrijk, les principales villes

Femme de ménage Kortrijk
Femme de ménage Menen
Assia, ménage Waregem 8790

Ik ben Assia. Ik ben 20jaar. Ik ben een doof meisje met een hoorapparaat. Ik kan nederlands maar ook gebarentaal en kan heel goed liplezen. Ik heb mijn kinderzorg diploma en EHBO. Ik heb rijbewijs en kan auto gebruiken zelfs ook met de fiets, lijnbus en trein. Nu zit ik de richting leefgroepenwerking bij de kinderen. Ik ben enthousiast en sociaal. Ik help heel graag. Ik ben heel respecteren tegen iedereen. Groetjes Assia
Chelsea, ménage - 8790 Waregem

Hallo ik ben Chelsea ik ben 18jaar heb al in fabriek gewerkt als poetsvrouw en strijk heb ik ook al gedaan en ik woon in Waregem
Shana, repassage Waregem

Ik ben Shana Ik ben bereid om u bij te staan wanneer hulp nodig is ik heb het getuigschrift verzorgende, maar kan allerlei taken doen. Voor meer vragen mag u mij gerust contacteren.
Celine, ménage Waregem

Ik ben Céline en ik ben 16 jaar ik werk al 2 jaar als jobstudent in de vakanties en de weekends in Unilin te Wielsbeke. Voor Cleandienst ik heb dus al ervaring hiermee.

Bonjour, je m’appelle Theresa et j’ai 16 et demi. Le type de service que je propose est: le nettoyage. Je suis une personne dynamique, qui aime travailler et aider les gens. J’ai déjà travailler au paravant dans un restaurant en tant que plongeuse donc pour moi le nettoyage n’est pas un souci.