Plus de 350 000 personnes recommandent tophelp

Professeurs et cours particuliers à Antwerpen : math, français, physique

Antwerpen, les principales villes

Professeur particulier Brasschaat
Professeur particulier Hoboken
Anna, professeur particulier soutien scolaire Antwerpen 2600

Hallo, Mijn naam is Anneke en ik ben een gepensioneerd leerkracht voor leerlingen van de basisschool. Mijn opleidingen zijn : bachelor in het onderwijs (lager) en opvoedster. Ik gaf vooral les aan anderstalige nieuwkomertjes. Ik was ook verantwoordelijk voor het aanmaken van didactische spelletjes met als doel spelend leren. Mijn ervaring als opvoedster heb ik opgedaan bij kinderen met een motorische of mentale beperking, kinderen met gehoor- of spraakachterstand en bij blinden en slec...
Emily, professeur soutien scolaire Antwerpen 2018

Hello my name is Emily, I recently graduated as a biologist, I love science and I want to help your children with their subjects, so don't hesitate to contact me.
Havin, prof soutien scolaire - 2180 Antwerpen

Hallo, ik ben Havin Ureyil. Ik zit momenteel in mijn 2de jaar bachelor bio ingenieurswetenschappen. In het middelbaar heb ik wetenschappen wiskunde gevolgd. Ik heb nog geen ervaring met bijlessen maar geloof erin dat ik zeker op vlak van wetenschapsvakken kan helpen! Ik doe graag mijn best en probeer nieuwe dingen bij te leren aan kinderen terwijl ik mezelf ook volop bijstuur.
Loes, professeur particulier soutien scolaire Antwerpen

Ik ben een leerkracht lager onderwijs die graag bijklust. Ik geef al 6 jaar les in de derde graad (5-6e leerjaar).
Selma, cours particulier soutien scolaire Antwerpen 2060

ik studeer wetenschappen moderne talen dus ik heb de kennis van deze vakken en beheers ze zeer goed

Hallo, ik ben Yousra. Ik ben nog een student op het middelbaar, Ik volg wetenschappen wiskunde in het 5de jaar. Ik ben vrij goed in wiskunde en wetenschappen. Ik heb 2 jongere broers in het 1ste leerjaar en in het 1ste middelbaar. Ik help ze vaak met hun huiswerk.

Ik ben 27 jaar, ik ben geen leraar maar heb wel ervaring als jobstudent bij huistaakbegeleiding (vooral lagere school). Ik heb dit als student ongeveer 2 jaar gedaan. Zelf heb ik op de middelbare school latijn moderne talen gestudeerd. En heb verder ook nog opleiding als apotheekassistent gevolgd. Als mijn profiel u interesseert, kan u steeds contact opnemen met mij! Met vriendelijke groeten Filiz