Plus de 350 000 personnes recommandent tophelp

Promenade, famille d'accueil, petsitter, pension canine, visite pour votre animal à Zedelgem

Brugge, les principales villes

Garde d'animaux Brugge
Garde d'animaux Knokke-Heist
Tessa, promeneur chien Oostkamp 8020

Ik ben Tessa en ben bijna 20 jaar. Ik heb altijd al een passie gehad voor dieren en pas dus met plezier op uw dieren. Zelf heb ik ook altijd honden en katten gehad, maar ook knaagdieren, vogels en reptielen. Uw huisdier is dus in goede handen bij mij. Ik kan wel geen huisdieren bij mij thuis nemen let dat ik verhuis naar een appartement. Voor de rest kan u mij voor gelijk wat contacteren.
Nataliya, garde chien - 8020 Oostkamp

Ik hou van dieren. Ik heb een kat en een hond.
Alicia, garde chien - 8020 Oostkamp

Ik ben reeds opvang gezin geweest voor een kattenopvang en heb zelf allerlei dieren. Poezen, konijnen, cavias, paardjes en een pony. Vroeger hadden wij ook honden en een cavia, dus ervaring voldoende.
Ellen, pension chien - 8020 Oostkamp

Sinds oktober 2019 hebben wij een golden retriever teefje. Ook ga ik al jaren wandelen met honden in het asiel van het blauwe kruis in Brugge. De hond kan ook hier overnachten zodat onze hond een speelvriendje heeft.

Uitlaten of eten geven van uw huisdieren terwijl u werkt, op vakantie gaat? Ik zorg voor alle huisdieren, groot en klein. Medicatie , verzorging, schoonmaken van hokken en stallen... Ervaring met honden, katten, pluimvee, kleine neerhofdieren, paarden, boerderijdieren....
Joyce, promeneur chien - 8490 Jabbeke

Ik ben 40 jaar Heb in m'n leven een opleiding gedaan voor dierenartsassistente. Heb zelf ratten , gerbils. Hond en poes en paard gehad . Ben zeer discreet en volg uw orders op. Geef u ook een verslag hoe het is geweest. Ben heel lief en heb veel aandacht voor uw huisdier.
Shannon, pension chien Jabbeke 8490

Hi Allen. Mijn naam is Shannon en ben 24 jaar oud. Ik ben opgegroeid met mijn trouwe viervoeter Yorgo, een prachtige kruising tussen een dobberman en Duitse herder. Helaas hebben we haar na 14 jaar moeten afgeven. We hebben daarna katjes, hamsters, cavia's, kippen en visjes gehad. Tijdens de zomer ging ik vaak helpen bij de boer met het verzorgen van de dieren. Ik ben nu eenmaal een dierenvriend!