Plus de 350 000 personnes recommandent tophelp

Professeurs et cours particuliers à Sint-Niklaas : math, français, physique

Sint-Niklaas, les principales villes

Professeur particulier Beveren
Professeur particulier Lokeren
Alyssa, prof biologie Waasmunster

Enthousiast, leergierig, geduldig en creatief. Dit zijn enkele zaken die mij als persoon kenmerken. Mijn naam is Alyssa, ik ben 25 jaar oud en woon te Waasmunster. Momenteel volg ik de opleiding bachelor verpleegkunde te hogeschool Odisee in Sint-Niklaas. In deze opleiding zijn er enkele zeer belangrijke vakken: Wiskunde, anatomie en fysiologie, ethiek, psychologie, recht, farmacologie en nog enkele andere. Ook beheers ik de Franse en Engelse taal goed en kan ik hierin indie...
Laura, prof particulier soutien scolaire Stekene 9190

Ik wil gerust u kind helpen met school door bijles te geven!
Loes, prof soutien scolaire - 9220 Hamme

Hallo, Mijn naam is Loes. Ik ben 19 jaar en ik zit in mijn tweede jaar van de opleiding Lager onderwijs. In het middelbaar studeerde ik economie moderne talen. Ik ben heel creatief en ik ga graag met kinderen om. Indien je me nodig hebt, laat gerust iets weten! :) Groetjes

57 jaar. Onderwijzeres met 37 jaar ervaring. Werk sinds 22 jaar als GON-begeleider. Geef ondersteuning aan kleuters, kinderen van de lagere school en pubers met een diagnose van autisme, ADHD, DCD, ...... Ben enkele jaren geleden overgestapt naar deeltijds onderwijs en heb dus heel wat vrije momenten. Heb vroeger ook nog als vrijwilliger meegewerkt bij organisaties voor onderwijs aan volwassenen( anderstaligen en analfabetisme)
Jolien, cours maths Hamme

Ik ben reeds 3 jaar afgestudeerd als leerkracht lager onderwijs. Ik sta fulltime voor de klas. Parttime in het zesde leerjaar en parttime in de zorg.

J'ai un doctorat en physique et un diplôme de professeur de secondaire et j'ai une longue expérience en tant que professeur de physique et de mathématiques, tant au niveau secondaire que universitaire.