Plus de 350 000 personnes recommandent tophelp

Aide à domicile pour les personnes âgées vivant à Antwerpen

Antwerpen, les principales villes

Auxiliaire de vie Brasschaat
Auxiliaire de vie Hoboken
Nikita, auxiliaire vie Antwerpen 2050

Hallo , Ik ben nikita ik ben bijna 23 jaar . Ik help graag mensen . Ik kook graag . Ik ga graag naar de winkel . Eens een babbeltje doen is ook altijd leuk .
Yvette, aide domicile - 2660 Antwerpen

Beste ouderen, Ik ben een meisje van 17 jaar en erg enthousiast om ouderen te helpen. Liefst actieve ouderen waar ik nog iets mee kan ondernemen, iets kan gaan doen, een wandeling gaan maken, ... Ik ben een vlot persoon, praat graag en kook enorm graag. Ik kan kleine huishoudelijke taken doen. Denkt u dat ik geschikt ben voor u? Laat mij dan snel een berichtje! Hopelijk tot snel.
Tiana, aide domicile Antwerpen 2000

Ik ben Tiana, 34 jaar wonende te Antwerpen Centraal. Ik ben een rustige maar creatieve ziel die houd van anderen helpen en ze op hun gemak stellen. In het verleden heb ik in bejaardentehuizen gewerkt als hulp bij de kafetaria. Ik hielp ouderen met hun eten en nadie bracht ik ze naar hun kamer en deed er gewoonlijk eerst nog een babbeltje mee vooraleer ik hen verliet. Ik hou ervan om verhalen te hiren van oudere mensen. Ze hebben meestal interessante dingen te vertellen. ?
Joy, aide senior domicile Antwerpen

i am currently looking for work. I can take care of elderly taking care of people is by my nature. :)
Dorien, aide domicile - 2600 Antwerpen

Hey iedereen. Mijn naam is Dorien en ik ben 28 jaar. Ik vind oudere helpen leuk om te doen. Op mij kan ook ook echt rekenen. Vertrouwen vind ik ook belangrijk tussen elkaar dit verloopt dan makkelijk voor ons beide. Hopelijk tot snel. Groetjes Dorien
Chadia, assistante vie Antwerpen 2040

Hallo, Ik ben een vrouw van 38 jaar en heb al vele jaren voor mijn oma gezorgd en zo heb ik ook de zorg voor andere oude familie leden op mij genomen en ik doe dit met heel veel plezier. Ik ben zeer geduldig en een vriendelijke persoonlijkheid die graag een leuke babbel maak, ben de juiste persoon om u moeder of vader (als u moet werken) naar een dokters/ ziekenhuis bezoek te brengen. Ik beschik over eigen vervoer en heb best een grote auto waar een rolstoel waarschijnlijk in past. Ik zo...
Luna, aide senior domicile Antwerpen 2020

Hallo! Mijn naam is Luna, ik ben een 15 jarige student aan de Koninklijke Balletschool van Antwerpen. Ik wil u heel graag gezelschap houden! Ook boodschappen doen doe ik met plezier! Ik ben erg sociaal, en ik hou van babbelen en lezen. Ik nog geen ervaring, maar ik ben zeker bereid om nieuwe dingen bij te leren en te ontdekken!
Ranya, aide domicile Antwerpen 2060

Ik ben Ranya, 16 jaar maar al heel zelfstandig. Ik ben lief, behulpzaam, rechtvaardig en vertrouwbaar. Ik vind het leuk oudere mensen gezelschap te houden, want mijn moeder liet me altijd bij mijn opa en oma waardoor ik oudere mensen nu ook al gewend ben. en ik ze heel graag help ongeacht de situatie.
Naima, aide domicile Antwerpen 2100

Mijn naam is Naima . Ik zou graag mensen willen begeleiden en helpen, want dat is mijn talent.
Gergana, aide senior domicile Antwerpen 2000

