Plus de 350 000 personnes recommandent tophelp

Aide à domicile pour les personnes âgées vivant à Beveren

Sint-Niklaas, les principales villes

Auxiliaire de vie Sint-Niklaas
Auxiliaire de vie Lokeren
Belanna, aide senior domicile Beveren

Ik ben 22 jaar en ik help graag mensen die het nodig hebben. Ik wil gezelschap aanbieden, helpen met aan en uitkleden, koken, strijken, boodschappen gaan doen. Ik ben heel erg zorgzaam en beleefd. Ik ben muzikaal, zing graag en speel gitaar. Ik heb geen ervaring in deze sector maar ik ben bereid bij te leren en zal dit doen met heel mijn hart. Ik hoop dat u mij de kans geeft om aan te tonen dat ik dit kan en dat jullie op mij kunnen rekenen.
Els, assistante vie Beveren

Ik vind persoonlijk dat het een natuurlijk gegeven is om mensen te helpen die hulp nodig hebben in hen vertrouwde omgeving. Dit zit in je..... Ik werk al jaren voor ouderlingen en gezinnen en doe het voor de dankbaarheid die ze me tonen. En voor het genot dat je in hen ogen ziet als ze je dankbaar zijn.
Raisa, aide senior domicile - 9120 Beveren

Ik ben Raisa (halfspaans) 26jaar, ik ben van beroep (halftijds) kinderverzorgster, wegens ik een voltijdse job wil te samen zoek ik een 2de job ik heb vaak vakantiewerk gedaan in rusthuis in schoten en in kinderopvang al 5j vast werkende ik ben zeer zelfstandig en woon ook al 5j samen in een huisje waarvan 1jaar alleen gewoond te hebben in een appartementje dus huishoudelijke taken kan ik als de beste ;-) elke avond kan mijn partner genieten van vers eten en dus kan ik ver alle maaltijden be...
Jill, aide domicile Beveren 9130

Ik heb jaren geholpen met de zorg van een vriendin van mijn mama. Ik ga suuuuppeeerrr graag om met oudere mensen! Vooral om hun te helpen en er voor hun te zijn.