Meer dan 350 000 personen raden tophelp aan

Aide à domicile pour les personnes âgées vivant à Izegem

Roeselare, les principales villes

Auxiliaire de vie Roeselare
Auxiliaire de vie Staden
Ann, hulp aan huis - 8800 Roeselare

Graag wil ik me dienstbaar inzetten voor mensen die hulp kunnen gebruiken: gezelschap, een babbel, een wandeling, koken, hulp bj eten, boodschappen doen, ... Ik ben een hartelijke, enthousiaste empatische vrouw van 45. Graag zorg ik voor een gezellige babbel, een lekkere maaltjd, een fijne namiddag Contacteer me gerust voor verdere info. Alvast bedankt. Lieve groet, Ann
Amalia, thuiszorg in Roeselare

Hello, my name is Amalia, I live in Knesselare and I have 29 years.I speak fluent English. I was brought up by grandparents who adore.Becoming old that I had to take care of them. I cooks , I wash , I go shopping, pharmacy , I take care of the house and always walk out with them.I loved very much. I can offer the same things with as much love to give you a chance if I can prove it.
Mieke, hulp aan huis in Meulebeke

Ik ben gehuwd en heb 4 kinderen en 6 kleinkinderen; Omdat mijn man zeker nog 6 à 7 jaar zal moeten werken wil ik mijn dagen zinvol invullen en daarom wil ik een deel van mijn tijd besteden aan hulp bij ouderen. Ik heb 12 jaar voor mijn vader gezorgd en weet dus perfect hoe belangrijk het is ouderen zo lang mogelijk in hun eigen omgeving te laten met aangepaste hulp.
Merel, thuishulp voor ouderen in Roeselare 8800

Hallo ik ben Merel ik ben 17 jaar en woon in roeselare! Ik ben altijd bereid om na mijn schooluren te helpen bij het schoonmaken of koken. Ik sta ook altijd klaar om gezelschap te houden en samen wat te doen ik het mogelijke
Brittney, thuishulp voor ouderen - 8520 Kuurne

Ik ben brittney 15j en kom 16 in november Ik volg verzorging en zou het wel nog eens leuk om dat al op voorhand te proberen zodat mij stage ook goed zal lukken.
Sabrina, hulp aan huis in Roeselare

Ik ben Sabrina, 25jaar oud. Ik heb verzorging gestudeerd. En ik doe niets liever dan voor mensen zorgen uiteraard. Dat doe ik met liefde en plezier. Ik ben heel sociaal en een heel Positief ingesteld persoon.
Greta, thuishulp voor ouderen - 8800 Roeselare

Ik ben Greta, 54 jaar oud en vanaf 1 mei 2016 op pensioen. Ik werkte sedert 30 jaar als administratief ambtenaar op het stadhuis te Roeselare. Door mijn rugklachten kon ik geen voltijdse zittende job meer aan en werd daarom om medische redenen als ambtenaar op pensioen gesteld. Daar ik me nog te jong voel om ganse dagen thuis te zitten en ik wel nog een aantal uren kan en wil werken, zou ik me graag nog een aantal uren/week inzetten in de verzorgende/huishoudelijke sector. Tijdens mijn ...
Torie, thuishulp voor ouderen - 8760 Meulebeke

Een gezellige babbel? Een kleine bezigheid? Een wandeling in de natuur?... noem maar oo, ik doe het met plezier!
Michelle, hulp aan huis in Roeselare

Nood aan wat hulp? je mag mij altijd contacteren.

Ervaring bij ouderen in wzc te Kuurne. Deed dit werk heel graag maar passie gaat vooral naar kinderen. Als 2de keuze (omdat er geen werk is bij kinderen in de buurt bijvoorbeeld) zou ik dit toch met plezier doen.

dagoppas bij bejaarde in oostrozebeke

Ik ben een verpleegster op pensioen Ikheb ervaring met mensen op leeftijd .Ik ben een alleenstaande vrouw -nooit gehuwd -9jaren in ontwikkelingshulp gewerkt .Kan Nederlands en spreektaal in het Frans .Ik kommuniceer graag met mensen , ik kan luisteren naar hun verhaal , ik heb ook geduld en ook inlevingsvermogen .