Plus de 350 000 personnes recommandent tophelp

Aide à domicile pour les personnes âgées vivant à Ieper

Ieper, les principales villes

Auxiliaire de vie Poperinge
Auxiliaire de vie Wervik
Larissa, aide senior domicile Ieper

hallo, ik ben larissa en ik ben een student en studeer vroedkunde. Als bij verdienste zou ik graag u wat hulp aanbieden die u nodig heeft. Ik kan eten maken, boodschappen doen & u wat gezelschap houden. Als het nodig is kan ik ook wat huishoudelijke taken doen. Ik ben vrij in juli de hele dag & elke dag tot augustus. Ik ben daarna vrij vanaf 27 augustus tot 21 september.
Tania, aide senior domicile - 8902 Ieper

Mijn grootmoeder bezoek ik wekelijks in het verzorgingshuis.De glimlach, een praatje maken en eventueel deelnemen aan haar interesses vind ik belangrijk. Mijn passie is koken en ik houw ervan feestjes te verzorgen samen met mijn grootmoeder, verjaardagsfeestje, famillie bijeenkomst... Respect, waarden en normen zijn mij met de pollepel ingegeven, je krijgt er zoveel waardering en liefde van terug.
Stacey, aide domicile - 8908 Ieper

hallo, ik ben Stacey. Ik volg verzorging op school. Daarom zou ik graag wat ervaring opdoen om met mensen die alleen zijn te praten of spelletjes te spelen of behoefte hebben aan gezelschap .
Shana, infirmiere domicile - 8908 Ieper

Hallo. Ik heet Shana, ben 28 jaar en woon in Ieper. Op zoek naar een leuke bijverdienste. Ik heb een diploma als opvoedster maar ook als verpleegkundige.