Plus de 350 000 personnes recommandent tophelp

Aide à domicile pour les personnes âgées vivant à Brugge

Brugge, les principales villes

Auxiliaire de vie Knokke-Heist
Auxiliaire de vie Zedelgem
Cinthia, aide senior domicile Brugge 8000

I can use the following programs: - Ms Excel: Fill data, work in sheets. If is only data to be submitted and the program is in English, I can work in any language. Otherwise my language to work is English and Spanish. - Autocad 2d: Draw existing plans or plasm an existing properties to plans for any purpose you have.
Chelsey, aide senior domicile - 8310 Brugge

ik ben chelsey ik kan boodschappen gaan doen voor mensen die geen tijd hebben of er niet toe in staat zijn. ik ben zeer behulpzaam en wil altijd helpen.
Valérie, aide senior domicile Brugge

Hallo! Mijn naam is Valérie en ik ben 22jaar. Ik ben een rustig en liefdevol persoon. Mijn hobby’s zijn fitness, dans, koken, lezen en fotografie. Ook creatief bezig zijn zoals knutselen en schilderen vind ik super tof om te doen.
Britt, aide senior domicile Brugge

Ik ben Britt 21 jaar. Volg momenteel mijn laatste jaar orthopedagogische begeleiding. Ook afgestudeerd als zorgkundige. Heb ook al redelijk wat ervaring opgedaan onder andere: woonzorgcentrum, residentie woningen, .. Ik ben zeker bereid om samen met de oudere De dagen op een zo goed mogelijke manier te vullen! & de oudere te ondersteunen en begeleiden.
Ellis, aide domicile Brugge

Hallo, ik ben Ellis en ik wil graag wat geld verdienen met het helpen van ouderen. Ik ben creatief, actief en help graag mensen die het nodig hebben.
Jennifer, aide senior domicile Brugge

Hallo, Mijn naam is Jennifer en zou u graag willen helpen! En u beter leren kennen. Ik heb al eens vrijwillig geholpen in een woonzorgcentrum en zou dat graag weer eens doen. Groetjes Jennifer
Stefanie, aide senior domicile Brugge

Hallo, Ik ben Stefanie (35 jaar) en mama van 2 kinderen (jonge geboren in 2010 en meisje geboren in 2013). Ik werk sinds 2008 als psychologisch consulente met kinderen. Sinds kort ben ik mijn eigen praktijk gestart. Dit moet nog groeien en ik zoek een leuke, extra bezigheid.
Kamelya, aide domicile Brugge 8380

Hallo, mijn naam is kamelya, ik ben 24 jaar, ik woon in blankenberge

We helpen graag ouderen mensen die het wat moeilijker hebben.

Africaine, travailleuse, vivant en Belgique depuis 20ans.