Plus de 350 000 personnes recommandent tophelp

Aide à domicile pour les personnes âgées vivant à Beverst

Tongeren, les principales villes

Auxiliaire de vie Maasmechelen
Auxiliaire de vie Tongeren
Auxiliaire de vie Bilzen
Jessica, aide domicile - 3600 Genkerweg

Mensen helpen zit in mijn bloed. Of het nu om kinderen, volwassenen of dieren gaat, als ik iemand gelukkig kan maken ben ik van de partij. Heb veel ervaring in het huishouden, dus kan zeker van pas komen. Verder ben ik beleefd en sociaal, creatief en sta altijd open voor een fijn gesprek of een frisse wandeling. Ik zou graag oudere helpen om hun dagelijkse leven wat makkelijker te maken, helpen met koken enzvrt dus. Ook heb ik zeer veel kennis van de actualiteit en technologie.
Alison, aide senior domicile Genkerweg

Hoi ik ben een dame van 37j en heb altijd bij gezinnen gepoetst . Soms was het ook eten maken voor oudere mensen . En al eens als oppas gaan en eten geven . Wat op zich wel tof is want die mensen zijn achteraf zo dankbaar .
Talissa, aide domicile Genkerweg 3600

Hallo, Ik ben een vrouw van 26 jaar. Ik ben in 2015 afgestudeerd als Thuis en Bejaardenzorg (zorgkundige). Ik heb reeds ervaring als zorgkundige maar ook als verzorgende in de thuiszorg. Ook heb ik ervaring als animatie in een rusthuis. Zelf beschik ik over een eigen auto + rijbewijs. Mvg Talissa
Alison, aide domicile - 3600 Genkerweg

Ik heb al meerdere jaren ervaring in de huishoudhulp , en grootkeuken heb ik ook gedaan dus koken geen probleem, En ik heb verzorging gevolgd op school En wat er nog moet geleerd worden dat leren we dan ?
Melissa, aide senior domicile Zutendaal 3690

Bent u op zoek naar een leuk gezelschap of een extra hulp dan kom ik graag bij u langs. Ik ben een jonge dame van 22 jaar die vol energie zit en dit graag met andere wil delen. Van huishoudelijk taken tot boodschappen doen of gewoon een leuke babbel terwijl ik je administratie doe. Ik sta altijd voor je klaar! Wil je meer weten over mijn kwaliteiten, contacteer me! Liefs M.
El Jid, aide domicile - 3600 Genkerweg

Het is niet altijd makkelijk om steeds een gemotiveerde iemand te vinden maar hier ben ik dan
Celine, aide domicile - 3600 Genkerweg

Ik vind het super om met ouderen te werken. Het geeft vooral veel voldoening! Ik ga vaak naar mijn oma omdat ik mijn andere grootouders helaas verloren heb. Ik kijk er alvast naar uit om met u samen te werken en een mooie vriendschap op te bouwen!
Veronique, aide senior domicile - 3590 Diepenbeek

Ben Veronique Ik ben geduldig en vertoef graag in gezelschap van ouderen mensen. Luister graag naar hun verhalen, doe graag een gezelschapspelletje met hun. Ben geduldig, behulpzaam, ...

Ik ben Kristel 21 jaar! Ik werk in een woon en zorgcentrum ik werk heel graag met oudere zorgvragers. Doe er graag activiteiten mee, ik wil dat ze een goede zorg hebben! Ik heb er geen problemen mee om in het huishouden te helpen!

Autour de Beverst