La configuration graphique du site ne s'est pas correctement chargé sur votre appareil (problème CSS). Tophelp.be ne fonctionnera pas correctement.

Veuillez svp nous contacter par email ines@topnanny.be ou via le tchat du site pour nous signaler ce problème.

Efficace

Tous les jours, des milliers de nouvelles annonces.

En confiance

Profils complets, vérifications, avis : recrutez sereinement.

...et c’est gratuit !

Se contacter et se rencontrer gratuitement ? Ici c’est possible :-)

Gratuit !

Se contacter et se rencontrer gratuitement ? Ici c’est possible :-)

Efficace

Tous les jours, des milliers de nouvelles annonces.

En confiance

Profils complets, vérifications, avis : recrutez sereinement.

Mijn naam is Wivine, ik ben 48, onlangs weduwe. Ik ben opvoedster, ik hou van mijn werk. Ik wil uw kind helpen leren op een aangename manier! Ik ben perfect tweetalig (Frans en Nederlands) en spreek-schrijf vlot engels! Ik heb al bijlessen gegeven, mijn moeder was vertaalster en heeft me veel geleerd! Ik heb zelf al teksten in het Frans. Ik heb ook kinderen geholpen met hun huiswerk. Mijn echtgenoot is in maart overleden en ik zoek een bijbaantje om een centje te verdienen. Ik ben heel geduld...

Hallo! De drie woorden waarmee mensen mij beschrijven zijn creatief, georganiseerd en verantwoordelijk. Ik heb 6 jaar lesgegeven in het middelbaar als leerkracht Frans en Nederlands. Nu geef ik Nederlands aan volwassenen. Ik bereid al mijn (bij) lessen zorgvuldig voor zodat ik mijn doelen bereik.

Ik heb Moderne Talen gestudeerd en hierbij een pedagogisch getuigschrift behaald in lerarenopleiding. Ik heb een 10-tal jaren onderwijservaring in het lager onderwijs in alle netten. Ook heb ik een attest Medische Secretariaat in Moderne Talen behaald. U kan me voor verdere inlichtingen altijd persoonlijk contacteren. Mvg Alida Eykmans

Hallo, mijn naam is Boo. Ik heb nog nooit bij iemand thuis bijles gegeven, maar ik deed dit wel op school aan jongere jaren. Ik zit nu in het 5de middelbaar in Industriële Wetenschappen, maar ik heb ook 3 jaar Latijn gevolgd. Ik heb altijd een uitstekend resultaat voor mijn taalvakken en ik heb ook een goed taalgevoel in beide talen. Ik ga graag om met kinderen en dus zou ik hun ook heel graag iets kunnen bijleren. Zo kan ik hen helpen en dit doe ik met plezier. Alvast bedankt!

Diksmuide, les principales villes

Autres annonces

Autour de Vladslo