La configuration graphique du site ne s'est pas correctement chargé sur votre appareil (problème CSS). Tophelp.be ne fonctionnera pas correctement.

Veuillez svp nous contacter par email ines@topnanny.be ou via le tchat du site pour nous signaler ce problème.

Efficace

Tous les jours, des milliers de nouvelles annonces.

En confiance

Profils complets, vérifications, avis : recrutez sereinement.

...et c’est gratuit !

Se contacter et se rencontrer gratuitement ? Ici c’est possible :-)

Gratuit !

Se contacter et se rencontrer gratuitement ? Ici c’est possible :-)

Efficace

Tous les jours, des milliers de nouvelles annonces.

En confiance

Profils complets, vérifications, avis : recrutez sereinement.

I am Cinthia, I have experience ironing for a while. I can work from home or at your place. That depends of the type of help you need. Could be by hour and by amount of cloth.

Ik ben Mary-Rose en ik ben 20 jaar en ik wil graag hulp bieden aan degene die het nodige hebben. Ik ben goed in koken, schoonmaken, tuinieren en in het huishouden. Ik heb veel ervaring in al deze vakken.

Ik ben Tessa en bijna 20 jaar. Binnenkort verhuis ik naar Oostkamp en ik zoek nog een job. U kan mij contacteren als u hulp nodig heeft bij het huishouden. Ik kom met plezier helpen.

Hi, I'm Aaliyah and I want to offer my services to work for you. I signed up on this site to babysit but cleaning is also not a problem because I did it for my summer job. I also clean at home so a lot of explanation is not needed. Hallo, ik ben Aaliyah en ik wil mijn diensten aanbieden om voor jou te werken. Ik heb me aangemeld op deze site om te babysitten, maar schoonmaken is ook geen probleem want ik deed het voor mijn vakantiebaan. Ik poets ook thuis dus veel uitleg is niet nodig.

Hallo, ik ben Isabel en ik ben 28 jaar oud. In werk als leerkracht Nederlands en ik geef les aan volwassenen. Aangezien dit enkel n de voormiddag is, wil ik graag nog iets bij doen in de namiddag. Ik ben heel sociaal en behulpzaam.

Ik ben Jana Nijs en als 17-jarige moet ik al wat helpen in het huishouden. Ik moet klusjes doen zoals koken, afwassen, wieden, dweilen, stofzuigen, ramen wassen... Daarom zou ik waar nodig graag helpen bij mensen om hun het leven wat makkelijker te maken. Als u mij iets vraagt, dan zal ik het meteen voor u doen. Van kleine klusjes tot grote. Ook voor zaken die ik normaal niet doe zoals gras afrijden, dan zou ik voor u graag het klusje aanleren en zo efficiënt mogelijk bij u komen doen.

Beste Misschien wilt u eens een grote schoonmaak of een extra handje in de huishouding, Weer wat opfrissen met lezen, meer handigheid met de computer of internet! Kleine / grotere klussen die steeds maar weer blijven liggen in of buiten het huis? Eventueel helpen strijken of boodschappen doen, geen probleem op mij kan je rekenen Ik ben van redelijk veel markten thuis!

I'm Abigail. I can clean your house if you need help. I have some experience here in Belgium. I am a resposible person and I can learn things easily.

Ik ben Niki, een enthousiaste vrouw met een hart voor kinderen en dieren. Ik hou van orde en netheid, bij mij thuis en op de werkvloer neem ik graag de huishoudelijke taken op mij.

Hallo, ik ben Ellis en ik wil graag wat geld verdienen met schoonmaken in andermans huis. Ik ben creatief, actief en help graag mensen die het nodig hebben.

Hallo, ik ben Tiany en word dit jaar 16 jaar. Ik vind het super leuk om mensen te helpen. Ik vind het dan ook leuk om verschillende klusjes te doen! Contacteer me zeker voor verdere informatie!

We kunnen niet iedereen helpen, Maar als iedereen, iemand helpt raken we er ook :D Mijn gedachten bij deze uitvoering, waardoor ik het zo graag doe. Contacteer me gerust als je meer vragen zou hebben! Vriendelijke groet, Torie B.

Ik ben Sabrina 25 jaar oud. Ik help graag mensen. Dus zal met plezier mijn taken uitvoeren. Ik ben een heel sociaal positief ingesteld persoon. Voor meer informatie kan je mij contacteren.

Ik ben Shana Ik ben bereid om u bij te staan wanneer hulp nodig is ik heb het getuigschrift verzorgende, maar kan allerlei taken doen. Voor meer vragen mag u mij gerust contacteren.

Ik ben Fadime 23 jaar. Ik heb reeds als huishoudhulp gewerkt, waar ik moest strijken, schoonmaken. Ik help graag, ben goed in de omgang met oudere mensen die hulp nodig hebben.

Mijn naam is Elyse en ik ben 20 jaar en ik woon al op mijn eigen. Ik heb dus al heel wat ervaring op het vlak van huishouden. Ik zou graag een centje bij verdienen door mensen te helpen in hun huishoudelijke taken. Ik ben bereid om voor alles een handje toe te steken. Ik ben zeer social en behulpzaam. Ook vind ik een goed contact belangrijk. Regels respecteren is voor mij geen probleem. Ik ben momenteel studente economie-moderne talen aan het H. Hart College te Waregem.

Ik ben een meisje van 16 jaar, ik zit in het 5de middelbaar en volg handel, mijn droomjob is leerkracht (kleuter/lager). Ik ben zeer behulpzaam, want het geeft me voldoening om mensen te helpen die mijn hulp wel kunnen gebruiken. Ik help graag met klusjes doen zoals koken, kuisen en opruimen. Bij het kuisen werk ik zeer nauwkeurig en hecht ik veel belang aan hygiëne. Door ervaring in eigen woonst weet ik ook welke producten waarvoor dienen en welke de beste zijn. Ik ben ook bereid boodscha...

Ik heb in een strijksalon gewerkt maar wil nu gewoon wat bijverdienen met strijken dat kan bij u thuis of ik de de strijk bij mij thuis mvg allison

Compétences: Coopération Créativité Discipline Attitude positive Bonne volonté Ordre Prudence Socialité Stabilité La force physique et psychique Ordre et attention.

Mijn naam is Lisa. 17jaar, wonende te Aartrijke. Ik studeer verzorging (6de jaar) in het Houtlandinstituut te Torhout. Mijn ervaringen met helpen in het huishouden heb ik deels geleerd op stage waar ik (ook) stond voor het deeltje huishoudkunde wat inhield: schoonmaken, afwassen, opruimen, koken en dergelijke. Dit zijn dingen die ik ook dagelijks/wekelijks uitvoer thuis in het huishouden. ik ben een sociaal persoon en ben hulpbehoevend. Ik hoop dat je hier info voldoende mee hebt! Mvg. ...

Hallo, Ik hou er van om bezig te zijn met het huishouden, dit heeft me een goed en voldaan gevoel. Ik maak mezelf graag nuttig en hou van orde in huis! Ik kan u met alle soorten taken helpen. Niets schrikt mij af. Ik ben een rustig, spontaan en stipt persoon die veel verantwoordelijkheid heeft. Liefs, Kim

Beste, Ik ben Emma en ben 20 jaar. Indien u iemand zoekt om u te helpen in het huishouden, met boodschappen, ... contacteer me gerust.

Tielt, les principales villes

Autres annonces

Autour de Zwevezele