Plus de 350 000 personnes recommandent tophelp

Professeurs et cours particuliers à Knokke-Heist : math, français, physique

Brugge, les principales villes

Professeur particulier Brugge
Professeur particulier Zedelgem
Daphny, prof particulier soutien scolaire Damme

Hallo, Ik ben Daphny. Binnen een week word ik 15 jaar en ga ik naar het vierde jaar in het secundair. Mijn zusje van 8 heeft het moeilijk gehad op school. Ik hielp haar met huiswerk en legde bepaalde dingen nog eens extra uit die ze in de klas niet altijd snapte. Gevolg: haar punten werden beter. Verder heb ik mijn broers (6de leerjaar en 1ste jaar secundair) ook geholpen met dingen die ze niet snapten. Zo heb ik ondervonden dat ik plezier heb door kinderen van de basisschool te helpen met ...
Brigitte, prof particulier soutien scolaire Westkapelle 8300

Besoin d'un coup de pouce ? Professeur à la retraite je vous propose une aide individuelle, personnalisée et efficace pour : - la préparation au CEB, les devoirs et les leçons des élèves du primaire - en Maths, Sciences, Français, Histoire et Géographie pour les jeunes du secondaire inférieur.
Brigitte, prof maths Westkapelle

Bent u op zoek naar een extra ondersteuning of duwtje in de rug ? Lerares op pensioen bied ik een individuele en persoonlijke hulp in Wiskunde aan leerlingen van het lager als secundaire onderwijs. Zelfs tijdens de zomervakantie.