Hello there! My name name is Gergana - Bulgarian, studying in France and now I am here in Belgium for a year. If you need help with something or just someone to talk with in English, French or Bulgarian I would be glad to do that for you. I don't have professional experience but I am willing to learn.
Laura, aide domicile Antwerpen 2660

Hallo, Mijn naam is Laura en ik ben 20 jaar oud. Ik heb mijn diploma in 2014 in verzorging behaald. Dit wil zeggen dat ik veel stages heb gelopen in woon zorg centra en in de thuiszorg. Ik heb hier zowel persoonlijke hulp geboden bij ouderen als gezelschap. Ik deed dit altijd heel graag. Ik ben iemand die heel sociaal is en graag mensen helpt daarom dat denk ik dat dit echt iets voor mij is.
Oscar, aide senior domicile Antwerpen 2100

nederlander, zeer geduldig, vrolijk, behulpzaam.discreet. levenslustig. begaan. dagelijkse hulp om het leven van deze mensen zo prettig mogelijk te maken. iedere dag is namelijk weer een dag met hoop. mijn geduld is voor mijzelf merk ik in deze jachtige tijden voor mijzelf ook een leerrijke ervaring die dan weer zorgt dat anderen daar ook rustig van worden.
Idris, aide senior domicile Antwerpen 2018

Er is toch niets beters in het leven dan eerlijk zijn en iets voor elkaar betekenen?
Amal, infirmiere domicile Antwerpen 2018

Bonjour, je suis une jeune fille espagnole, je recherche du travail en tant que soignante pour les personnes âgées et aide à domicile, j'ai de l'expérience et un diplôme en santé sociale, je m'offre en ambulatoire et à l'heure, à domicile et également dans les admissions à l'hôpital. Je suis disponible.
Gregoria Llamocta, aide domicile Antwerpen

Soy una persona responsable de mi trabajo. Me gusta hacer bien todo trabajo realizado, en un hogar puedo realizar trabajo de limpieza, planchado y toda tarea que este en mi responsabilidad Cuido bien a los niños y tengo experiencia con bebes y niños menores de 5 años Para toda persona interesada en mi trabajo Gregoria
Melissa, aide domicile Antwerpen 2050

U mag mij altijd contacteren voor vragen.
Yllza, aide domicile Antwerpen

i have worked in a resthouse, helpig the older people with daily tasks.
Caitlin, aide senior domicile Antwerpen

Ik heb geen diploma van ouderenzorg maar ik heb wel in mijn van 3de tot mijn 6de middelbaar verzorging gedaan ik heb de theorie en praktijk gehad om jullie te verzorgen, de huishoudelijke taken te doen en een goed gezelschap te zijn. Ik heb ook een jaar studentenjob gedaan in een privérusthuis maar omdat ik zwanger werd moest ik hier helaas mee stoppen. Ik heb heb niet voor ouderenzorg gekozen omdat ik meer tijd met mijn kindje kan doorbrengen, niet omdat ik het niet graag doe.
Chaimae, aide senior domicile Antwerpen 2660

Goeie dag Ik ben chaimae en ben zeer bereid om bejaarde te helpen. Ik praat heel graag met ze en luister ook graag naar hun verhalen. Ik wil ze helpen met alles ben zeer behulpzaam en zorgzaam. Ik help ook graag mee in het huishouden ik doe het vlotjes en zeer netjes. Op mij kan je altijd rekenen dus indien jij iemand zoekt mag je mij altijd contacteren. Groetjes chaimae
Ashmieta, aide domicile - 2170 Antwerpen

Ik ben Ashmieta , 19 jaar. Ik heb 1 jaar ervaring in de zorgsector en ik loop nu ook stage bij Zorgbedrijf Vinck-Heymans waar ik echt naar me zin heb om mensen te helpen met eten en al. Helpen bij het eten, lezen, wandeling, afwassen, schoonmaken, strijken.
Mariame, aide soignante Antwerpen

Bonjour à tous, Aide-soignante depuis 10 ans formée en école d'infirmière à la Croix-rouge de Paris pendant 3 ans. Je suis expérimentée dans l'accompagnement des personnes âgées et handicapées. J'apprécie leur compagnie, j'ai toujours le sourire et fais preuve de savoir être. Je suis disposée à prendre soin de l'intérieur des personnes, à leur proposer des activités (promenades, lectures, musique...). Au plaisir, Cordiales salutations.

