Plus de 350 000 personnes recommandent tophelp

Promenade, famille d'accueil, petsitter, pension canine, visite pour votre animal à Aarschot

Leuven, les principales villes

Garde d'animaux Leuven
Garde d'animaux Tienen
Tessa, promenade chien Aarschot

Ik ben een meisje van 16 jaar en mijn naam is Tessa, ik ben een grote dierenliefhebber en ik zal uw dieren met alle liefde opvangen en behandelen!
Chloë, promenade chien Aarschot 3202

Hallo ik ben Chloë en ben 16jaar. Ik zou graag voor jullie dieren zorgen en ze aandacht geven als jullie op vakantie zouden zijn of als jullie het even te druk hebben met werk, kinderen, ..
Carolijn, garde chien - 3202 Aarschot

Hallo! Ik ben Carolijn 17 jaar en heb zelf ook een hond waar ik elke dag met bezig ben + heb 2 hamsters en 2 gerbils bij mij op m'n kamer en ben super graag bezig met dieren ! Dit is het perfecte werkje voor mij !
Griet, famille accueil chien Aarschot 3200

Zelf veel huisdieren zoals honden, cavia's, konijnen, vissen, schildpadden, baardagaam, hamster, parkieten en kippen. Vroeger ook paarden, geiten, ...gehad
Rani, promenade chien - 3202 Aarschot

Hallo, Ik ben Rani. Ik ben een meisje van 15 jaar en ik volg een aso-opleiding aan SJCA te Aarschot. Dit is ook mijn woonplaats. Ik word dit jaar 16 jaar en ik zou graag een centje bijverdienen. Ik zelf heb vroeger heel veel dieren gehad onder andere: honden, kippen, konijnen, cavia's, katten, vissen.. Nu heb ik alleen nog maar 2 grote honden, 2 konijnen en vissen. Ik deed vroeger vrijwilligerswerk bij het asiel, ik ging honden uitlaten. Dit doe ik nog steeds graag maar ik verdien er niets m...

Ik ben een dieren liefhebber, en heb zelf een grote hond, poezen. Ik heb vroeger verschillende dieren in huis gehad.