Plus de 350 000 personnes recommandent tophelp

Aide à domicile pour les personnes âgées vivant à Tremelo

Leuven, les principales villes

Auxiliaire de vie Leuven
Auxiliaire de vie Tienen
Auxiliaire de vie Aarschot
Thalia, aide senior domicile - 3128 Tremelo

Hallo Mijn naam is Thalia en ben 20jaar oud. Ik heb in het middelbaar verzorging gestudeerd. Ondanks ik me gespecialiseerd ben in kinderen heb ik ook heel wat ervaring met ouderen door stage. Voor de rest ben ik lief, leergierig en sta dus open om bij te leren. Indien je vragen hebt stel ze gerust!
Lieselotte, aide domicile Wiekevorst

hallo ik ben lieselotte, ik ben 18j ik heb stages gedaan in verschillende rusthuizen bij zelfstandige bewoners als bij dementerende. ik kan goed omgaan met de mensen en ik heb een luisterend oor en ben behulpzaam. ik ben lief en leergierig en sta dus open om bij te leren.
Cathérine, aide senior domicile Tremelo 3120

Als afgestudeerde verpleegkundige help ik graag een handje in de dagelijkse zorg teneinde het ouder worden in eigen woning haalbaar is. Mijn moeder en schoonmoeder hebben dit allebei zeer erg gewaardeerd omdat ze beide niet wensten opgenomen worden in een bejaardencentrum.
Siebe, aide domicile Tremelo 3120

Ik ben Siebe en ik ben 16 jaar. Ik kan gezelschap aanbieden en staat hier ook altijd voor open, Ik kan heerlijk koken voor u. Ik ben een zeer aangenaam gezelschap en ik sta open voor een paar huishoudelijk klusjes. Ik heb zelf weinig ervaring. Ik had een overgrootmoeder die een hersentumor heeft en ik heb haar altijd geholpen. Hierdoor heb ik dus nog een beetje ervaring.
Emma, aide domicile Tremelo

Ik ben een 22 jarige studente orthopedagogie. Dit zou dus een mooie aanvulling voor mijn studie. Door mijn empathische ingesteldheid voel ik aan wat de zorgbehoevende nodig heeft, mentaal en fysiek.