Plus de 350 000 personnes recommandent tophelp

Promenade, famille d'accueil, petsitter, pension canine, visite pour votre animal à Brugge

Brugge, les principales villes

Garde d'animaux Knokke-Heist
Garde d'animaux Zedelgem
Chelsey, garde chien - 8000 Brugge

Beste , ik ben Chelsey en ik ben 21jaar oud. Ik ben woonachtig te Brugge maar ik ben bereidt om ook buiten Brugge te werken. Ik heb een opleiding voeding-verzorging en kinder- en bejaarde verzorgster gevolgd waar ik mijn diploma van heb. Momenteel volg ik een opleiding voor verpleegkundige. Ik heb al ervaring zowel in kinder- als bejaardenzorg. Ik babysit af en toe op een kindje van 8maand oud. In de grote vakantie werk ik in een rusthuis en heel het jaar door in het weekend in d...
Britt, promeneur chien - 8000 Brugge

Ik ben Britt 21 jaar. Heb zelf ook 2 hondjes & ben een enorme dierenvriend. Op deze manier sta ik zeker open om op jou hondje te passen!
Emma, promeneur chien Brugge

Ik ben zelf eigenaar van een (zeer) grote hond en heb ook knaagdieren gehad, dus ik weet wel hoe ik met dieren om moet gaan!
Chelsey, promenade chien Brugge 8310

ik ga graag om met dieren, honden uitlaten van wat oudere mensen die niet meer zo goed kunnen stappen of mensen die geen tijd hebben vind ik zeer leuk.
Lies, promenade chien Brugge 8000

Hey ik ben Lies, Ik ben kotstudent Sport & Bewegen in Brugge en ik ben afkomstig van Antwerpen
Valérie, promenade chien Brugge 8380

Hallo! Mijn naam is Valérie en ik ben 22jaar. Ik heb sinds kleins af altijd huisdieren gehad. Momenteel heb ik 2 schatjes van katjes maar mijn liefde voor honden is ook super groot! Ik ben een sportief persoon dus gaan wandelen/lopen met uw lieve viervoeter is voor mij zeker geen probleem. Ik ben helaas wel allergisch aan konijnen, maar zolang ik daar niet mee in contact kom is alles inorde. Groetjes !

Hallo! Ik ben Marie, 17 jaar. Ik hou super veel van dieren en zou er daarom ook met veel liefde voor zorgen! Ik heb zelf ook honden, katten en paarden. Voor de betaling is er altijd over te spreken. Het is te zien welk soort verzorging die u wenst. U kunt mij altijd bereiken op mijn gsm. ( verder in de info kaders) Ik bereikbaar na school (16h) en in het weekend volle dagen. Alvast bedankt voor het lezn van mijn voorstelling! Hopelijk horen we elkaar nog!
Ellis, promenade chien Brugge

Hallo, ik ben Ellis en ik wil graag wat geld verdienen met het wandelen voor dieren. Ik ben creatief, actief en help graag mensen die het nodig hebben.

goededag, Ik ben shelly 22 jaar en ben heel graag bezig met dieren.
Jennifer, pension chien Brugge 8000

Hallo, Mijn naam is Jennifer en zij wel graag u helpen met u huisdier! Groetjes Jennifer
Ana, promeneur chien - 8000 Brugge

I am a Spanish girl living in Belgium
Hanne, promenade chien - 8310 Brugge

Ik ben Hanne . ik word deze maand 18 jaar. Ik kan zeer goed met dieren omgaan. Ik ga vaak gaan wandelen met de honden van het asiel. Zelf heb ik twee katten.

We houden van dieren en zouden er graag voor zorgen.