Mijn naam is Bahar , 30 jaar en gelukkige dochter van heel warme ouders, een Turkse vader en Perzische moeder. We zijn een groot gezin en hebben altijd zorg voor elkaar gedragen. Ik ben sinds kort op zoek naar een tijdelijke/voltijdse functie als bejaardenverzorgster. Hiervoor heb ik gestudeerd, en mijn getuigschrift behaald na een succesvolle stagiaire ervaring. Dankzij mijn roots en mijn warme opvoeding heb ik een heel empathische, zorgzame, behulpzame persoonlijkheid. Ik stel mij a...
Laura, aide senior domicile Antwerpen

Hallo ik ben Laura, Ik ben lief, spontaan en enthousiast. Ik heb een jaar voor bejaardenanimator gestudeerd en ook stage in een dienstencentrum stage gedaan. Deze stage was een half jaar en de opleiding heb ik niet afgemaakt omdat ik ze niet meer kon combineren met mijn opleiding kinderzorg. Daarna ben ik dan vrijwilligerswerk gaan doen in een woonzorgcentrum. Ik ga regelmatig langs bij mijn oma van 88 om een praatje te slaan. Ik hielp haar ook met wassen en aan - en uitkleden toen ze...
Shauni, aide domicile Antwerpen

Ik ben Shauni. Ik ben student verpleegkunde en ik zit in mijn 2e jaar. Ik kan wassen en aankleden en helpen met voeding. Ik babbel heel graag en speel graag een spelletje. Ik heb stage gedaan in een woonzorg centrum en vond dit heel leuk.

Cuidé a mis padres, tengo conocimientos básicos de medicina y cuidados especiales del adulto mayor, me considero una mujer, amable, responsable, paciente, dedicada y de buen nivel cultural. Diseñadora gráfica de profesión y pintora por opción, sé de libros, películas, música, viajes y tengo gran sentido del humor.
Amrit, aide senior domicile Antwerpen 2600

Ik ben Amrit. Ik ben 26 jaar en werk al 2 jaar deeltijds als animator in een woonzorgcentrum. Ik heb een opleiding voor animator in de ouderenzorg gevolgd. Daarnaast heb ik een diploma en in gezondheids en welzijnswetenschappen. In mijn job deed ik ook ervaring op in verzorgende taken zoals aankleden, wassen en eten geven. Ik beschik over het certificaat van verzorgende. Ik hou ervan om een gezellige babbel te doen, samen een spelletje spelen, gaan wandelen, iets lekkers klaarmaken ...het ka...
Nadine, aide senior domicile Antwerpen 2100

Halloo, Ik ben Nadine en ik ben 27 jaar. Ik ben erg behulpzaam en zou u graag willen helpen. Ziet u dat zitten, neem dan contact met mij op.. wie weet tot snel x
Yahaira, aide domicile Antwerpen 2018

Soy una chica colombiana que ha vivido 14 años en España y hace poco me he mudado a Bélgica. Tengo algo de experiencia en cuidados de personas mayores, pero más en cuanto limpieza, compras y cocina. Tengo disponibilidad completa e inmediata y sobre todo muchas ganas de trabajar.
Melissa, aide senior domicile Antwerpen

cherche à aider pour le nettoyage et la cuisine. Je reçois toujours des compliments par rapport à mes plats. Vous ne serez pas déçu et la propreté m'est tres important.
Erica, aide senior domicile Antwerpen

Hallo Mijn naam is Erica en ik studeer Biomedische wetenschappen. Ik vind het erg leuk om oudere mensen te helpen. Ik heb zelf twee jaar ervaring in het rusthuis.