La configuration graphique du site ne s'est pas correctement chargé sur votre appareil (problème CSS). Tophelp.be ne fonctionnera pas correctement.

Veuillez svp nous contacter par email ines@topnanny.be ou via le tchat du site pour nous signaler ce problème.

Efficace

Tous les jours, des milliers de nouvelles annonces.

En confiance

Profils complets, vérifications, avis : recrutez sereinement.

...et c’est gratuit !

Se contacter et se rencontrer gratuitement ? Ici c’est possible :-)

Gratuit !

Se contacter et se rencontrer gratuitement ? Ici c’est possible :-)

Efficace

Tous les jours, des milliers de nouvelles annonces.

En confiance

Profils complets, vérifications, avis : recrutez sereinement.

My name is Cinthia, I have a background in architecture and I am good at teaching math, I have some students already satisfied and improving their grades. I speak english, Spanish and understand basic French. I am looking for new students specially English speakers although the nicest thing about math is that is the same in every language. Feel free to contact me for more information.

Hallo, Ik ben Daphny. Binnen een week word ik 15 jaar en ga ik naar het vierde jaar in het secundair. Mijn zusje van 8 heeft het moeilijk gehad op school. Ik hielp haar met huiswerk en legde bepaalde dingen nog eens extra uit die ze in de klas niet altijd snapte. Gevolg: haar punten werden beter. Verder heb ik mijn broers (6de leerjaar en 1ste jaar secundair) ook geholpen met dingen die ze niet snapten. Zo heb ik ondervonden dat ik plezier heb door kinderen van de basisschool te helpen met ...

Ik ben Ann. Ik ben een gediplomeerde kleuterjuf met specifieke zorgervaring. Spelenderwijs bereid ik je kleuter voor op doelstellingen en vaardigheden van het eerste leerjaar. Ik kan ook remediërend werken naar bepaalde 'tekorten'.

Ik ben Anke en studeerde in juni af als leerkracht lager onderwijs. Deze vakantie had ik het genoegen mijn eerste bijlessen te mogen geven. Mijn opleiding (met stages en mooie resultaten) en deze bijlessen zijn natuurlijk niet het enige contact dat ik heb met kinderen. Ik geef al drie jaar kampen bij verschillende organisaties. Ook daar probeer ik kinderen steeds nieuwe dingen bij te leren. Hierbij denk ik aan het voorbeeld van een jongen die zijn cijfers tijdens een spel fout vormgaf. ...