Plus de 350 000 personnes recommandent tophelp

Aide à domicile pour les personnes âgées vivant à Adegem

Eeklo, les principales villes

Auxiliaire de vie Maldegem
Auxiliaire de vie Eeklo
Auxiliaire de vie Assenede
Jolien, aide senior domicile Beernem

Ik ben Jolien en ben 22 jaar. Ik heb nog stage gedaan in bejaardentehuizen. Als ik iemand thuis kan helpen ben ik altijd bereid om dit te doen.
Anouk, aide domicile Ursel 9910

Hallo Ik ben Anouk, 15 jaar. Het lijkt me leuk om u een handje te kunnen helpen en tussendoor u een leuke dag te bezorgen. Neem gerust contact met me op
Feline, aide domicile - 8340 Sijsele

Beste, Ik ben Feline 17 jaar uit Sijsele. Ik zit in de richting Wonen, zorg en welzijn. Ik heb al veel ervaring. Ik heb al 1 maand stage gelopen in een ziekenhuis op geriatrie. ik doe ook studentenjob in een woonzorgcentrum. Ik ben heel graag bezig met oudere mensen. Ik sta voor allerlei dingen open!

Ik ben sve’nja , 17 jaar oud en woon in eeklo. ben bereid om oudere zorgvrager graag te helpen. Ik ben volop bezig met stage nu in een rustoord, dus alle ervaring aan het oplopen. Ook’kom’ik graag in contact met de zorgVrager.
Linde, aide senior domicile Eeklo

Ik ben Linde , 20 jaar. In de zorg voor ouderen heb ik veel ervaring. Ik ben bereid om alle wensen van de klant na te streven. Hopelijk tot snel!
Tiany, aide senior domicile - 9880 Aalter

Hallo, ik ben Tiany en word dit jaar 16 jaar. Ik vind het leuk om mensen te helpen, ik vind het leuk om afwisselende taken te doen. Contacteer me zeker voor verdere informatie!
Kim, aide domicile Knesselare 9910

Beste, Ik ga graag om met mensen, zeker met 'ouderen'. Ik heb stage gelopen in een rusthuis en dit was voor mij een ware droom. Ik heb hiervan zo genoten. Mensen kunnen helpen, ondersteunen, zorgen voor een leuke dag samen. Dit gaf mij zo een goed gevoel! Ik sta open voor alle soorten hulp, niets schrikt mij af. Ik ben een spontaan, rustig en gezellig persoon. Liefs, Kim

Autour de Adegem