Plus de 350 000 personnes recommandent tophelp

Promenade, famille d'accueil, petsitter, pension canine, visite pour votre animal à Tienen

Leuven, les principales villes

Garde d'animaux Leuven
Garde d'animaux Aarschot
Kelly, promenade chien Tienen

Bonjour, Je suis artiste de cirque de profession et sans contrat jusqu'à février 2017 je cherche donc des petits travaux pour tenir jusque là!
Zita, garde animaux - 3300 Tienen

ik ben zita ik ben 18jaar ik heb zelf een hond maar ik wil heel graag nog eens met paarden bezig zijn

Hallo, Mijn naam is Veerle. Ben 20 jaar en woon in Tienen Ervaring met andermans dieren heb ik nog niet echt maar ik heb zelf wel 1 hond, 3 katten, een baardagame en een konijntje dus heb wel ervaring met die dieren maar sta altijd open voor bij te leren. Met de dieren gaan wandelen en eten, drinken geven en mee spelen is ook allemaal geen probleem. Andere taken kan ook ik hou van dieren en zou graag meer met ze bezig willen zijn. Ik hoop dat ik daar de kans voor krijg. Groeten, Veerle
Anne-laure, promeneur chien Tienen 3300

Ik ben een dierenvriend. Heb zelf een lieve speelse kater (Simba).
Kenzo, promenade chien Tienen

Ik ben Kenzo 16Jaar en veel met diertjes (en dieren) Bezig.
Sarah, promenade chien Tienen

Hallo ik ben sarah ik heb zelf 3 hondjes en ik hou ervan om met ze te wandelen. Hebt u niet genoeg tijd om met uw huisdier te wandelen. Dan wil ik graag met uw huisdier wandelen of met ze spelen.
Alice, promenade chien Tienen 3300

Hallo ik ben Alice ik ben 17 en uit regio Tienen. Ik heb zelf geen huisdieren wat ik zeer jammer vind, maar pas wel regelmatig op mijn oma's hond. Ik zou dus met veel plezier op uw viervoeter passen.
Jill, garde chien - 3300 Tienen

Hallo, Ik ben Jill, een meisje van 17 jaar dat een enorme dierenvriend is. Ik doe vrijwilligerswerk in een asiel en boerderij. Ik doe dit al een tijdje en heb dus al wat ervaring. Zelf heb ik ook een hond en vissen. Bij interesse gelieve een berichtje te sturen. Groetjes Jill
Zita, promenade chien - 3300 Tienen

ik ben zita ik heb zelf ee hond bij mijn thuis

Hallo ik ben Ashley, Ik ben 16 jaar. Ik hou veel van dieren ik heb er namelijk zelf veel. Ik ben mijn laatste jaar bezig aan het atheneum in tienen. Ik ben na mijn school, weekends en woensdag namiddag vrij.

Hallo ik ben Leila , ik ben 25 jaar & alleenstaand Ik heb vroeger altijd huisdieren gehad maar woon nu op en appartement en ga overdag gaan werken dus kan ik jammergenoeg geen huisdieren houden , dus hopelijk kan ik jullie huisdieren gezelschap houden !