La configuration graphique du site ne s'est pas correctement chargé sur votre appareil (problème CSS). Tophelp.be ne fonctionnera pas correctement.

Veuillez svp nous contacter par email ines@topnanny.be ou via le tchat du site pour nous signaler ce problème.

Efficace

Tous les jours, des milliers de nouvelles annonces.

En confiance

Profils complets, vérifications, avis : recrutez sereinement.

...et c’est gratuit !

Se contacter et se rencontrer gratuitement ? Ici c’est possible :-)

Gratuit !

Se contacter et se rencontrer gratuitement ? Ici c’est possible :-)

Efficace

Tous les jours, des milliers de nouvelles annonces.

En confiance

Profils complets, vérifications, avis : recrutez sereinement.

Hallo! Ik ben Elien en ik ben studente lager onderwijs. Ik kan dus zeker bijles geven aan kinderen van de lagere school. Ik kan uw zoon of dochter zeker meer informatie geven over het vak. Het is belangrijk dat elk kind mee is met de leerstof en het allemaal begrijpt. Ik wil zeker de handen uit de mouwen steken om hier aan mee te werken. Ik vind het heel belangrijk om ervoor te zorgen dat het lukt op school en niemand achterwege blijft. Ik ben zeer nauwkeurig, stipt en werk graag met kinderen.

Hallo Mijn naam is Medusa . Ik studeer de richting Humane Wetenschappen en ben een zeer vriendelijk persoon, die gewoon ongelofelijk graag bezig is met kinderen. Ik zou graag kinderen helpen van de basisschool die het wat moeilijker hebben met een bepaald vak. Wat ik te bieden heb: - Ik maak een oefenbundel voor het kind met een verbetersleutel - Ik ben zelf nog student en sta zo dus dichter bij het kind - Ik heb geduld als het kind de oefeningen/uitleg niet onmiddellijk begri...

Hallo, Mijn naam is Thalia. 25 jaar. Ik heb twee diploma's: bachelor kinderverpleegkundige en bachelor leraar. Mijn beroep: juf in het lager onderwijs. Ik hielp reeds andere kinderen met hiiswerkbegeleiding en planningsbegeleiding. Spreekt mijn voorstelling jullie aan? Stuur mij gerust een berichtje terug.

Diksmuide, les principales villes

Autres annonces

Autour de Vladslo