La configuration graphique du site ne s'est pas correctement chargé sur votre appareil (problème CSS). Tophelp.be ne fonctionnera pas correctement.

Veuillez svp nous contacter par email ines@topnanny.be ou via le tchat du site pour nous signaler ce problème.

Efficace

Tous les jours, des milliers de nouvelles annonces.

En confiance

Profils complets, vérifications, avis : recrutez sereinement.

...et c’est gratuit !

Se contacter et se rencontrer gratuitement ? Ici c’est possible :-)

Gratuit !

Se contacter et se rencontrer gratuitement ? Ici c’est possible :-)

Efficace

Tous les jours, des milliers de nouvelles annonces.

En confiance

Profils complets, vérifications, avis : recrutez sereinement.

Bonjour, Je me présente, Amandine, j'ai 21 ans. J'ai une formation en tant qu'éducatrice spécialisée et je détiens un elicence en sciences de l'éducation. J'ai également effectué un an dans une classe internationale, j'ai donc développé des compétences multiculturelles et ai perfectionné mon anglais. Je parle maintenant couramment l'anglais. J'ai de l'experiences dans l'enseignement auprès d'adolescents en situation de handicap, j'ai été tutrice pour des étudiants à l'université, j'ai f...

Ik ben Ann. Ik ben een gediplomeerde kleuterjuf met specifieke zorgervaring. Spelenderwijs bereid ik je kleuter voor op doelstellingen en vaardigheden van het eerste leerjaar. Ik kan ook remediërend werken naar bepaalde 'tekorten'.

Beste Mijn naam is Milan en ik zit in mijn tweede jaar Fysica en Sterrenkunde aan de Ugent. Ik zoek een kleine bijverdienste naast mijn opleiding. gr Milan

Als logopediste ben ik momenteel halftijds tewerkgesteld in een ziekenhuis, waar ik werk met personen met een niet-aangeboren hersenletsel. Als bijverdienste zou ik graag aan de slag gaan met leerlingen bij wie het leren en studeren niet altijd even vlot verloopt, waardoor ze misschien hun motivatie verliezen, slechte resultaten behalen, veel te lang achter hun boeken zitten met een teleurstellend resultaat of veel te weinig studeren. Daarom wordt gezocht naar een passende studiemethode.

Ik heb een pedagogisch diploma en veel ervaring met lesgeven: iets eenvoudig uitleggen en aanleren, met praktijkvoorbeelden en tips om te onthouden, extra oefeningen worden gegeven en samen verbeterd. Naargelang de vorderingen speel ik in op de tekorten. Voor leerlingen uit het basisonderwijs: alle vakken. Ook voor anderstaligen en anderstalige kleuters. Voor leerlingen uit het secundair onderwijs: bijles Frans en leren leren, hulp bij samenvattingen.

Gent, les principales villes

Autres annonces

Autour de Rieme