Plus de 350 000 personnes recommandent tophelp

Aide à domicile pour les personnes âgées vivant à Bekkevoort

Leuven, les principales villes

Auxiliaire de vie Leuven
Auxiliaire de vie Tienen
Auxiliaire de vie Aarschot
Chelsey, aide domicile Herk-de-stad 3540

Hallo, Ik ben Chelsey Thys, Ik volg de richting voeding verzorging, hier werk ik met kinderen en ouderen. Ik heb dan ook al stage met ouderen mensen gehad, Ik werkte als verzorgende. Ik was de mensen, help ze met eten, alle dingen die de zorgvrager niet meer goed alleen kon doen. Ook het sociaal contact is belangrijk, ouderen die veel alleen zitten hebben nood om te babbelen of gezelschap! Ik deed het super graag, ik kwam elke dag met heel veel plezier, het geeft me zo een voldoenin...
Brenda, aide domicile - 3540 Herk-de-stad

hallo ik ben Brenda 16 jaar, ik kan u helpen met huishouden, kopen, hulp met eten geven, helpe met persoonlijke verzorging en aankleden. ik ben heel sociaal en volg op school verzorging sinds dit jaar heb ik ook stage gedaan in een woon zorgcentrum.

Ik wil graag oudere mensen die nog thuiswonen maar toch graag iemand hebben om eens mee te praten of gezelschap willen of net dat beetje hulp dat hen toelaat om langer thuis te blijven wonen verder helpen. Ik heb steeds een luisterend oor, ben geduldig en behulpzaam en betrouwbaar. Zelf heb ik niet meer de fysieke capaciteit om te gaan werken, ik heb 2 toffe en lieve pubers en ik wil graag mijn dagen deeltijds vullen met de zorg voor anderen. Omdat ik een verschil wil maken in iemands leven.